Tjen penge på at surfe på nettet – 7 nemme måder

By Andjela | Jun 30 2022

Vi kan ikke understrege nok, hvordan internettet ændrede verden. Hurtigere kommunikation gjorde det også muligt at arbejde online. Du behøver ikke gå til et kontor, du arbejder bare hvor som helst! Men du skal stadig arbejde virkelig hårdt, ikke? Faktisk kan du nu tjene penge på at surfe på nettet.

Det er rigtigt. Du kan bare sætte dig ned, slappe af, surfe på internettet og få nogle penge takket være online job-hjemme-job! Vi ved, hvad du tænker. Dette må være en fidus, ikke? Nej, vi er seriøse. Der er masser af virksomheder, der betaler dig for at gøre det.

Nu undrer du dig måske over, hvordan det hele egentlig fungerer. Hvad får de ud af det? I det væsentlige laver du nogle små lette opgaver for forskellige kunder. Disse inkluderer ofte ting, som en mand kan gøre hurtigere og billigere end en maskine. Sværhedsgraden kan variere meget. Der er super simple ting, mens andre opgaver kan omfatte mere dybtgående forskning.

Så hvordan kan du starte? Der er faktisk så mange måder at komme ind på det her på. Hvis du har brug for nogle ekstra kontanter på siden, bør du undersøge disse tjenester. De er alle lovlige og er virkelig enkle at bruge! De fleste af dem tillader både direkte betalinger og gavekortpoint.

Microsoft belønner

Lad os starte med Microsoft Rewards. Hvis du bruger Windows og andre Microsoft -produkter, kan du oprette en Microsoft -konto. Efter at have gjort det kan du bruge Microsofts søgemaskine Bing til at optjene point.

Efter at have brugt det og fået point, kan du kompenseres med gavekort. Disse gavekort gælder derefter for forskellige forskellige produkter og tjenester. Du kan bruge dem i nogle butikker, men også til apps, spil og film.

Selvom de ikke tilbyder penge direkte, kan gavekort hjælpe dig med at spare penge. Og selvom det ikke er meget, er det bestemt let at gøre. Alt du skal gøre er at bruge Bing.

Swagbucks

Swagbucks har et ret interessant system. Det er tænkt på en måde, at du optjener point ved at udføre grundlæggende opgaver. Kaldes SB (forkortelse for “Swagbucks”), og disse point kan bruges til gavekort. Disse er derefter gældende for Amazon og Starbucks.

Hvad der dog også er godt, er, at du bare kan kræve reelle penge tilbage. Hvis du optjener nok point, kan du trække det tilbage til din PayPal -konto.

Men det er ikke alt. Der er en lighed med det tidligere nævnte eksempel. Du kan også bruge Swagbucks -søgemaskinen og optjene point gennem den.

Selvom det ikke er et stort beløb, er det virkelig let at tjene mellem $ 50 og $ 100 pr. Måned. Men nogle har endda tjent mere. Derfor kan Swagbucks være en fantastisk måde at tjene ekstra indkomst på som studerende.

InboxDollars

Hvis du bare vil se videoer og spille spil, så er InboxDollars noget, du bør tjekke. Bortset fra det kan du også lave andre ting. Dette omfatter undersøgelser, shopping online eller endda bare surfing på nettet.

InboxDollars har også deres søgemaskine, og de kan betale dig for at bruge den. Hvad mere er, du kan øjeblikkeligt få $ 5 som en bonus i det øjeblik du tilmelder dig. Du skal bare nå $ 30 -mærket for at hæve dine penge. Men det er virkelig let at nå det, så InboxDollars er også et godt valg.

Nielsen Computer & Mobilpanel

Nielsen er kendt for omfattende markedssøgninger. Disse har for det meste været fokuseret på tv -publikum. Men i disse dage har de en særlig dedikeret app. Og det interessante er, at du kan tjene penge ved at gøre alt online.

Appen undersøger dine søgninger og indsamler data, der er relevante for deres undersøgelser. I det væsentlige betaler de dig for at få mere indsigt i, hvordan folk bruger internettet. Du kan hæve kontanter og også få chancen for at deltage i månedlige konkurrencer. De giver en præmie på $ 10.000 hver måned, så det er det værd!

Ask Wonder

Så har vi også et system som Ask Wonder. Nu er denne en ret interessant service. De leverer deres forskningstjenester til forskellige kunder. Uanset hvad du er interesseret i, hjælper de dig med at finde information om det.

De har dog også en masse åbne stillinger. I det væsentlige outsourcer de dette forskningsarbejde. Og hvis du er glad for at surfe på nettet og grave oplysninger, kan du arbejde for dem!

Faktisk kan du med nok arbejde endda tjene en anstændig løn. Nogle har endda nået det månedlige $ 2000 -mærke. Og det bedste er, at disse undersøgelser kan handle om alt. Det betyder, at du kan tjene på dine hobbyer, interesser og talenter.

Opinion Outpost

Opinion Outpost er en anden virksomhed, der betaler dig for at lave undersøgelser. De giver også penge til at teste forskellige webbaserede produkter. Men uanset hvad du beslutter dig for at gøre, giver de dig point.

Det er nogle ret simple opgaver, der ikke tager meget tid og kræfter. Og når du er færdig med dem, kan du genvinde, hvad der er dit! Opinion Outpost tilbyder et par muligheder. Du kan enten bruge penge på Amazon eller Apples App Store, eller du kan få kontanter. Det er en ret simpel service, og den er virkelig nem at bruge.

UserTesting

Kaldet UserTesting, denne service er fokuseret på at evaluere websteder og online produkter. De har et organiseret system med evaluerere og er villige til at betale dem. Hvis du vil, kan du gennemgå websteder og tjenester for penge!

Efter brug af dem kræver de naturligvis, at du giver dine meninger. Dette skal gøres gennem en optagelse. Men det bedste er, at du er helt fleksibel. Du kan organisere din egen tid og selv fastsætte deadlines.

Hvert testet websted giver dig $ 10. Antallet af muligheder afhænger af forskellige faktorer. Men der er arbejde for alle, der er flydende i engelsk. Pengene kan derefter trækkes tilbage til PayPal, og du kan derefter bruge dem, som du vil!

Qmee

Det interessante ved Qmee er, at det fungerer hånd i hånd med standard søgemaskiner. Du foretager simpelthen dine søgninger på Google, og Qumee viser deres resultater i et sidebjælke. Du kan optjene point ved at klikke på dem.

Men ved at foretage undersøgelser via Qmee får du flere point. Men i begge tilfælde kan disse punkter konverteres til faktiske penge. Du kan derefter trække det hele tilbage til PayPal.

MetroOpinion

Selvfølgelig kan du også bruge vores eget websted Metro Opinion til at tjene penge! Grundlæggende fokuserer vi på undersøgelser. Og du kan få betalt for at gøre dem.

Den største fordel ved Metro Opinion er, at den er virkelig enkel at bruge. Vi er meget gennemsigtige i det, vi laver, og der er kun tre hovedtrin i hele processen. Du registrerer dig, foretager undersøgelser og får betalt. Det er så simpelt som det!

For mere information, besøg vores hjemmeside på dette sted.

Lionbridge

Selvom emner er forskellige, elsker vi alle at søge og søge på internettet. Hvis du er meget passioneret omkring online -forskning, så tjek Lionbridge. Du kan faktisk få en timepris, mens du surfer på nettet.

Dette er dog stadig et job og ikke kun tankeløs Google -søgning. Virksomhedens idé er at ansætte uafhængige forskere. De vil derefter undersøge virksomheder, der lejede Lionbridge til evaluering. Forskernes hovedmål er at evaluere virksomheder og deres produkter.

Det, der virkelig er godt ved Lionbridge, er, at de altid har meget arbejde. Og hvad der er endnu bedre er, at de betaler dig godt. Ifølge forskellige kilder er den sædvanlige pris omkring $ 15 i timen.

Selvfølgelig er der endnu mere komplekse opgaver på platformen. Du kan blive ansat som webudvikler til nogle af de mere udfordrende opgaver. Ikke desto mindre er der stadig forskellige testpositioner, som alle kan udføre. Lionbridge er en af ​​de mest pålidelige måder at arbejde online på som uafhængig forsker.

Husk, at Lionbridge også kræver, at du er over 18. Du skal også bestå deres kvalifikationseksamen og få installeret antivirussoftware.

Clickworker

Endelig vil vi gerne se nærmere på Clickworker. De er et ret godt valg, hvis du foretrækker at udføre simple opgaver. Dette gør det også til en god mulighed for studerende, der har brug for nogle penge på siden.

Hvis du vil tjene penge på at surfe på nettet, er Clickworker en af ​​de nemmeste måder. Selvfølgelig er der en bredere vifte af opgaver, du kan udføre. Der er endda noget kopieredigeringsarbejde. De fleste ting drejer sig imidlertid om simple ting. Der er dataindtastning, oprettelse af tekster, korrekturlæsning, datakategorisering og andre.

Uanset hvad du laver online, vær vedholdende og vær forsigtig

Hvis du leder efter online arbejde, skal du være forsigtig. Dette er især tilfældet, hvis du leder efter enkle opgaver. Sikker på, det er muligt at tjene nogle penge bare ved at surfe på internettet. Du skal dog udvise forsigtighed.

Stol ikke på et websted, der tilbyder latterligt høje mængder penge. Især ikke hvis de siger, at det er simple opgaver. Og især ikke stole på nogen “penge-gør” apps. Der er ingen gratis penge, og der er ingen enkel måde at tjene vanvittige beløb på. Du kan dog tjene noget anstændigt ved siden af ​​ved at surfe på nettet og udføre enkle opgaver.