Deneyimsiz internetten para kazanmanın 7 kanıtlanmış yolu

By Andjela | Jun 30 2022

İnsanlar sürekli olarak çevrimiçi para kazanmanın kanıtlanmış yollarını arıyorlar. Çevrimiçi iş piyasası büyüdükçe bu bekleniyor. Ayrıca, günlük harcamalar hiç küçülmüyor. Ama çok az deneyiminiz varsa veya hiç deneyiminiz yoksa ne olur? Gerçek şu ki, bazı alanlarda profesyonel olmadan para kazanmanın bazı yolları vardır. Çevrimiçi iş piyasası o kadar geniştir ki, gerçekten birçok iş fırsatı sunar. Sadece neyi sevdiğinizi bulmanız ve denemeniz gerekiyor. En alt seviyeden gidiyor olsanız bile, deneyiminizi geliştireceksiniz. Yani zamanla ilerleyebilirsin.

Bu yüzden faydalı çevrimiçi işlerin bir listesini oluşturduk. Seçimlerinizi daraltmanıza ve bu koşuşturmaların size uygun olup olmadığını görmenize yardımcı olmalıdır. İyi bir şey, aşağıdaki görevlerden bazılarının çok az zaman gerektirmesidir. Böylece, onları diğer sorumluluklarınızla birleştirebileceksiniz. Okumaya devam edin ve deneyimsiz gelir elde etmenin yolunu bulun.

Deneyimsiz internetten para kazanmanın 7 faydalı yolu

Gelir elde etmenin bazı ilginç yollarına atlamaya hazır mısınız? Bütçenizi deneyimsiz bir şekilde artırmanın 7 harika yolunun yer aldığı aşağıdaki listeye göz atın.

#1 Eşyaları kiralamak

Bunun için gerçekten herhangi bir deneyime ihtiyacınız yok. Olmayan şeyleri kiralamak, gelir elde etmek için harika bir yol olabilir. İhtiyacınız olan tek şey size yardımcı olacak güvenilir bir web sitesi. İşte burada FriendWithA.com devreye giriyor.

Bu site herkesin kiralamak istediği şeyleri göndermesine izin verir. Ama muhtemelen merak ediyorsunuz: Ya birisi mallarınızı kırarsa? Pekala, bunun için endişelenmene gerek yok. Bu site ek bir ücret karşılığında sigorta sunmaktadır. Ayrıca, FriendWithA entegre bir inceleme sistemine sahiptir. Bu şekilde her iki taraf da derecelendirmeleri izleyebilir. Böylece, birinin güvenilir olup olmadığını bileceksiniz ve diğerleri de sizin güvenilir olup olmadığınızı bilecektir.

Ödeme işlemi de kolaydır. Banka bilgilerinizi vermeniz ve ödeme tarihini seçmeniz gerekecektir. Bu site entegre Stripe yazılımına sahiptir, böylece paranızın güvende olduğunu bileceksiniz.

Tek yapmanız gereken eşyalarınızı biraz tanıtmak. Bir fotoğraf çekin, siteye gönderin ve kiralama talebini bekleyin. Yani, bu gerçekten deneyimsiz bir koşuşturma. İhtiyacınız olan tek şey malzeme, sabır ve zaman.

#2 Transkripsiyon

Transkripsiyon işleri, çevrimiçi para kazanmanın kanıtlanmış yollarıdır. Bazen deneyim gerektirirler, ancak yeni başlayanlar için teklifler bulabilirsiniz. Transkripsiyon, bir ses dosyasını dinlemeyi ve duyduğunuz her şeyi yazmayı gerektirir. İyi bir internet hızına sahip bir bilgisayara ihtiyacınız olacak. Bu koşuşturmadan başlayarak, daha genel transkripsiyonlar yapabilirsiniz. Çünkü daha belirli alanlar genellikle daha önce bir deneyim gerektirir.

Ödeme söz konusu olduğunda, genellikle iki yol vardır. Ses uzunluğu veya yazılı karakter sayısı için ödeme alın. İşi yapmanızın ne kadar sürdüğü önemli değil.

Bu nedenle, bir saatlik sesin yazıya dönüştürülmesinin 6-8 saat kadar sürebileceğini unutmayın. Oldukça zaman alıcı, değil mi? Ancak bir yerden başlamak gerekiyor. Yani, bunun sizi nereye götürebileceğini asla bilemezsiniz.

İnternette çok sayıda transkripsiyon sitesi var. Onlardan bazıları:

  • TranscribeMe
  • Rev.com
  • Daily Transcription

#3 Yazma

Yazmayı seviyor musunuz ve bunun için bir yeteneğiniz var mı? O zaman doğal becerilerinizle biraz para kazanmayı denemelisiniz. Elbette, birçok ileri düzey iş gereksinimiyle karşılaşmaya hazır olun. Ancak cesaretiniz kırılmasın. Çok az deneyimi olan veya hiç tecrübesi olmayan kişiler için giriş seviyesi yazma gösterileri vardır.

Sadece düzenli olarak başlamanız ve pratik yapmanız gerekir. Yazı portföyünüzü oluşturmak asla kolay değildir ve zaman gerektirir. Ancak, sıkı çalışma ile sonuçları görmelisiniz. Zamanla, yazma deneyiminiz arttıkça daha fazla para kazanabileceksiniz.

Ancak, ilk başta sabırlı olun ve daha düşük miktarlar kazanmaya hazırlanın. Çok sayıda yazma görevi sunan popüler siteler var. Bazılarına göz atın:

  • TextBroker
  • Article Document
  • HubPages

#4 Sosyal medya yönetimi

Sosyal medya kanallarını seviyor musunuz? Sosyal medyada içerik oluşturmak ve yayınlamak modern çağın işidir. İnsanların çoğunluğunun bu ağlarda bir veya daha fazla profili vardır. Bu, katılım için büyük bir şans yaratır. Birçok şirket hizmetlerini bu kanallar aracılığıyla tanıtmaktadır. Ve genellikle sosyal medyalarını yönetmek için insanlara ihtiyaç duyarlar.

İşte burada devreye giriyorsunuz. Küçük bir ücret karşılığında sosyal medyayı yönetmeye başlayabilirsiniz. Tecrübesiz, başlangıçta çok para bekleyemezsiniz. Ancak, giriş seviyesi bir pozisyon size gelecekte yeni kariyer yolları açabilir.

Sosyal medya yöneticisinin ana sorumlulukları şunları içerir:

  • Içerik oluşturma
  • Gönderileri zamanlama
  • DM’leri yanıtlama
  • Trendleri takip edin
  • Pazarlama kampanyalarına dikkat edin

Instagram, Facebook ve Twitter’ı yönetmenize yardımcı olabilecek kullanışlı araçlar da var. Örneğin, Apphi kullanışlı bir araçtır. Veya Pinterest yönetimi konusunda yardıma ihtiyacınız varsa Tailwind’i deneyin.

Sosyal medya yönetimi için saatlik ücret 10 ila 50 dolar arasında değişiyor. Ancak, bu esas olarak deneyim ve becerilere bağlıdır.

Bu nedenle, sosyal medya kariyerinize sıfırdan başlamak mümkün, ancak çok çalışmaya hazırlanın.

#5 Bloglama

Paylaşacak deneyiminiz veya anlatacak bir hikayeniz var mı? Neden çevrimiçi para kazanmanın kanıtlanmış yollarından birini denemiyorsunuz? Bir blog oluşturmak genellikle deneyim gerektirmez. Ancak, bir konu için bir tutkunuz ve onu başkalarıyla paylaşma isteğiniz olmalıdır. İlk başta, blog yazmak genellikle para getirmez. Bir blogla ilgili en önemli şey içeriktir.

Bu nedenle, içerik size trafik getirmeye başladıktan sonra para kazanma bir seçenek haline gelir. Blogdan para kazanma genellikle sponsorlu gönderileri ve/veya bağlı kuruluş pazarlamasını içerir. Bunlar, blogcuların gelir elde etmesinin en popüler yollarıdır.

Bu ikisinin ne hakkında olduğunu açıklayalım.

  • Sponsorlu gönderiler. Markalar çoğu zaman blog yazarlarına ürünlerinden bir blog gönderisinde bahsetmeleri için para ödüyor. Tabii ki, blogcular bir ürünü yalnızca gerçekten beğenirlerse tavsiye etmelidir. Blog sahibi olmak tamamen dürüstlük ve paylaşım tutkusu ile ilgilidir. Böylece insanlar blogger’ın güvenilir olup olmadığını kolayca görebilirler.
  • Bağlı pazarlama. Muhtemelen bağlı kuruluş programlarını duymuşsunuzdur. Belki de en ünlüsü Amazon’unkidir. Bağlı kuruluş olmak, içeriğinize bir yönlendirme bağlantısı yerleştirmek anlamına gelir. İnsanlar sitenizden yönlendirilen bir ürünü satın aldığında komisyon kazanırsınız. Ayrıca burada dürüstlük zorunludur. Blogcular sadece para kazanmak için bir şey önermelerini kimse sevmez.

Yani bir blog sahibi olmak deneyim gerektirmez, ancak zaman gerektirir. Aynı zamanda tutarlılık ve öğrenme gerektirir.

#6 Çeviri

İki dilde akıcı olduğunuzu düşünürsek, çeviri iyi bir seçim olabilir. Görünüşe göre çeviri çevrimiçi işler arasında çok popüler. Bu tür işler deneyim gerektirmez. Ancak gramer bilginizin iyi olması gerekir. Bir şirkette çalışmak veya serbest meslek sahibi olmak için bir seçenek var. Ancak, sıfırdan başlamaya hazırlanın.

Herhangi bir çeviri deneyimi olmadan, kariyerinizi oluşturmanız gerekecek. Tıpkı diğer işlerde olduğu gibi. Bu yüzden Freelancer ve Upwork gibi siteleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Ayrıca çeviri sunan popüler şirketleri de kontrol edebilirsiniz:

  • Gengo
  • Da Translations
  • VerbalizIt

Ayrıca unutmayın, çeviri ancak iki dilde mükemmelseniz bir seçenek olabilir. Değilse, kesinlikle “deneyimsiz” işler listesinden çıkar.

#7 Anketler

Bu kesinlikle herhangi bir deneyim gerektirmez. Ücretli anketleri yanıtlayarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte bu kadar kolay. Metroopinion gibi siteler size çevrimiçi gelir elde etme şansı sunuyor. Üstelik hiçbir bilginiz olmadan da yapabilirsiniz.

Anketlerle nasıl para kazanılacağı aşağıda açıklanmıştır:

  • Anket sitesine kaydolun
  • E-posta yoluyla anket soruları alın
  • Bir anketi yanıtlayın
  • Ödeme al

Görmek? Deneyim gerekmez. Fazladan zamana bile ihtiyacınız yok. En sevdiğiniz programın yanında dinlenirken anketler yapabilirsiniz.

Anketler çoğunlukla bazı şirketlerin ürünleri hakkındadır. Bunları yanıtlayarak, bir müşteri olarak değerli geri bildirim sağlıyorsunuz. Mini oyunlar oynamayı seviyorsanız, muhtemelen anketlerden hoşlanırsınız. Öyleyse, bu deneyimsiz görevi deneyin ve yakında gelir elde edin.

Deneyimsiz çevrimiçi para kazanmanın kanıtlanmış başka yolları var mı?

Tecrübesiz para kazanmanın bu kanıtlanmış 7 yolunu beğendiniz mi? Online işler günümüzde çok popüler. Pek çok insanın çevrimiçi ve uzaktan kariyer seçmesi şaşırtıcı değil. Deneyimi olmayan birçok kişinin çevrimiçi bir kariyere başlamak istemesi de mantıklı.

İnternetten para kazanmanın belirtilen yollarının yanı sıra, son için birkaç örnek daha:

Alt çizgi

İş bulmak asla kolay değildir. Özellikle hiç deneyiminiz yoksa. Ancak, gördüğünüz gibi, birçok iş özel uzmanlık gerektirmez. Size uygun bir şey bulana kadar biraz zaman alabilir. Ama sonunda, bir şey ortaya çıkacak. Sadece çevrimiçi para kazanmanın kanıtlanmış yollarına bağlı kalın.

Bu arada, her zaman becerileriniz üzerinde çalışabilir ve iş bulma şansınızı artırabilirsiniz. Tabii ki, yan dolar kazanmanın kolay yollarını da unutmayın. Anketler bunun için harika. Onlar para kazanmanın gerçekten hızlı bir yoludur. Ayrıca, herhangi bir deneyime ihtiyacınız olmayacak. Bunları her zaman mevcut işinizle de birleştirebilirsiniz.

Bu nedenle, deneyiminiz yoksa cesaretiniz kırılmasın. Yeter ki kararlı olun, sıkı çalışın. Ve mutlu iş avı!