Hvordan tjener man penge online ved at tegne?

By Andjela | Jun 30 2022

Er det ikke fantastisk, at den nye tidsalder giver os en måde at tjene penge online på at tegne? Hvis du har et talent for at skabe forbløffende kunstværker, er du en heldig!

Tegning er en smuk færdighed, der lader folk udtrykke sig på forskellige måder. Selvom det er super fantastisk at gøre det, du elsker, spiller penge også en vigtig rolle.

Det er ligegyldigt, om du vil være tegner på fuld tid eller bare har brug for lidt sidepenge.

Talrige online platforme lader dig tjene penge på dit kunstværk. Så derfor vil dagens emne tilbyde dig nogle fantastiske måder at tjene på, mens du gør det, du elsker.

13 måder at tjene penge online ved at tegne

Hvis du leder efter nogle online måder at sælge dit kunstværk på, har vi dig. Tag et kig på disse nyttige online platforme, der giver dig mulighed for at få indkomst ved at sælge dine kunstdesigner.

#1 Dit websted

Hvis du har en chance, skal du lave din egen hjemmeside. Dette er virkelig en fantastisk måde at promovere, sælge og tjene penge online ved at tegne. Hvis du allerede har en kunstværksportefølje, er det endnu bedre!

Du kan bruge dit websted til at præsentere det for potentielle kunder og købere.

Hvis du også har brug for nogle print-on-demand-tjenester, kan du nemt leje dem. De kan hjælpe dig med forsendelse og emballage.

Hvis du kun vil sælge online designs, kan du naturligvis lave en online butik til din kunst på dit websted. Nogle virkelig flotte hostingwebsteder kan hjælpe dig med at skabe din kreative fabrik.

Websteder som Bluehost tilbyder et gratis domænenavn i et år. Hostingpriser går fra $ 3,95 i øjeblikket.

Så du skal bare beslutte dig for at prøve.

#2 Artplode

Dette er et provisionsfrit websted, der lader dig sælge dine illustrationer online. Men du skal betale et fast gebyr på $ 60 for hver fortegnelse.

Men efter det kan du fortsætte med at beholde al din indtjening.

Artplode tilbyder dig kun at sælge originale tegninger og malerier. Du kan ikke sælge udskrifter der.

Så derfor kan noteringsgebyret virke for meget i starten. Men efter at du har solgt originale kunstværker, kan du tjene fra $ 1.000 til op til $ 20.000 og mere. Ret fantastisk, ikke? En anden god mulighed, du kan finde på dette websted, er en mulighed for at ansætte en assistent.

Dette kommer dog med et lille gebyr. Men en assistent kan hjælpe dig med dine tegningers pris. På den måde har du måske større chancer for at sælge din kunst.

#3 ArtPal

Denne platform giver plads til online kunstsalg. Der er over 175.000 kunstnere, der bruger ArtPal dagligt. Det gode ved ArtPal er, at det virkelig er din ven, når det kommer til penge. Dette websted tilbyder alt gratis.

Så du behøver ikke betale for medlemskaber, kommissionsgebyrer. Plus, du får ubegrænset online plads og gratis print-on-demand-tjenester. Lyder som en aftale.

Du kan nemt oprette din konto her. Så inden for få minutter kan du begynde at promovere dit kunstværk og sandsynligvis vinde nogle penge snart.

#4 Saatchi Art

Hvis du leder efter et sted at sælge dine kunstværker på et online kunstgalleri, er det her. Saatchi Art er et berømt online kunstgalleri. Det har forskellige kunstnere fra over 100 lande i verden. Deres galleri får over 1,6 millioner besøg. Du kan også oprette en konto på denne platform gratis, hvilket er fantastisk.

Dette websted er kun fokuseret på originale tegninger og kunstværker. Så du kan ikke sælge udskrifter her. Købere på denne platform leder efter originale kunstværker til deres hjem. Når det kommer til provisioner, er satserne temmelig lave i forhold til andre online gallerier.

Du får muligvis 35% af den endelige pris. Men de har også en detaljeret sælgervejledning. Så det kan komme rigtig godt med.

#5 Fine Art America

Dette er en af ​​de største online kunstsalgsplatforme i verden. En god ting ved Fine Art America er, at de også hjælper dig med tekniske ting.

  • Du kan sælge og sende dine tegninger til enhver del af verden.
  • Link dit kunstværk til din Shopify -side.
  • Sælg kunstværker på Facebook.
  • Licenskunst på tv -netværk såsom ABC.

Der er også print-on-demand-muligheder her. Det betyder, at du også kan placere dine tegninger på tilbehør og tøj.

#6 Creative Market

Dette er en online markedsplads for forskellige kunstnere. Derfor elsker grafiske eller webdesignere, fotografer, kunstnere det kreative marked. Denne platform har fokus på salg af digitale kunstværker og designs. Du kan sælge her:

  • Vektor kunst
  • Digital illustration
  • Skrifttyper
  • Skabeloner til branding af sociale medier

Dette er naturligvis blot nogle salgs muligheder.

Vil du gøre dine tegninger vektorvenlige og digitale? Så kan du finde dit lykkelige sted på Creative Market.

#7 Etsy

Du har sikkert hørt om den berømte Etsy. Heldigvis for alle kunstnerne derude kan det give dig penge. Dette er en af ​​de største online platforme til salg af kreative værker. En enorm mængde kunstnere bruger Etsy dagligt.

Så hvis du vil tjene penge på at tegne, kan dette være din marmelade. Udover tegninger sælger mange mennesker:

  • Tilpassede smykker
  • Malerier
  • Fotografier
  • Håndværk

Det betyder, at du skal åbne din Etsy -konto hurtigst muligt. Som en kunstner, der ønsker at sælge deres tegninger, er denne platform vigtig.

Denne platform tilbyder også print-on-demand-tjenester såsom Printifly og Printful. Så på denne måde kan du omdanne dine tegninger til fantastiske t-shirts.

#8 Minted

Vil du promovere dit kunstværk og deltage i månedlige konkurrencer? Her er løsningen. Minted er en platform med en lang tradition, der hjælper kunstnere med at sprede budskabet om deres kunst.

Forskellige Minted -medlemmer kan stemme på deres favoritter. Vinderne kan få pengepræmier og en Minted online -butiksplads.

#9 Vektorkunststeder

Oprettelse af vektortegninger kan være meget lønvenligt. Mange virksomheder ønsker unikke designs til deres websteder, sider og logoer.

Så hvis du vil sælge dine vektortegninger, skal du tjekke følgende websteder:

  • Shutterstock
  • iStock
  • Vector Stock
  • Deposit Photos
  • Adobe Stock

Med så mange online platforme venter dine kreative designs bare på at trives.

#10 Amazon

Du har sikkert købt et par ting fra en Amazon -butik indtil videre. Men vidste du, at du også kan sælge dit kunstværk der? Det er rigtigt.

Sælg dine originale, trykte tegninger og andre kunstværker i Amazonas håndlavede sektion.

Dette er Amazons kreative hjørne. Så for at bruge denne mulighed skal du:

  • Opret en Amazon -sælgerkonto
  • Tilmeld dig deres individuelle plan (koster $ 0,99 pr. Solgt produkt)
  • Opret en butik gratis

Hvis du ikke har noget imod at betale dette lille gebyr, kan dette være en god måde at tjene penge online ved at tegne.

#11 eBay

Vidste du, at eBay har en kunstafdeling? Dette er en af ​​de mest populære online markedsplads muligheder derude. Så det er ganske fantastisk at have en chance for at tilbyde dine tegninger til et bredt publikum.

Dette er en fantastisk mulighed for at øge din chance for at tjene penge online ved at tegne.

#12 FlexJobs

Fordi du ønsker at tjene penge online ved at tegne, betyder det også fjernarbejde. I de fleste tilfælde. Så hvis du har problemer med at finde ægte fjernindstillinger på nettet, skal du ikke bekymre dig. Fordi det er her FlexJobs sparker ind.

Du behøver ikke bekymre dig om dit jobs placering. Dette er en førende mulighed for fjernjobbet, og du kan nemt filtrere dine søgeresultater. FlexJobs tilbyder store varianter af tegne- og kunstrelaterede job.

Plus, du behøver ikke at bekymre dig om svindel med penge på nettet. Så det er bestemt et forsøg værd.

#13 Upwork

Denne artikel ville ikke være komplet uden at nævne denne berømte freelance jobplatform. Upwork har mere end 60.000 udstationerede job ugentligt. Dette websted har eksisteret i 20 år og er betroet af mange brugere.

Der er mange muligheder for kreative opgaver. Så du finder sandsynligvis også tegnerelaterede job.

For at oprette din Upwork -konto skal du konfigurere din profil. Hold det professionelt og vis dine evner. Og glem ikke at inkludere din tegningsportefølje. Så når du har angivet din profil, skal du begynde at søge efter projekter og kunstrelaterede klienter.

Hvad er de andre måder at tjene penge på online ved at tegne?

Kunstnere spekulerer ofte på, om der er andre måder at tjene penge på deres tegnefærdigheder. Så tjek nogle af dem.

Tjen penge online ved at tegne, mens du underviser andre

Du kan vælge at sprede din tegneviden til andre mennesker. Opret et tegnekursus, start YouTube -øvelser eller skriv en e -bog/guide.

Det er rart at inspirere andre wannabe -kunstnere og nyde din passion.

Oprettelse af kurser og en lignende ting kan også være en god måde at få tilbagevendende indtægter.

Tjen penge online ved at tegne ved at oprette lykønskningskort

Elsker du at se flot udformede lykønskningskort? Heldigvis kan du også oprette dem. Så hvis du vil prøve dine tegnefærdigheder på dette område, skal du fortsætte. Websteder som Card Gnome, Oatmeal Studios og NobleWorks Card er blot nogle af de mange.

Så tag dit næste tegneprojekt i hånden og sæt nogle smil på folks ansigter.

Tjen penge online ved at tegne med print-on-demand

Vil du gerne placere dine tegningsmønstre på forskellige gadgets og tøj? Så bør du overveje print-on-demand-websteder. De kan hjælpe dig med emballering, forsendelse og udskrivning af dine illustrationer. Websteder som Redbubble, Zazzle, Teespring kan tilbyde dig gode print-on-demand-muligheder.

Så det eneste, der er tilbage at gøre, er at begynde at tegne.