İnternette gezinerek para kazanın – 7 Kolay yol

By Andjela | Jun 30 2022

İnternetin dünyayı nasıl değiştirdiğini yeterince vurgulayamayız. Daha hızlı iletişim, çevrimiçi çalışmayı da mümkün kıldı. Bir ofise gitmenize gerek yok, sadece her yerde çalışın! Ama yine de çok çalışman gerekiyor, değil mi? Aslında artık internette gezinerek para kazanabilirsiniz.

Doğru. Oturabilir, rahatlayabilir, internette gezinebilir ve çevrimiçi evde çalışma işleri sayesinde biraz para kazanabilirsiniz! Ne düşündüğünü biliyoruz. Bu bir aldatmaca olmalı, değil mi? Hayır, ciddiyiz. Bunun için size para ödeyen birçok şirket var.

Şimdi, tüm bunların gerçekte nasıl çalıştığını merak ediyor olabilirsiniz. Bundan ne çıkarırlar? Esasen, farklı müşteriler için bazı küçük kolay görevler yapıyorsunuz. Bunlar genellikle bir adamın bir makineden daha hızlı ve daha ucuza yapabileceği şeyleri içerir. Zorluk seviyeleri büyük ölçüde değişebilir. Süper basit şeyler varken, diğer görevler daha derinlemesine araştırmayı içerebilir.

Peki nasıl başlayabilirsiniz? Aslında bu konuya girmenin pek çok yolu var. Yanında biraz ekstra paraya ihtiyacınız varsa, bu hizmetlere bakmalısınız. Hepsi yasal ve kullanımı gerçekten çok basit! Çoğu, hem doğrudan ödemelere hem de hediye kartı puanlarına izin verir.

Microsoft rewards

Microsoft Rewards ile başlayalım. Windows ve diğer Microsoft ürünlerini kullanıyorsanız, bir Microsoft hesabı oluşturabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra puan kazanmak için Microsoft’un arama motoru Bing’i kullanabilirsiniz.

Kullandıktan ve puan topladıktan sonra hediye kartları ile telafi edilebilirsiniz. Bu hediye kartları daha sonra çeşitli farklı ürün ve hizmetler için geçerlidir. Bunları bazı perakende mağazalarında kullanabilirsiniz, ayrıca uygulamalar, oyunlar ve filmler için de kullanabilirsiniz.

Doğrudan para teklif etmeseler de, hediye kartları paradan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Ve çok fazla olmasa da, yapması kesinlikle kolaydır. Tek yapmanız gereken Bing’i kullanmak.

Swagbucks

Swagbucks’ın oldukça ilginç bir sistemi var. Temel görevleri yaparak puan kazanacağınız şekilde tasarlanmıştır. SB (“Swagbucks”ın kısaltması) olarak adlandırılan bu puanlar hediye kartları için kullanılabilir. Bunlar daha sonra Amazon ve Starbucks için geçerlidir.

Ancak, aynı zamanda harika olan şey, gerçek parayı geri alabilmenizdir. Yeterli puan kazanırsanız, PayPal hesabınıza çekebilirsiniz.

Ama hepsi bu değil. Daha önce bahsedilen örnekle bir benzerlik var. Ayrıca Swagbucks arama motorunu kullanabilir ve bunun üzerinden puan kazanabilirsiniz.

Çok büyük bir para olmasa da, ayda 50 ila 100 dolar arasında kazanmak gerçekten çok kolay. Ama bazıları daha da fazlasını kazandı. Bu nedenle, Swagbucks bir öğrenci olarak ek gelir elde etmenin harika bir yolu olabilir.

InboxDollars

Sadece video izlemek ve oyun oynamak istiyorsanız, InboxDollars kontrol etmeniz gereken bir şeydir. Bunun dışında başka şeyler de yapabilirsiniz. Buna anket yapmak, çevrimiçi alışveriş yapmak ve hatta yalnızca internette gezinmek dahildir.

InboxDollars’ın da kendi arama motoru vardır ve onu kullanmanız için size ödeme yapabilirler. Dahası, kaydolduğunuz anda anında 5$ bonus kazanabilirsiniz. Paranızı çekmek için sadece 30$ işaretine ulaşmanız gerekir. Ancak ona ulaşmak gerçekten çok kolay, bu nedenle InboxDollars da harika bir seçim.

Nielsen Bilgisayar ve Mobil Panel

Nielsen, kapsamlı pazar aramalarıyla tanınır. Bunlar çoğunlukla televizyon izleyicilerine odaklanmıştır. Ancak bu günlerde özel bir özel uygulaması var. Ve ilginç olan şey, çevrimiçi olarak herhangi bir şey yaparak para kazanabilmenizdir.

Uygulama, aramalarınızı inceler ve araştırmalarıyla ilgili verileri toplar. Esasen, insanların interneti nasıl kullandığına dair daha fazla fikir edinmen için sana para ödüyorlar. Nakit çekebilir ve ayrıca aylık çekilişlere katılma şansı yakalayabilirsiniz. Her ay 10.000$ ödül veriyorlar, yani buna değer!

Ask Wonder

Bir de Merak Ettik gibi bir sistemimiz var. Şimdi, bu oldukça ilginç bir hizmet. Araştırma hizmetlerini çeşitli müşterilere sunarlar. Neyle ilgileniyorsanız, o konuda bilgi bulmanıza yardımcı olacaklar.

Bununla birlikte, birçok açık pozisyonları da var. Esasen, bu araştırma işini dışarıdan temin ederler. Ve eğer internette gezinmeyi ve bilgi toplamayı seviyorsanız, onlar için çalışabilirsiniz!

Aslında, yeterli çalışma ile iyi bir maaş bile alabilirsiniz. Hatta bazıları aylık 2000 $ işaretine ulaştı. Ve en iyi yanı, bu araştırmaların her şey hakkında olabilmesidir. Bu, hobilerinizden, ilgi alanlarınızdan ve yeteneklerinizden kazanabileceğiniz anlamına gelir.

Opinion Outpost

Opinion Outpost, anket yapmanız için size ödeme yapan başka bir şirkettir. Ayrıca çeşitli web tabanlı ürünleri test etmek için para veriyorlar. Ama ne yapmaya karar verirsen ver, sana puan verecekler.

Bunlar, fazla zaman ve çaba gerektirmeyen oldukça basit görevlerdir. Ve onlarla işiniz bittiğinde, size ait olanı geri alabilirsiniz! Opinion Outpost birkaç seçenek sunar. Amazon’da veya Apple’ın App Store’unda para harcayabilir veya nakit alabilirsiniz. Oldukça basit bir hizmettir ve kullanımı gerçekten kolaydır.

Usertesting

UserTesting olarak adlandırılan bu hizmet, web sitelerini ve çevrimiçi ürünleri değerlendirmeye odaklanmıştır. Organize bir değerlendirici sistemleri var ve onlara ödeme yapmaya hazırlar. Dilerseniz para karşılığı web siteleri ve hizmetleri inceleyebilirsiniz!

Tabi kullandıktan sonra fikirlerinizi belirtmenizi şart koşuyorlar. Bu bir kayıt yoluyla yapılmalıdır. Ama en iyi yanı, tamamen esnek olmanız. Kendi zamanınızı düzenleyebilir ve son tarihleri ​​kendiniz belirleyebilirsiniz.

Test edilen her web sitesi size 10$ kazandırıyor. Fırsatların sayısı, farklı faktörlere göre değişir. Ama İngilizcesi akıcı olan herkes için iş var. Para daha sonra PayPal’a çekilebilir ve daha sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz!

Qmee

Qmee’nin ilginç yanı, standart arama motorlarıyla birlikte çalışmasıdır. Aramalarınızı Google’da yapmanız yeterlidir ve Qumee sonuçlarını bir kenar çubuğunda gösterir. Onlara tıklayarak puan kazanabilirsiniz.

Ancak Qmee aracılığıyla anket yapmak size daha fazla puan kazandırır. Ancak her iki durumda da bu puanlar gerçek paraya çevrilebilir. Daha sonra hepsini PayPal’a çekebilirsiniz.

MetroOpinion

Tabii ki, nakit kazanmak için kendi Metro Opinion web sitemizi de kullanabilirsiniz! Esasen anketlere odaklanıyoruz. Ve bunları yapmak için para alabilirsiniz.

Metro Opinion’un ana avantajı, kullanımının gerçekten basit olmasıdır. Yaptığımız işte çok şeffafız ve tüm süreçte sadece üç ana adım var. Kaydolursunuz, anketler yaparsınız ve ödeme alırsınız. Bu kadar basit!

Daha fazla bilgi için, bu konumdaki ana sayfamızı ziyaret etmekten çekinmeyin.

Lionbridge

Konular farklılık gösterse de hepimiz internette gezinmeyi ve arama yapmayı severiz. Çevrimiçi araştırma konusunda çok tutkuluysanız, Lionbridge’e göz atın. Web’de gezinirken aslında bir saatlik ücret alabilirsiniz.

Ancak, bu hala bir iştir ve yalnızca akılsız Google araması değildir. Şirketin fikri bağımsız araştırmacıları işe almaktır. Daha sonra değerlendirme için Lionbridge’i kiralayan şirketler hakkında araştırma yapacaklar. Araştırmacılar için temel amaç, şirketleri ve ürünlerini değerlendirmektir.

Lionbridge hakkında gerçekten iyi olan şey, her zaman çok işleri olmasıdır. Ve daha da iyisi, size iyi ödeme yapmaları. Çeşitli kaynaklara göre, normal oran saatte 15 dolar civarında.

Tabii ki, platformda daha da karmaşık görevler var. Daha zorlu görevlerden bazıları için bir web geliştiricisi olarak işe alınabilirsin. Yine de, herkesin yapabileceği çeşitli test pozisyonları var. Lionbridge, bağımsız bir araştırmacı olarak çevrimiçi çalışmanın en güvenilir yollarından biridir.

Lionbridge’in ayrıca 18 yaşından büyük olmanızı gerektirdiğini unutmayın. Ayrıca yeterlilik sınavlarını geçmeli ve anti-virüs yazılımı yüklemiş olmalısınız.

Clickworker

Son olarak, Clickworker’a daha yakından bakmak istiyoruz. Basit görevler yapmayı tercih ediyorsanız, oldukça harika bir seçimdir. Bu aynı zamanda, yandan biraz paraya ihtiyacı olan öğrenciler için harika bir seçenek haline getirir.

Web’de sörf yaparak para kazanmak istiyorsanız, Clickworker en kolay yollardan biridir. Tabii ki, yapabileceğiniz daha geniş bir görev yelpazesi var. Hatta bazı kopya düzenleme çalışmaları bile var. Ancak, çoğu şey basit şeyler etrafında döner. Veri girişi, metin oluşturma, düzeltme, veri sınıflandırma ve diğerleri var.

Çevrimiçi olarak ne yapıyorsanız yapın, ısrarcı olun ve dikkatli olun

Çevrimiçi iş arıyorsanız, dikkatli olmanız gerekir. Bu, özellikle basit görevler arıyorsanız geçerlidir. Elbette, sadece internette gezinerek biraz para kazanmak mümkün. Ancak dikkatli davranmalısınız.

Gülünç derecede yüksek miktarlarda para sunan hiçbir web sitesine güvenmeyin. Özellikle bunların basit görevler olduğunu söylerlerse. Ve özellikle “para kazandıran” uygulamalara güvenmeyin. Bedava para yok ve çılgın miktarlar kazanmanın basit bir yolu yok. Ancak, web’e göz atarak ve basit görevler yaparak iyi bir şeyler kazanabilirsiniz.