10 ідей для невеликого домашнього офісу, які допоможуть підвищити продуктивність

By Andjela | Jun 30 2022

З такою кількістю можливостей віддаленої роботи не дивно, що люди хочуть мати ідеальні домашні офіси. Ми часто думаємо, що ідеальний офіс – це великий офіс. Але це неправда. Ви можете використовувати кілька ідей для невеликого домашнього офісу, щоб створити своє затишне робоче місце. Отже, ключ у деталях і креативності.

Облаштування домашнього офісу не повинно бути напруженим. У вас є можливість зробити своє робоче місце на замовлення і забезпечити максимальну продуктивність. Ось чому сьогодні ми даємо вам кілька чудових порад, які допоможуть вам у цьому. Ви побачите, що ці ідеї дійсно можуть змінити ситуацію.

Тож насолоджуйтесь читанням. Сподіваємося, що ваш новий домашній офіс буде готовий в найкоротші терміни.

10 креативних ідей для невеликого домашнього офісу

Усі потребують допомоги під час розстрочки домашнього офісу. Тому ми створили список корисних порад, які допоможуть вам у цьому. Облаштування невеликого домашнього офісу спочатку може здатися складним. Але, насправді, це просто шматок пирога.

Отже, погляньте на наступні ідеї та почніть створювати робочий простір свого будинку навіть сьогодні.

#1 Використовуйте одну полицю як письмовий стіл

Чи знаєте ви, що одну полицю можна використовувати як письмовий стіл? Це правильно. Ви можете дуже легко перетворити один плоский шматок дерев’яної полиці у свій невеликий офісний стіл. Це дуже розумний спосіб заощадити простір і максимально використати його.

Ви можете просто поставити дерев’яну полицю під вікном або де завгодно. Це був би ідеальний куточок для вашої роботи. Добре, що ви можете вибрати полицю ручної роботи і налаштувати її відповідно до ваших потреб.

Ви можете вибрати його колір, форму та розмір. Крім того, це не повинно коштувати вам цілого стану. Отже, дуже доступне і практичне рішення для невеликих приміщень.

# 2 Використовуйте свій кухонний куточок

Якщо у вас немає вільної кімнати для домашнього офісу, це нормально. Ось одне просте рішення. Ви можете використовувати лише один куточок свого простору.

Наприклад, ви можете створити невеликий офіс, поставивши в кухонному кутку невеликий стіл зі стільцем.

Чудова річ у цьому полягає в тому, що ви можете перемістити стілець, куди вам це потрібно. Коли ви працюєте, поставте його перед своїм столом. Але, коли вам це потрібно для інших цілей, просто перемістіть його легко. Ви можете притиснути стіл до стіни і заощадити місце.

# 3 Розумно використовуйте свої стіни

Однією з проблем невеликих приміщень є недостатня кількість вільного простору на стіні. Отже, вам потрібно буде максимально використовувати стіни навколо вас. Особливо якщо у вас невелике місце на робочому столі. На стіні потрібно виділити місце для зберігання речей.

Отже, це означає, що вам знадобиться настінне сховище, яке має складні частини. Добре те, що ви можете зробити їх на замовлення, щоб вони помістилися у вашій стіні.

Також є можливість скласти кожну секцію до стіни. Таким чином ви також економите простір. Спробуйте прикрасити стіну навколо полиці, це може виглядати досить красиво. Таким чином, ви отримаєте надихаючий простір для вашого домашнього офісу.

#4 Отримайте максимальну користь від вашої розділової стіни

Кухня відкритого планування може стати в нагоді для цього проекту. Точніше, перегородка. Звичайно, якщо у вас є.

Отже, ось як ним користуватися. Ви можете перетворити свою перегородку в настільну станцію для комп’ютера. Для цього вам знадобиться кілька речей:

Ще одна корисна порада – подвоювати свій барний стілець, якщо він у вас є. Таким чином, вам не потрібно буде купувати спеціальне крісло для домашнього офісу. Досить ощадливо, правда? Добре, що дошка над столом дасть вам більше місця на столі.

# 5 Сховайте свій стіл у шафі

Якщо ви можете, тримайте робочий простір окремо від вашої вітальні. Навіть якщо це лише візуально.

Ви повинні мати можливість «закрити двері» після довгого і напруженого робочого дня. Це означає, що екран ноутбука не ховається з кута.

Ось тут і стане в нагоді стара шафа. Ви зможете відкривати і закривати його, коли вам потрібно.

Використовуйте внутрішні стінки шафи, щоб прикріпити дошки. Таким чином, ви можете закріпити списки справ, фотографії, листівки… Мало того, що ваш домашній офіс буде функціональним, але й красивим.

#6 Використовуйте простір під сходами

Якщо у вас немає окремої кімнати для домашнього офісу, але є сходи, почуйте це. Ви можете використовувати простір під сходами для визначення робочого простору.

Чудово те, що ви можете налаштувати простір, як вам подобається. Наприклад, можна спорудити невеликий письмовий стіл або зробити невеликі полички.

Простір під сходами може мати незручну форму, але їх можна використовувати повністю. Отже, це одна з класичних ідей невеликого домашнього офісу. Це завжди модно і зручно.

#7 Використовуйте туалетний столик як письмовий стіл

Якщо у вас є туалетний столик, який має висоту як письмовий стіл, це чудово. Ви можете використовувати його як справжній робочий стіл для домашнього офісу. Якщо у вас є кілька вільних ящиків, ви можете використовувати їх для офісних гаджетів. Верхня частина комода, звичайно, буде для вашого комп’ютера.

Це досить зручно. Отже, наприкінці робочого дня ви можете знову перетворити свій робочий простір на комод. Просто відтягніть стілець і вийміть ноутбук.

# 8 Використовуйте більшу частину своєї горищної площі

Можливо, у вас немає вільної кімнати або куточка для домашнього офісу. Але це нормально. Якщо у вас є горище, ось ідея.

Ви можете перетворити своє горище в затишну зону домашнього офісу. Це одна з тих відомих ідей невеликого домашнього офісу. Просто розмістіть кут свого горища, пофарбуйте його і додайте килим, щоб створити домашній затишок.

Це чудовий простір для невеликого домашнього офісу, оскільки він буде відокремлений від решти вашого будинку. Отже, у вас буде особиста зона лише для роботи.

Було б добре, якщо б ви могли розмістити свій робочий стіл біля мансардного вікна. Так ви будете краще спілкуватися із зовнішнім світом. Також відомо, що природне освітлення підвищує продуктивність.

#9 Скористайтеся перевагами похилих дахів

Можливо, у вас немає горища, але є односхилий дах? Це чудово. Ви також можете використовувати це. У наших будинках такі приміщення часто використовуються недостатньо. Ви, мабуть, помістіть якісь невикористані речі в кутку таким чином.

Але кути похилого даху можуть бути ідеальними крихітними місцями для затишного домашнього офісу. Стеля на половину висоти може бути складною у використанні, але не для цього випадку. Можливо, ви зможете вмістити пару полиць і невеликий стіл.

Спробуйте налаштувати невеликий шматочок стіни за письмовим столом. Зробіть його особистим, щоб відчути себе більш живим. Покладіть дошку або кілька записок, які вам подобаються, або обидва.

#10 Визначте робочий простір і використовуйте багатоцільовий стіл

Якщо ви не можете фізично відділити робочу зону від вітальні, ось одна хитрість. Використовуйте простір стіни, щоб додати деякі межі робочої області.

Наприклад, використовуйте дошку, яка має ту ж ширину, що і ваш стіл. Використовуйте м’які кольори, щоб робочий кут поєднувався з іншими тонами.

Крім того, ви можете створити багатофункціональний простір. Якщо у вас лише один стіл, зробіть його придатним для кількох цілей. Спробуйте поєднати письмовий стіл з іншими житловими приміщеннями і використовувати його для всього, що вам потрібно. При бажанні ви можете вибрати крісло з тієї ж тканини, що й інші матеріали в кімнаті.

Так ви отримаєте більш домашнє відчуття.

Таким чином, в основному, ви можете створити офісний простір, який би виділявся та вписувався. Суть полягає в тому, щоб мати місце, яке можна трансформувати. Таким чином, ви можете використовувати його як завгодно.

Поширені запитання про ідеї для невеликого домашнього офісу

Чи є якісь ідеї невеликого домашнього офісу для вітальні?

Багатьом людям потрібно використовувати свої вітальні як офісні приміщення. Тому важливо знайти деякі недостатньо використовувані частини кімнати. Просто невеликий куточок, де можна вмістити письмовий стіл і стілець.

Якщо ви ділите кімнату з іншими людьми, спробуйте використовувати міжкімнатну перегородку. Це може стати в нагоді.

Що включити в маленький домашній офіс?

Домашні офіси різноманітні. Кожна людина прикрашає його на свій смак. Але є деякі загальні принципи. Домашній офіс повинен мати такі речі, як письмовий стіл, сховище та стілець. Крім того, офіс повинен мати місце для техніки та гаджетів.

Але не соромтеся прикрашати свій домашній офіс так, як вам подобається. Багатьом подобається настінне мистецтво та рослини.

Ось що так чудово в домашніх офісах. Ви можете налаштувати їх відповідно до ваших потреб і побажань.

Крім того, ви завжди можете спробувати провести платні опитування та заробити гроші на свої офісні гаджети.

Де розмістити меблі для домашнього офісу?

Ви можете розмістити свій офісний стіл і стілець, коли захочете. Якщо у вас обмежений простір, виберіть місце ближче до стіни. Таким чином у вас буде більше місця для інших речей.

Крім того, якщо ви можете вибрати простір, який має багато природного світла. Це може допомогти вам з продуктивністю. Зрештою, це найголовніше, коли мова йде про роботу.