İşler arasında nasıl para kazanılır – Şu anda kontrol edilecek en iyi web siteleri

By Andjela | Jun 30 2022

Bir sonraki kariyer değiştiren fırsatlarınız arasında bir araya gelmek önemlidir. Uygun bir gelir elde etmeye çalışmalısınız. Sizi bekleyen işler arasında nasıl para kazanılacağına dair birçok seçenek, web sitesi ve bir strateji listesi var. Kariyerinizi bile değiştirebilirler! Çevrimiçi işlerin damgası artık eskisi kadar sık ​​değil, ancak hala mevcut.

Yirmi yıl önce bu tür bir istihdam “güvenilmez ve kârsızdı”. Bugün koşullar tamamen farklı. İnsanlar neredeyse bir gecede işlerini değiştirdiler ve bazıları düzenli iş bulmakta zorlandı. Ofis dışında önemli sayıda iş (daha fazla değilse) verimli olarak yapılabilir.

Gelecek bugün

Kulağa ne kadar bayat gelse de gerçek bu. Uzmanlar, önümüzdeki 25 yıl içinde insanların bugün yaptıkları işlerin %40’ını yapmayacaklarını tahmin ediyor. Makinelerin insanların yerini alıp almayacağı konusunda devam eden bir tartışma var. Ancak daha önemli soru, gelecekte iş yapabilmek için ne tür beceri setlerine ihtiyacımız olacağını belirlemektir.

Dr. Jurg Stuker, genç yetişkinlerin (25 ila 39 yaş arası) %50’den fazlasının son birkaç yılda birkaç iş değiştirdiğini iddia ediyor. Tutarlı bir iş için geleneksel ihtiyaç değişti. Bugün gençlerin sürekli ilerleme ve gelişme ihtiyacı var.

Yeni teknolojiler ve inovasyon daha fazla fırsat yaratır. Zaten geleneksel anlamda işi değiştirdi. Bunun yerine, insanlara daha fazla esneklik sağlar. Bu nedenle, ‘günlük işlerini’ bırakan insanlar genellikle kariyer değiştirmeye karar verirler. Uzaktan çalışmak, her birey için daha fazla bağımsızlık ve özgürlük sağlar.

Çevirmen olarak işler arasında nasıl para kazanılır

Bir çevirmenin işi barış ve konsantrasyon gerektirir. Günümüzde insanların çevirmen olarak bazı işler yapabilmeleri için Üniversiteyi bitirmeleri gerekmiyor. Kabul edin, yasal belgeleri tercüme ediyorsanız bazı pozisyonların kanıta ihtiyacı vardır. Diğer içerik, dili yüksek düzeyde iletişim bilmenizi gerektirir.

Pratik bilgi anahtardır

Yaygın eğitim, gezegendeki her bireyin yeni beceriler edinmesine olanak tanır. Çoğuna çevrimiçi kurslar aracılığıyla erişilebilir.

Bazı yabancı dilleri bilmek yeterlidir. Şirketler bunu online mülakatlarla belirliyor ve bazıları sizin bilgi seviyenizi test ediyor.

Herhangi bir dili bilmek, beceri setinize harika bir ektir. Yeni istihdam olanakları açabilir. Bu, şirketin ihtiyaçlarına ve başvurduğunuz iş pozisyonuna bağlı olabilir.

Çevirmenler çok çeşitli hizmetleri kapsar. Film çevirisinden sanal yazışmaya ve çok daha fazlası. Müşteri destek pozisyonlarında başka bir yabancı dil kullanmak günümüzde zorunludur. İşler arasında nasıl para kazanılacağına karar vermekte zorlananlar için birkaç tür nişan yapmayı deneyin. Zamanla, beceri ve yeteneğinize en uygun olanın ne olduğunu göreceksiniz.

  • Serbest çeviri işleri için Gengo, Smartling, Unbabel, vb. ziyaret ettiğinizden emin olun.

Çevrimiçi yazar

İletişim ve bilgi günümüzde internet siteleri ve uygulamalar aracılığıyla gerçekleşmektedir. Metin yazarlığı, genç neslin en popüler mesleklerinden biridir.

Bilgi hızlı yayılır. İçeriğin düzenli güncellemelere ihtiyacı var ve şirketlerin rekabete ayak uydurması gerekiyor. Çevrimiçi yazarlar birçok farklı biçimde yazabilir:

  • Günlük Haberler
  • Bloglar
  • Nişe özel metinler
  • İndirimler vb. içeren bültenler.

İşin ve paranın miktarı kişisel edebi yeterliliklere bağlıdır. Bir yazar, bir olayı, hizmeti veya ürünü hedef kitleye çekici gelecek şekilde nasıl tanımlayacağını bilmelidir.

Acemi yazarların asmak için biraz zamana ihtiyacı olabilir. Bu iş kendi hızınızı belirleyebilir ve öğrenciler, evde oturan anneler vb. için harika bir yan iş olabilir.

  • Yalnızca ücretli yazma gösterilerine odaklanan birçok web sitesi var. ProBlogger, Freelancer, ConstantContent, vb. ziyaret ettiğinizden emin olun.

Blogger / Podcaster / Youtuber

Etkileyici olmak birkaç yıl önce olağandışıydı. Kariyerlerini çevrimiçi topluluğa adamaya karar veren insanlar tuhaftı. O zaman bile bu çalışma şekli, bir hobinin nasıl tam zamanlı bir iş haline gelebileceğinin kanıtıydı. Kendinizi/ürün/hizmetinizi hedef kitleye nasıl sunacağınızı bilmeniz yeterlidir.

İnsanların bir etki yaratmaya çalıştığı birçok yol vardır. İçeriğin bir kısmı diğerlerinden daha fazla dikkat çekiyor. Özgün ve bağlama sadık olmak, bu tür işleri yapmanın temel bileşenidir.

Ne yazık ki, şans ve popülerliğin başarı oranı üzerinde büyük etkisi var. İnsanların yoğun sosyal medya etkileyicileri pazarında rekabet edebilmek için maruz kalmayı sevmeleri gerekir.

Sadece yaratıcı insanlar için

Bu tür işler yaratıcılık gerektirir. Geniş bir kitleyi nasıl canlandıracağınızı bilmeniz gerekir. Onlarla iletişim kurmak da çok önemlidir, çünkü onların isteklerine uyum sağlamanız gerekecektir. Sahip olduğunuz izleyicileri/okuyucuları korumanın ve zaman içinde yenilerini toplamanın tek yolu budur.

Bu zanaatın altın kuralı, nüfuz sahibi kişilerin hiçbir zaman güvenli bir gelir olarak buna bel bağlamamasıdır. İnsanlar içeriğinize olumsuz tepki verebilir. Bu nedenle, etkileyici kariyeriniz bir gecede sona erebilir. Kalıcı olun, ancak böyle bir hobiden ekstra gelir elde etme şansınız var.

  • Etkileyenler genellikle başlamak için bir sosyal medya platformuna odaklanır. YouTube, Facebook ve Instagram veya TikTok.

Sosyal Ağ Yöneticisi

Aynı zamanda “modern çağın” mesleklerinden biridir. Boş zamanlarında başladı ve önemli bir pazarlama stratejisine dönüştü. Yani en popüler sosyal ağların (Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Viber…) dünya çapında birkaç milyar kullanıcısı var. Yeterince geniş bir kitleye sahip olması, onu şirket anlayışı için önemli bir varlık haline getiriyor. Sosyal medya pazarlama kampanyaları, fikirleri, ürünleri ve hizmetleri tüm platformlara yerleştirmeyi içerir.

Her ağın ritmini anlayan insanlar, bir sosyal medyada bile uzmanlaşabilir. Örneğin, Pinterest’in içeriği tanıtmanın çok özel bir yolu vardır. Görsel bir çekiciliği olduğu için diğer sosyal medya platformlarından farklıdır. Ayrıca diğer içeriklerden daha uzun bir raf ömrüne sahiptir.

  • Sosyal ağ pazarlama yöneticilerinin sosyal medya platformları hakkında her şeyi bilmesi gerekir. En iyileri Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, Linked In vb.

Faydalar

Sosyal medya yöneticisi olmak, diğer işletmeler için deneyim kazanmanıza yardımcı olabilir. Bu, işler arasında nasıl para kazanılacağını öğrenmek için mükemmel bir stratejidir. Size ekstra bir gelir sağlar ve herhangi bir nişte kullanılabilecek profesyonel deneyim kazanmanızı sağlar. (Tüm şirket markalarının tanıtıma ihtiyacı vardır!)

E-öğretmen

Çoğu durumda, özel ders bazı temel şeyleri öğretmekle ilgilidir. Yani sertifikalı bir uzman olmanıza gerek yok. Bunu paylaşacak deneyime, bilgiye ve stratejiye sahipseniz avantajınız olacaktır.

Lise matematik, kimya, dilbilgisini hatırlayan insanlar çevrimiçi öğretmenler olabilir. Bu aynı zamanda hobi kurslarına veya satabileceğinizi düşündüğünüz diğer becerilere de aktarılabilir.

  • İyi ders siteleri arasında Revolution Prep, Skooli, Smartthinking vb.

Çağrı operatörü / Müşteri desteği

Artan sayıda şirket, müşteri destek hizmetleri aracılığıyla müşterileriyle iletişim kuruyor. Doğru, bunlar her zaman en popüler meslekler değildir. Herkes için değiller, ancak hayalinizdeki işi ararken saygın bir gelir getirebilirler. Randevuları planlamak, siparişleri işlemek veya bilgi sağlamak, nazik ve net bir ses gerektirir. Bu yüzden utangaçsanız, bu alandaki iş ilanlarını araştırmaya bile çalışmayın.

PTC Siteleri Üzerinden Kazançlar

PTC, PTC “Tıklama İçin Ödenen” anlamına gelir; bu, reklamlara ve reklamlara tıklayarak para kazanacağınız anlamına gelir. Doğrulanmış ve güvenli sitelere kaydolmanız gerekir. İnternet, yalnızca paranızı isteyen “dolandırıcılarla” dolu.

PTC sitelerinden elde edilen kazançlar çok büyük değil ama ekstra bir gelir olarak sorun değil. Bu, bir reklamın sonuna tıklamanız gerektiği anlamına gelir. Her tıklama size belirli bir miktar para kazandıracaktır.

Bu şekilde kazanmanın herhangi bir deneyime ihtiyacı yoktur. Ancak daha yüksek kazançlarla başlamak zaman alır. PTC sitelerinden en iyi şekilde yararlanmak için bunları bağlı kuruluş pazarlamasıyla birleştirmeyi deneyin. Size verdikleri bağlantı aracılığıyla siteyi tanıtarak yeni üyeler kazanın.

  • Eylem planı: Bir hesap oluşturun, giriş yapın, reklamları izlemeye başlayın ve platforma yeni üyeler kazandırın. Mümkün olan en fazla parayı kazanmak için bunu her gün yapın.

Çevrimiçi Anketi Tamamlama

Kullanıcılarına günlük olarak doldurmaları gereken anketleri gösteren çevrimiçi anket siteleri vardır.

Çok sayıda şirket ürünleri hakkında sorular soruyor. Amaçları, farklı cevaplar ve öneriler toplamak için kullanıcıların görüşlerini duymaktır.

Anketin tamamlanması, anketin uzunluğuna ve şirkete bağlı olarak 5 ila 10 dakika sürecektir. Tek yapmanız gereken görüş bildirmek ve geri bildirim yazmak.

Bu tür çevrimiçi iş için kazanç, anketin uzunluğuna bağlıdır. Siz onların hedef kitlesine bir örneksiniz ve yaş, cinsiyet gibi verileri talep edebilirsiniz.

  • Metroopinion gibi güvenli bir web sitesi seçtiğinizi unutmayın. Bazı anketler özel/hassas veriler gerektirebilir.

İşler arasında nasıl para kazanılacağını planlayın

Bir işi kaybetmek veya bırakmak olumsuz bir deneyim olabilir. Ancak kendinizi kötü hissetmek yerine, işler arasında para kazanmanın yollarını düşünün. Birkaç yan iş yapmak ekstra bir gelir ve hatta belki aylık maaş bile sağlayabilir.

Kazandığınız para miktarı sadece yatırım yaptığınız zamana bağlıdır. Bu işlerden herhangi birinin mevcut becerilerinizi geliştirebileceğini unutmayın. Mükemmel fırsatı bulursanız ve onunla büyürseniz tüm mesleği değiştirebilirsiniz.