Çevrimiçi para kazanmak için tıklayın – İşte nasıl

By Andjela | Jun 30 2022

Hızlı tempolu bir ortamda yaşıyoruz. Bu nedenle, özellikle iş söz konusu olduğunda, çeşitli zorluklarla yüzleşmek bazen zor olabilir. Ama neyse ki internetimiz var! Bu, çevrimiçi para kazanmanın birçok yolunu açar. Tıklayarak para kazanmanın yolları olduğunu biliyor muydunuz?

Bir peri masalı gibi mi geliyor? Ancak, gerçekte, bunu başarmanın yolları var. Reklam tıklaması ile para kazanabilirsiniz. Bu tam zamanlı bir hayal işi olmayabilir, ancak size ek bir para artışı sağlayabilir.

Çevrimiçi dünya çok fazla para kazanma seçeneği sunuyor. Sadece onları nerede arayacağınızı bilmeniz gerekir. Bu yüzden bugünün konusu mücadelenizi kolaylaştıracak. Bu nedenle, nispeten kolay bir şekilde çevrimiçi gelir elde etmenin bazı kullanışlı yollarına göz atın.

Para kazanmak için en iyi 11 tıklama yolu

Size yardımcı olmak için, tıklayarak para kazanmanın kullanışlı yollarının bir listesini derledik. Okumaya devam edin ve size en uygun olanları bulun.

#1 Swagbucks

Popüler bir GPT (ödeme-verme) sitesi arıyorsanız, Swagbucks tam size göre. Yani bu site ile para kazanmanın çeşitli yolları vardır. Birçok çevrimiçi görevi gerçekleştirmek için ödeme alabilirsiniz.

  • E-postalara tıklamak
  • Video izlemek
  • Oyun oynamak
  • Çevrimiçi arama

Okumayı seviyorsanız, e-postaları okurken para kazanabilirsiniz. Oldukça kolay, değil mi? Peki Swagbucks ile nasıl para kazanılır? Birkaç adım var. Yapmanız gerekenler:

  • Swagbucks’a kaydolun
  • Promosyon e-postaları almaya başlayın
  • Sağlanan bağlantılara tıklayarak para kazanın
  • SB’ler (Swagbuck’ın para birimi) kazanın ve bunları Paypal parasına dönüştürün

Not: Bu e-postalardan bazıları sizden para kazanmak için bir şeyler satın almanızı isteyecektir. Ama hepsi değil. Çoğu zaman bağlantıya tıklamanız ve sitede biraz zaman geçirmeniz yeterli olacaktır.

#2 PrizeRebel

Para kazanmak için tıklamak istiyorsanız, işte mücevheriniz. PrizeRebel, tıklayarak para kazanmanın birçok yolunu sunar. Kullanışlı bir şey, çok sayıda ödül kazanabilmenizdir. Bu site 500’den fazla farklı hediye kartı sunuyor. Amazon, Google Play, Walmart, Xbox, Steam üzerinden alışveriş yapmayı sever misiniz? PrizeRebel’de favori mağazalarınız için hediye kartları bulabilirsiniz. Görevler söz konusu olduğunda, bunlar da çeşitlidir.

Böylece, birçoğunu gerçekleştirebileceksiniz. Bazıları bağlantı tıklama ve reklam izlemeyi içerir. Bu aynı zamanda PayPal ile para kazanmanın kullanışlı bir yoludur.

#3 InboxDollars

Bu, Swagbucks’a oldukça benzer. InboxDollars size bağlantıları içeren bir e-posta gönderecektir. Para kazanmak için bu bağlantıları kullanabilirsiniz. Genellikle dahil olan bazı popüler ve daha az popüler şirketler vardır. Bu site size video izlemenizi ve ödeme almanızı önerebilir.

Bunlar genellikle bazı film fragmanları veya ürün reklamlarıdır. Bu yüzden eğlenceli olmalı. Bu çok kolay bir tıkla ve para kazan seçeneğidir.

#4 Neobux

Bu, belirtilen sitelerden biraz farklı. Neobux’ta bir üyelik planı seçmeniz gerekir. Bu, tıklama başına ne kadar kazanabileceğinizi ve reklam kalitesini belirler. Ücretsiz Standart Neobux üyeliği için bir seçenek vardır ve bağlantı tıklaması ve reklam başına yaklaşık 0,015 $ kazanabilirsiniz. Bu kulağa çok para gibi gelmiyor ama Neobux’un tıkladığınız bağlantılarda bir sınırı yok.

Bu nedenle, daha fazla para kazanmak istiyorsanız, diğer üyelik türünü seçebilir ve tıklama başına para miktarını artırabilirsiniz. Neobux ayrıca düşük bir ödeme fiyatı sunuyor, sadece 2 dolar. Ancak bu site PayPal ile ödeme yapmıyor. Ödemeler için Skrill ve Neteller sunar ve bu platformlarda bir hesap açmanız gerekir.

#5 Scarlet Clicks

Bu site Neobux ile aynı ödemeyi sunuyor, sadece 2$. Scarlet Clicks, Skrill, Neteller, Payeer ve Bitcoin aracılığıyla ödeme yapar. Bu site ile gelir elde etmenin çeşitli yolları vardır. Yapabilirsiniz:

  • Reklamlar için tıklayın
  • Çevrimiçi formları doldurun
  • bir arkadaşa bakın

Tıklama başına 0,01$’a kadar kazanabilir ve %100’e kadar tavsiye kazancı elde edebilirsiniz. Standart tavaya sahipler ve her seferinde 5 dolara kadar çekebilirsiniz. Daha fazla para çekmek istiyorsanız, daha yüksek bir plana yükseltebilir ve yaklaşık 10-50 dolar çekebilirsiniz.

Yönlendirme programıyla en iyi kazanma şansınız olabilir, ancak başka yolları da seçebilirsiniz.

#6 Get-Paid

Bu site ile, bir görevi tamamladığınızda paraları alırsınız. Deneyebileceğiniz ve para kazanmak için tıklayabileceğiniz çeşitli şeyler var. Örneğin, bağlantı tıklama, reklam görüntüleme, oyun oynama, video izleme. Yarışmaya giriş için seçenekler de var. Ayrıca Get-Pad’in çok canlı bir sosyal medya topluluğu var. İşte bu sitenin içerdiği özelliklerden bazıları:

  • Yönlendirmenizin kazancının %20-30’undan kazanın
  • PayPal, hediye kartı veya Bitcoin ile para kazanın
  • Yönlendirerek daha yüksek seviyelere geçin ve daha fazla para kazanın

Get-Paid 2005’ten beri var, bu yüzden çevrimiçi para kazanma için güvenilir bir site.

#7 Metroopinion

Ücretli anketleri yanıtlayarak para kazanmak için tıklayabileceğinizi biliyor muydunuz? Telif hakkı kazanmanın çok kolay ve eğlenceli bir yolu. Metropinion, harika teklifleri olan bir anket sitesidir.

Anketler şu şekilde çalışır:

  • Metroopinion’a kaydolun
  • E-posta yoluyla aldığınız anketleri yanıtlayın
  • PayPal ile ödeme alın

Görmek? İşte bu kadar kolay. Anketlerle ilgili harika bir şey, bunları istediğiniz zaman yapabilmenizdir. Mobil, tablet ve masaüstü dostudurlar. Ayrıca, mini oyunlara benziyorlar.

Böylece, aynı anda hem rahatlamak hem de para kazanmak için güzel bir yol olabilirler. Metroopinion ayrıca hediye kartları ve bağışlar da sunuyor. Böylece kazancınızı onlara en çok ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirsiniz.

Anket soruları genellikle bazı ürünlerle ilgilidir. Böylece hem kazanıyor hem de şirketlerin daha iyi ürünler üretmelerine yardımcı oluyorsunuz.

Genel olarak, anketleri yanıtlamak, tıklayarak para kazanmanın kolay ve zaman açısından verimli bir yoludur.

#8 ySense

Bu site, PTC ve GPT endüstrileri arasında çok popülerdir. ySense, Swagbucks, InboxDollars ve MyPoints ile aynı şirketlere aittir. Bu site ile gelir elde etmenin birçok yolu vardır:

  • Videoları izle
  • Ürünleri/hizmetleri test edin
  • Uygulamaları indirin
  • Web siteleri için kaydolun

ySense, gerçekleştirilmesi gereken çok sayıda görev sunar. Bu site ayrıca çok sayıda hediye kartı seçeneğine sahiptir ve PayPal ve Payoneer ile ödeme yapar. Güzel desteğe ve gelir elde etmenin birçok yoluna sahip yasal bir sitedir.

Ayrıca düşüncelerinizi forumda başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

#9 AyuWage

Bu site 2009’dan beri var ve size web sitelerini görüntüleyerek para kazanma şansı sunuyor. Ayrıca, reklamlarla tıkla ve para kazan seçeneği de vardır. Çevrimiçi formları doldurabilir, video izleyebilir veya internette gezinebilir ve para kazanabilirsiniz. AyuWage, reklam tıklaması başına 0,015 ABD Doları öder ve ödemesi, oldukça düşük olan minimum 1 ABD Doları olarak belirlenir. Bu site PayPal ve Payzza ile ödeme yapar.

Ancak bazı Target ve Amazon hediye kartları da alabilirsiniz. Diğer bazı GPT sitelerine zaten kaydolduysanız, AyuWage harika bir ek olabilir.

#10 Fusion Cash

Para kazanmak için tıkla ve kazan dışında başka yollar arıyorsanız, bunu beğenebilirsiniz. Fusion Cash, çevrimiçi para kazanmanın sayısız yolunu sunar. Onlardan bazıları:

  • Formları doldurmak
  • Çevrimiçi oyunlar oynamak
  • Uygulamaları indirme

Harika bir şey, bu siteye ilk kaydolduğunuzda ücretsiz 5 $ kazanmanızdır. Yani oldukça kullanışlı. Fusion Cash, PayPal ve hediye kartları ile ödeme yapar. Ancak bu sitede bir eksiklik var. Minimum ödeme tutarı 25$ olarak belirlenmiştir. Dolayısıyla paranızı çekmek için daha uzun süre beklemeniz gerekecek.

Ancak, bu PTC ve GPT sitelerinin çoğunda hızlı para iadesi yoktur.

#11 FamilyClix

Bu, diğer PTC sitelerinden biraz farklı. FamilyClix, adından da anlaşılacağı gibi, aile odaklı tıkla para kazan sitesidir. Amacı, tüm aile üyelerini bir araya getirmek ve onlara para kazanma seçeneklerini sunmaktır.

Birçok PTC sitesi aynı internet bağlantısında birden fazla hesaba izin vermez. Ancak FamilyClix farklıdır. Tüm ailenizle birlikte para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bağlantılara tıklamak, oyun oynamak, reklamları görüntülemek ve diğer basit görevleri yapmak için seçenekler vardır.

Diğer Family Clix avantajlarından bazıları şunlardır:

  • Tıklama başına 0,02$’a kadar kazanın
  • Yönlendirme için 0,02 ABD Doları ve yönlendirme hesabınızı yükseltirseniz 10 ABD Doları kazanın
  • Payeer, Neteller, Bitcoin ödemesi
  • Minimum ödeme 2 $

FamilyClix’in diğer siteler için teklifler sunduğunu unutmayın. Yani, kabul ederseniz, bu site muhtemelen bir komisyon alacaktır. Tüm parayı kendinize saklamak istiyorsanız, doğrudan belirli sitelere kaydolun. para kazanmak için çok fazla tıklama yapmaya hazırlanmanız gerekiyor, ancak sürekli bir bağlantı kaynağınız olacak.

Tıkla ve para kazan yöntemleriyle ilgili son düşünceler

Gördüğünüz gibi, para kazanmak için birçok tıklama yolu var. Bazıları anketler gibi çok hızlı ve kolaydır. Diğerleri çok fazla tıklama gerektirir. Ancak, biraz ek paraya ihtiyacınız varsa, bu siteler size yardımcı olabilir. Tıklamayı, internette gezinmeyi ve oyun oynamayı seviyorsanız, size uygun bir şey bulacaksınız.

Çok fazla tıklamaya ve bazen minimum ödeme tutarına ulaşana kadar biraz beklemeye hazır olun. Genel olarak, tıklamak ve para kazanmak, para kazanmanın kolay ve eğlenceli bir yolu olabilir.