Cele mai bune locuri de muncă pentru a câștiga bani online în timp ce ești la facultate

By Andjela | Jun 30 2022

Unele dintre cele mai bune locuri de muncă pentru studenți din facultate sunt cele făcute indiferent de unde lucrează. Există multe modalități de a câștiga bani ca student. Programul flexibil permite studenților să poată face treaba peste tot. Indiferent dacă sunt într-un cămin sau se întorc acasă de vacanță.

Există angajatori care vor recruta studenți pentru a lucra de acasă. De exemplu, compania Apple va instrui studenți pentru asistența clienților. Amazon la fel. Majoritatea acestor companii vor încerca să rezolve programul școlar al elevului. Acest lucru le va permite un venit sigur și timp pentru școlarizare și progres.

Locuri de muncă vs concerte

În timp ce explorezi posibilitățile, există mai multe poziții disponibile. Responsabilitatea pentru un anumit loc de muncă poate părea similară. Dar modalitatea de plată este diferită, în funcție de angajator. Angajamentul zilnic în sens tradițional este angajare. Nu contează dacă lucrezi de la distanță sau călătorești zilnic la serviciu. Angajatorul dvs. ar trebui să aibă obligația de a plăti impozite pentru salariul dvs. Mulți studenți lucrează cu jumătate de normă și sunt plătiți la oră.

Dacă sunteți antreprenor, administrarea poate fi puțin mai complicată. În calitate de persoană fizică care desfășoară activități independente, sunteți responsabil pentru impozite. Contractorii câștigă bani la oră sau la proiect.

Există câteva diferențe de bază între contractorii angajați și cei independenți. Conștientizarea acestor diferențe vă va permite să estimați ce merită timpul dvs.

Care sunt diferențele dintre un antreprenor dependent și unul independent?

Având în vedere schimbările de pe piață, este important să știi care sunt drepturile tale. Atunci când furnizați orice tip de serviciu, există practici comune de urmat.

Antreprenorii independenți lucrează pentru ei înșiși. Ei pot avea un acord cu companii. Pot exista și persoane fizice care plătesc pentru serviciile oferite. Mai important, ești responsabil pentru impozitele tale. Nu aveți dreptul la niciun beneficiu din țară (inclusiv asigurări de sănătate și stomatologie).

De asemenea, trebuie să fii atent la venitul tău. Rapoartele fiscale sunt importante. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă urmăriți toate veniturile și tranzacțiile în general. Prin practică, clienții dvs. nu vor păstra taxele federale și de stat, dar va trebui să le plătiți.

Dacă sunteți un antreprenor dependent – angajat

Orice lucrător este angajat dacă angajatorul controlează performanța muncii. Ei sunt responsabili pentru menținerea performanței. Ei controlează cum/când faci ceva. În calitate de muncitor, este obligația ta să fii acolo la timp și să completezi norma cerută.

Angajatorii care sunt pe statul de plată nu trebuie să-și facă griji cu privire la impozite, securitatea socială și medicală. Toți lucrătorii au dreptul la compensații financiare pentru timpul și serviciile lor. La fel și asigurări pentru șomaj.

Dacă sunteți un antreprenor independent

Contractorii independenți decid cum și când vor lucra. Companiile nu le spun contractorilor independenți ce să facă și cum să o facă. Ceea ce contează este rezultatul final și cum îl obțin.

Contractorii independenți își stabilesc de obicei propriul ritm. Ei sunt plătiți în mod independent, fie la o rată fixă, fie la rata muncii. Durata muncii lor poate varia. Termenele independente ale proiectelor și detaliile câștigurilor lor sunt în contract. Ambele părți trebuie să confirme detaliile înainte de a începe lucrul.

Antreprenorii independenți își plătesc propriile impozite la biroul fiscal de stat. Ei nu au dreptul la niciun beneficiu. Inclusiv cele prevăzute de lege, cum ar fi șomaj și compensații pentru lucrători. Acest lucru se datorează faptului că nu sunt angajați de companie.

Argumente pro şi contra

Există avantaje și dezavantaje atât pentru un lucrător, cât și pentru un antreprenor independent. În general, acest lucru se reduce la problema siguranței locului de muncă versus libertate.

Ca angajat, te bucuri de beneficii. Siguranța de a ști că vei avea un loc de muncă permanent în viitorul apropiat dacă lucrezi bine. Cu toate acestea, trebuie să vă adaptați programului de lucru și opțiunilor de ore suplimentare. De asemenea, pentru a putea lucra în setările stabilite de angajator.

Antreprenorii independenți au libertatea de a decide când, cum și cât de mult vor lucra. Aceste decizii trebuie să echilibreze nevoia lor de a câștiga suficienți bani. Efortul depus poate asigura plata taxelor și asigurărilor de sănătate.

Cel mai important lucru este să ai o vedere clară asupra ambițiilor tale. De cele mai multe ori, a lucra pentru cineva nu este ideal. Dar lucrul singur este mai stresant. Indiferent de tipul de lucru, fiți întotdeauna clar cu cerințele. Citiți termenii contractului și parcurgeți toate detaliile înainte de a semna.

Tipuri de locuri de muncă pentru a face bani online

Multe locuri de muncă dintr-un mediu de birou pot funcționa acum oriunde. Tehnologia facilitează lucrul online cu manageri și asociați la distanță.

Lucrători care lucrează acasă, biblioteci, cafenele, locuri de muncă și parcuri. În campus ar trebui să existe mult spațiu de folosit. Puteți găsi spații de cooperare locale, informații despre afaceri și membri ai comunității care lucrează în apropiere.

Dacă vrei să lucrezi online, ai nevoie de:

  • acces la internet de mare viteză
  • un computer de încredere
  • un loc linistit de lucru.

Pentru sarcinile care implică operațiuni telefonice, veți avea nevoie și de:

  • căști cu anulare a zgomotului
  • și formați.

Dacă persoana care te angajează stabilește programul, ai nevoie de flexibilitate pentru a te angaja în acel program. Pentru concertele independente, vă puteți stabili propriul program. Ar trebui să reușiți în continuare să respectați termenele limită pentru clienți.

Cele mai bune locuri de muncă virtuale pentru studenți

În funcție de abilitățile tale, există multe locuri de muncă pe care le poți găsi. Unele sunt de nivel de intrare, iar altele au nevoie de un set specific de abilități.

Asistenți virtuali

Asistenții virtuali oferă servicii administrative la distanță. Gândiți-vă la rolul unui asistent administrativ care nu este în birou.

Responsabilitățile pot include gestionarea apelurilor telefonice și a e-mailurilor. Trebuie să fiți familiarizat cu crearea foilor de calcul și a documentelor. De asemenea, scrierea, editarea, facturarea și plata facturilor.

Ce vei face depinde de cine lucrezi și de serviciul de care au nevoie. Abilitățile superioare de comunicare, atenția la detalii și capacitatea de a face mai multe sarcini vă vor ajuta.

Introducerea datelor virtuale

Aceasta este o altă lucrare pe care o puteți face de la distanță. Profesioniștii în introducerea datelor au nevoie de abilități puternice de dactilografiere și de comunicare scrisă.

Introducerea de date online este o afacere cunoscută pentru escrocherii online. Prin urmare, este important să fiți atenți când examinați opțiunile. Înainte de a aplica pentru un job de introducere a datelor, fă-ți timp pentru a te asigura că compania este legitimă.

Management de proiect

Managerii de proiect cu normă întreagă păstrează toate componentele proiectului. Aceasta include implementarea și execuția, în curs de finalizare sau întârziate.

Aveți nevoie de niște abilități avansate pentru această poziție, cum ar fi:

  • comunicare puternică
  • de gestionare a timpului
  • organizare
  • abilități interpersonale
  • capacitatea de a coordona procesele de lucru ale diferitelor departamente și contractori.

Practică virtuală

Aceasta este o modalitate excelentă de a dobândi abilități în carieră. Stagiul pe care îl faceți vă va oferi experiență de lucru pentru a vă sprijini predarea. Vă va ajuta să aplicați pentru un loc de muncă atunci când începeți să căutați un loc de muncă cu normă întreagă.

Mulți angajatori angajează stagiari virtuali pentru a lucra în afara mediului tradițional.

Microjob-uri

Acestea sunt locuri de muncă mici sau sarcini pentru a câștiga bani făcând clic care plătesc sume mici, cum ar fi 5 sau 10 dolari. Aceste locuri de muncă mici nu vă vor oferi un salariu uriaș. Îți vor oferi bani în plus în buzunar fără a fi nevoie să te angajezi într-un loc de muncă sau un proiect pe termen lung. Fă suficient și câștigurile tale vor crește.

Scriere independentă

Scrierea pe cont propriu poate duce la o varietate de oportunități online. Acest lucru ar putea fi pentru un site web legat de site-ul dvs. principal, de blog sau de viața universitară.

De introducere a datelor

Aceasta este o altă afacere în care există multe escrocherii pe care va trebui să le evitați. Verificați fiecare companie cât de bine puteți. Introducerea datelor poate fi o treabă ușoară. Este grozav pentru freelanceri entry-level din orice nișă.

Gestionarea resurselor academice online

Departamentele academice și administrative au uneori nevoie de ajutor pentru gestionarea resurselor online. Dacă aveți abilități web, există oportunități de a crea și de a gestiona conținut. Aruncă o privire la foile de lucru ale campaniei pentru a vedea ce este disponibil.

Predarea limbii engleze online

Există multe oportunități de a preda limba engleză pe internet studenților străini. Există, de asemenea, profesioniști care doresc să obțină cunoștințe de limba engleză.

Responsabilitățile dumneavoastră pot include:

  • Planuri de lecții
  • comunicare video
  • monitorizarea progresului
  • redactarea raportului

În funcție de locul de muncă, poate fi necesar să lucrezi pe un program săptămânal.

Agent de apel virtual

Acesta este pentru studenții cu abilități excelente de comunicare. Trebuie să aibă capacitatea de a face mai multe sarcini. Unele dintre pozițiile disponibile includ servicii pentru clienți, telemarketing, rezervări, programare și vânzări. Indiferent dacă aveți abilități excelente de comunicare, puteți verifica Upcall.

Tester de site-uri și aplicații

Designerii și dezvoltatorii angajează testeri de utilizatori. Sarcina lor este să testeze funcționalitatea unui site web, a unei aplicații și a unui joc. Căutați erori și probleme și raportați ceea ce găsiți. De exemplu, Usertesting plătește 10 USD pentru fiecare site pe care îl verificați.

Reprezentant suport tehnic

Multe companii de asistență tehnică angajează angajați la distanță pentru a gestiona apelurile. Ai nevoie de expertiza in:

  • capacitatea de rezolvare a problemelor
  • abilități de comunicare necesare pentru a rezolva problema
  • pentru a asigura satisfacția clientului

Atenție la escrocherii

Ca și în cazul multor liste de anunțuri online, este important să fii atent atunci când aplici pentru locuri de muncă online. Căutați posturi care vă percep o taxă de formare, certificare sau aprovizionare. Dacă salariul sună prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că este.

Pornirea poate fi dificilă. Începeți prin a căuta tipul de afacere în care vă simțiți confortabil să lucrați. Adăugați termeni precum „virtual”, „la distanță” și „online” la căutare. Există, de asemenea, site-uri pe care le puteți vizita pentru a găsi liste de locuri de muncă.

Sfat: Citiți un alt articol despre locuri de muncă online pentru ca studenții să facă bani cu ușurință. Mult noroc!