Câștigați bani online cu Google – 5 moduri care funcționează

By Andjela | Jun 30 2022

Trăim într-un mediu divers și plin de posibilități. Acest lucru este valabil și pentru piața muncii. Există multe modalități offline și online de a obține venituri. Dar, pe lângă multe moduri de a câștiga bani, oamenii se luptă. Asta sugerează că ideile noi pentru obținerea de venituri sunt întotdeauna binevenite. Dar știai că poți câștiga bani online cu Google?

Mulți oameni caută modalități la îndemână de a câștiga bani pe internet. Dar, de foarte multe ori, ei nu știu că se poate face prin Google. Există numeroase modalități de a face redevențe prin această platformă. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai populare moduri de a câștiga bani cu Google. Citiți mai departe și găsiți diverse sarcini Google care vă pot aduce venituri.

5 moduri utile de a face bani online cu Google

Lipsa ideilor interesante pentru a câștiga redevențe? Atunci probabil că ați dori următoarele sfaturi. Google este o companie binecunoscută cu cel mai mare motor de căutare de pe web. Deci, pare logic că oferă câteva modalități uimitoare de a crește un buget. Aruncă o privire la cele 5 moduri utile de a face bani online cu Google.

#1 Google AdSense

Ei bine, asta era evident. Probabil ați auzit de Google AdSense. Dar, în caz că nu ai făcut-o, nu e mare lucru. Iată câteva detalii.

AdSense este un distribuitor de reclame. Este specializat pentru reclame direcționate pe web. Aceasta înseamnă că poate alege nișa îngustă și poate afișa un anunț publicului său. Fiecare site are un anumit subiect, iar Google AdSense se asigură că vizitatorii primesc ceea ce le place.

Dar, există o captură. Veți avea nevoie de cel puțin 10.000 de vizualizări pentru a fi eligibil pentru acest serviciu. Acest lucru este destul de logic. Dacă aveți un trafic web bun, cu mulți oameni, este posibil să câștigați mai mulți bani.

Deci, dacă site-ul/blogul dvs. primește trafic bun, monetizați-l. Puteți face acest lucru înregistrându-vă la AdSense. În plus, dacă aveți un canal YouTube, îl puteți conecta la această platformă pentru a obține venituri.

Dezavantaje ale Google AdSense:

  • Nu acceptă WordPress. Dar, există o alternativă numită WordAds.
  • Pregătește-te să aștepți. Nu veți putea câștiga bani peste noapte cu Ad Sense. Deci, ar trebui să fii persistent și să ai conținut proaspăt tot timpul. Postarea regulată este o necesitate dacă doriți să faceți bani online cu Google. De asemenea, trebuie să vă asigurați că conținutul are calitate și valoare.

Știm cu toții că Google îi place conținutul frumos. Așadar, trebuie să vă creșteți traficul web și să începeți să-l generați bani.

#2 Blogger/Blogspot

Blogging-ul este unul dintre acele sfaturi veșnic verzi de a face bani. Fiecare blogger caută în mod constant noi modalități de a obține venituri și de a promova conținut. Din fericire, Google vă poate ajuta în această călătorie.

Google Blogger este o platformă specială pentru bloggeri. Este gratuit și poate fi util pentru a câștiga bani cu Google. Oferă și metode de monetizare.

Dar, blogging-ul are un preț. Este foarte consumator de timp, cu rezultate lente.

Dar, odată ce intri în joc, poți câștiga niște bani serioși. Deci, dacă aveți o pasiune pentru ceva sau o abilitate de împărtășit, încercați să scrieți pe blog. Trebuie să vă asigurați că conținutul dvs. este valoros și să postați des.

Subiectele pot fi diverse, dar ar trebui să rămâneți la o anumită nișă. Nu uitați de gramatică și luați în considerare întotdeauna punctul de vedere al cititorului.

Odată ce traficul dvs. începe să crească, vă puteți monetiza blogul. De asemenea, implementați tehnici SEO pentru a vă face postările de pe blog mai vizibile și mai prietenoase cu Google.

Când începeți să vă clasați bine, înregistrați-vă pentru AdSense și AdWords. Acestea vă vor asigura că veți fi plătit ori de câte ori cineva face clic pe anunțul de pe blogul dvs.

#3 Google AdWords

Povestea despre GoogleAds pare un pas logic. Acest instrument vă ajută să câștigați indirect bani online cu Google. Puteți căuta cuvinte cheie în tendințe și puteți scrie o postare pe blog cu ele după aceea. De asemenea, GoogleAds face promovarea mult mai ușoară, pe măsură ce vă cunoașteți mai bine industria.

Deci, probabil vă întrebați cum face acest lucru bani.

Adevărul este că mai întâi trebuie să ai un trafic bun. Abia atunci poți plasa reclame în conținut/site și poți câștiga bani. Deci, cu cât cititorii dau clic pe reclame, cu atât câștigați mai mult.

Dacă obțineți o grămadă de trafic, puteți face și câteva postări sponsorizate.

#4 Google Opinion Rewards

Vrei să dai o părere? Ți-ar plăcea să câștigi bani pentru asta? Sună tentant, nu? Ei bine, asta este posibil cu Google Opinion Rewards. Google are nevoie de opiniile utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți produsele.

Această companie este gata să plătească pentru aceste feedback-uri valoroase. Dar, va trebui să descărcați aplicația din Play Store sau Apple App Store. Împărtășindu-ți părerea, poți câștiga niște dolari. Dezavantaj? Google plătește doar până la 1 USD pentru fiecare sondaj.

Dar, dacă vă place ideea de a câștiga bani fără efort, citiți mai departe. Pe lângă Google, alte site-uri de sondaje oferă oferte și mai bune. Metroopinion este unul dintre acestea. Puteți câștiga până la 5 USD per sondaj. Sună bine, nu?

Este foarte ușor să câștigi bani răspunzând la sondaje plătite. Tot ce trebuie să faci este:

  • Inscrie-te
  • Răspunde la unele sondaje (de obicei despre produse)
  • A fi platit

Răspunsul la sondaje despre Metroopinion nu necesită descărcare. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail. În plus, puteți câștiga carduri cadou sau puteți cheltui bani pe donații.

#5 Google Pay

Aceasta nu este o modalitate directă de a face bani online cu Google. Dar, este destul de benefic pentru magazinele online și comerțul electronic. Google Pay oferă tranzacții de plată. Se ocupă de orice achiziție pe care o fac clienții tăi. Este foarte asemănător cu PayPal.

Oamenii folosesc adesea acest serviciu din cauza încrederii. Deci, acest lucru înseamnă că au mai multe șanse să plătească pe site-ul care oferă modalitatea de plată Google Pay.

Acest lucru pare logic, deoarece Google este binecunoscut de ani de zile. Deci, mulți oameni se simt în siguranță cumpărând lucruri cu asistența Google. În plus, dacă ceva nu merge bine, Google poate interveni și rezolva problema.

Prin urmare, includerea Google Pay pe site-ul dvs. web vă poate ajuta să atrageți clienți. Aplicațiile de încredere sunt benefice pentru lumea online. Prin integrarea unuia în site-ul tău, joci mare.

Nu contează care este nișa ta. Puteți include acest lucru și pe diverse platforme. Prin urmare, luați în considerare Google Pay dacă doriți să câștigați încrederea consumatorilor dvs.

Încrederea este singurul lucru care face o mare diferență între site-urile legitime și cele umbrite.

Există și alte modalități de a câștiga bani online cu Google?

Ai ajuns atât de departe în articolul de astăzi? Asta necesită câteva moduri bonus de a câștiga cu Google. Așadar, aruncați o privire la câteva alte sfaturi utile pentru a face bani.

Evaluarea motorului de căutare

Acesta este un mod online de a face bani cu Google. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de cunoștințe despre lumea online. Întreaga lucrare este orientată spre internet. Deci, chiar trebuie să fii priceput în acest domeniu. Un loc de muncă de evaluator de motoare de căutare include:

  • Evaluați reclame, pagini web, site-uri…
  • Feedbackul dvs. oferă rezultate mai bune pentru motorul de căutare

Salariul mediu este de aproximativ 12 USD pe oră. Dar, acest lucru poate depinde de compania care atribuie munca. Dacă vă place să cercetați și aveți un ochi pentru detalii, s-ar putea să vă placă acest job.

Deci, efectuarea exactă a cercetării vă poate aduce beneficii mai mari. Unele companii care oferă aceste locuri de muncă sunt Leapforce, Lionbridge, iSoftStone…

Vânzarea de cărți pe Google Play

Dacă îți place să scrii și să ai ceva experiență, iată asta. Ai putea să-ți vinzi scrisul pe Google Play. Desigur, a scrie o carte de orice fel este un proces. Uneori una foarte grea.

Deci, înainte de a ajunge la punctul de vânzare, ar trebui să muncești din greu. Dar, după ce ați terminat cu cartea, încărcați-o pe Google Play. Stabiliți prețul și așteptați banii.

Deveniți partener Google

Acest lucru poate fi mai ușor de spus decât de făcut, dar de ce să nu încerci. A deveni partener Google este o mare problemă. Dacă sunteți specializat în serviciile Google, puteți aplica pentru un parteneriat. Când procesul este finalizat cu succes, veți primi o insignă de partener Google.

Când oamenii văd acest semn pe oricare dintre platformele tale, vor avea mai multă încredere. Obținând o reputație bună, ar trebui să puteți câștiga mai mulți bani.

Linia de jos

După cum puteți vedea, există multe modalități de a face bani online cu Google. Unele dintre ele sunt ușoare, în timp ce altele necesită mai mult efort și timp. Dar, dacă vă place să petreceți timp pe internet, ar trebui să încercați unele dintre aceste agitații.

Un lucru bun este că puteți combina aceste sarcini cu locul de muncă actual. În plus, locurile de muncă Google sunt una dintre acele locuri de muncă la domiciliu pe care toată lumea le găsește la îndemână. Multora le place să lucreze de la distanță. Deci, a avea această opțiune la un clic distanță este întotdeauna ceva la îndemână. Lucrul de la distanță oferă un tip special de libertate. Deci, de ce să nu-l folosești?

Desigur, dacă îți place să faci mai multe sarcini, poți opta pentru câteva concerte online. Unele dintre locurile de muncă Google nu oferă suficienți bani. Deci, probabil că nu ar putea deveni cariera ta.

Dar, ei pot fi susținători la îndemână de venit și pot face ca cheltuielile tale zilnice să pară mai puțin costisitoare. Dacă vă place lumea online, sperăm că veți găsi ceva din această listă care vi se potrivește.