Tjen penge ved at gå – Hvordan kan du gøre det?

By Andjela | Jun 30 2022

Hvis du elsker at tage en tur hver dag, har vi gode nyheder! Du kan tjene penge ved at gå. Det er rigtigt. Det lyder måske for godt til at være sandt. Men mange apps giver folk mulighed for at få indkomst ved at være aktive. Da vi lever i en tempofyldt verden, er det ganske uundgåeligt at gå.

Det er godt at vide, at denne aktivitet også kan medføre royalties. Dette kan være en fantastisk måde at tjene penge på som studerende. Enhver, der regelmæssigt går, kan drage fordel af disse apps.

Så det er derfor, dagens tema vil give dig nyttige oplysninger om, hvordan du tjener, mens du går.

10 apps til at tjene penge ved at gå

Du kan ikke blive rig ved at bruge disse apps. Men de kan være en kilde til sideindkomst. Plus, du kan blive motiveret til at gå mere. Så se på de 10 måder, der kan hjælpe dig med at tjene penge ved at gå.

#1 Achievement

Denne app giver dig en mulighed for at lave en række aktiviteter. At gå er kun en af ​​dem. Du kan også få point ved at svømme, løbe, cykle eller spille andre sportsgrene. Med præstation kan du holde styr på dine daglige aktiviteter.

Plus, du kan dele dine oplevelser på sociale medier.

Men vær opmærksom på, at du kan optjene maksimalt 80 point om dagen. Når du kommer til 10.000 point, tjener du $ 10. Du kan vælge at tage kontanter eller donere det til en velgørenhedsorganisation, der lytter i appen.

Hvis du vil optjene maksimale point hver dag, skal du prøve hårdt. Det tager fire måneder at nå 10 $.

Så som du kan se, kan dette ikke være din vigtigste indtægtskilde. Hvis du lavede matematikken, ja, det er rigtigt. Du kan maksimalt tjene 30 $ om året. Men det er bedre end nul, ikke?

Så hvis du elsker at træne, kan du finde denne app nyttig. Denne app er også kompatibel med nogle andre fitness-apps. Det kan også være praktisk.

#2 Fit For Bucks

Denne app giver dig belønninger undervejs. Plus, det sporer alle dine fysiske aktiviteter. Det betyder ikke noget, om du går en tur, løber, danser, cykler eller shopper. Det inkluderer dem alle.

Det er bare vigtigt at være aktiv. Fit For Bucks giver en belønning for hvert trin. Disse belønninger er imidlertid praktiske og små.

Det betyder, at når du tjener 20.000, kan du muligvis tage en gratis kaffe på din lokale kaffebar. Hvis det lyder sjovt, så prøv det.

#3 Lifecoin

Hvis du har brug for en gratis app, der giver belønninger, er den her. Lifecoin belønner dig, når du går eller løber. Det tæller hvert trin. Du kan bruge denne app til at få gratis e-gavekort.

Disse kort kan bruges med:

  • Amazon
  • iTunes
  • PayPal

Du kan også bruge Lifecoins til at få sportsudstyr. Husk, at du skal bruge denne app udenfor. Det fungerer med en GPS og tæller dine trin. Denne app er tilgængelig på Android og Apple.

#4 Lympo

Denne app tæller både udendørs og indendørs trin. Lympo har sin egen valuta kaldet LYM. Appen byder også på nogle ekstra udfordringer. Så du kan også optjene point på den måde.

Du vil være i stand til at indløse LYM til den pris, du gerne vil have.

#5 myWalgreens

Hvis du elsker at shoppe i Walgreens, er chancerne for, at du bliver hørt om Walgreens Balance Rewards. Så du kan faktisk optjene balance Balance Rewards Points ved at gå.

Sundhedsprogrammet hedder myWalgreens. Du kan tjene op til $ 6 pr. Måned i Walgreens kontanter. Det er ikke en stor sum penge. Men det kan være en god tilføjelse til budgettet. Så hvordan fungerer denne app? Komplette sundhedsudfordringer som:

  • Gå.
  • Træner.
  • Vælger en sundere livsstil.

Dette er blot nogle af udfordringerne. Så hvis du kan lide idéerne, så tjek denne app.

Det er altid godt at leve sundt.

#6 CharityMiles

Hvis du elsker at donere penge, er her en mulighed. Charity Miles giver dig en chance for at gå og donere. Så selv uden at beholde penge for dig selv, er dette en værdig motivation.

Plus, du behøver ikke faktisk give pengene fra dit budget.

Denne app er specifikt velgørenhedsorienteret. GPS i appen giver dig mulighed for at bevæge dig frit, mens du sporer dine trin. Det betyder, at du får belønninger for at gå, løbe og cykle. Hvis du laver nogle indendørs øvelser på et løbebånd, kan du også tælle dem.

Denne app fungerer ikke i baggrunden. Så du bliver nødt til at åbne den før enhver øvelse.

Det er godt at vide, at du kan donere til over 40 årsager. Det betyder, at du sandsynligvis finder noget, du gerne vil donere til.

#7 MapMyFitness

Denne app har nogle relaterede apps. For eksempel MapMyWalk og MapMyRun. Hvis du leder efter præmier i stedet for kontanter, er dette noget for dig.

MapMyFitness tilbyder dig at deltage i konkurrencer og optjene præmier. Du kan ikke oversætte dem til kontanter. Men du får en chance for at optjene præmier relateret til motion.

Hvis du kan lide Under Armour, vil du elske denne apps præmier. Du kan også bruge GPS og spore din træning. Så hvis du kan lide at motivere dig selv med præmier, er dette din app.

#8 Sweatcoin

Denne app har sin egen valuta. Det er rigtigt. For hvert 2.000 trin får du “sweatcoins”. Hvis du vælger et gratis medlemskab, kan du få 5 sweatcoins dagligt til 5.000 trin.

Du kan veksle dine belønninger til kontanter. Dette kan også være en god måde at tjene penge på med PayPal.

Men vær forberedt på at vente. Det kan tage dig mindst 18 måneder at tjene $ 1.000. Vær opmærksom på, at du kun kan indløse disse penge en gang.

Hvis du elsker at gå udenfor med GPS tændt, vil du sandsynligvis lide Sweatcoin.

Men med en nylig opdatering sporer denne app også indendørs trin.

#9 WinWalk

Denne app belønner dig, når du laver 100 trin. Når du tjener mønter, kan du bruge dem til at få gratis e-kort til butikker som Amazon, Walmart, Starbucks.

Men der er en grænse på 10.000 trin om dagen. Winwalk er en ganske enkel app.

Du kan ikke tjene kontanter, men nogle gavekort kan også være nyttige.

#10 Yodo

Yodo kan spore de fysiske aktiviteter, du laver. Det inkluderer også at gå. Denne app kan give dig en meget tiltrængt motivation til at forblive aktiv. Du kan overføre dine trin til kontante belønninger.

Yodo løber i baggrunden og synkroniseres med fitness-trackere. Når du når omkring 1500 trin, kan du optjene 300 point.

Denne app betaler kun kontant.

Er der andre måder at tjene penge ved at gå?

Hvis du vil prøve andre måder at tjene penge ved at gå, har vi dig. Nogle andre måder giver dig mulighed for at få indkomst ved at udføre interessante opgaver. Så kig på nogle af dem.

Tjen penge ved at gå med Rover

Rover er faktisk et firma. De har et websted og en app. Så du kan meget let få indtægter, mens du går hunde. Ja, du hørte det rigtigt. Hvis du elsker at gå og elsker hunde, kan dette være din perle.

På denne måde kunne du tjene flere penge end bare at gå. Du får muligvis ca. $ 20 for en kort gåtur. Derudover kan dine gåture få noget nyt positivt energi på grund af hunde.

Rover er et firma, der giver en lettere forbindelse mellem hundevandrere og hundeejere. Dette er en meget enkel opgave.

Alt du skal gøre er at tage en hund en tur, nyde naturen og tjene penge.

Prøv Wag!

Dette firma er ligesom Lyft for ryttere. Det er bare beregnet til hundeejere. Wag! hjælper folk med at finde on-demand hundevandrere. De har en app og har brug for at godkende dig som rullator. Derefter vil du se deres feed, der viser koncerter.

Du kunne tjene $ 12 og nogle tip til at gå omkring 30 minutter.

Tjen penge ved at gå med Instacart

Elsker du at købe dagligvarer? Hvis ja, kan du måske lide dette. Instacart tilbyder dig levering af dagligvarebutikker. Men du behøver ikke engang at gå ud af butikken.

Så alt hvad du skal gøre er at gå gennem en butik og afhente varerne fra en kundes indkøbsliste. Du har ikke engang brug for en bil. Ganske enkelt, ikke?

Men de har også en mulighed for billevering.

Så hvis du kan lide at gå ture gennem butikker og søge efter varer, kan det være en god måde at tjene penge ved at gå.

Hvad skal jeg gøre, hvis du ikke kan tjene penge ved at gå?

At gå er en god øvelse. Men nogle mennesker elsker at lave forskellige øvelser. Også nogle mennesker kan ikke gå på grund af medicinske tilstande.

Heldigvis er der altid muligheder for at få sideindkomst uden fysisk indsats.

Så du kan nemt tjene penge ved at besvare betalte undersøgelser.

De er lette, hurtige og sjove. Du kan endda gøre dem mellem dine gåsessioner. Alt hvad du behøver er at:

  • Find et legitimt websted.
  • Tilmelde.
  • Besvar nogle undersøgelser.
  • Få penge.

Det er virkelig så let. Selvfølgelig kan du ikke blive rig med dette. Men at tjene sidepenge her og der er pænt.

Især hvis du elsker at spille minispil eller besvare quizzer. Du finder sandsynligvis undersøgelser interessante.

Så der er virkelig noget for enhver smag. Tak til moderne teknologiers vidunder.