Suplimentați-vă venitul pe Internet: Top 8 moduri

By Andjela | Jun 30 2022

Da, munca este grea. Nu este un secret faptul că cei mai mulți dintre noi ar dori să ușureze lucrurile. De preferat, am dori să câștigăm fără să facem nimic. Deși aceasta este o sarcină aproape imposibilă, puteți face lucrurile mai confortabile. De aceea, vă recomandăm să vă completați veniturile de pe internet.

Avem norocul să trăim vremuri în care poți câștiga bani fără a părăsi casa ta. Cu vreo două decenii în urmă, acesta a fost doar un privilegiu al unei minorități. Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea internetului, mai mulți oameni își pot câștiga existența în acest fel. În plus, multe companii își externalizează munca către liber profesioniști. Acest lucru deschide oportunitatea de a lucra de acasă sau oriunde altundeva. Ai nevoie doar de o conexiune solidă la internet!

Desigur, locurile de muncă online necesită încă muncă grea. Dar există încă o mulțime de avantaje la acest model de lucru. Obțineți toată libertatea și flexibilitatea de care aveți nevoie. Și vă puteți câștiga existența sau pur și simplu vă puteți completa veniturile în acest fel.

În acest ghid, vom analiza această ultimă opțiune. Dacă aveți deja un loc de muncă, puteți găsi modalități ușoare de a câștiga ceva în paralel. În cele din urmă, poate ajunge la sursa ta primară de venit. Dar, deocamdată, să vedem care sunt cele mai bune modalități de a câștiga ceva în paralel.

Fă muncă independentă

Una dintre cele mai simple moduri de a-ți suplimenta veniturile este să devii freelancer. La urma urmei, de ce nu ți-ai oferi abilitățile pentru niște bani în paralel? Aceasta este una dintre cele mai comune metode de a obține concerte secundare pe internet.

Există două moduri principale în care poți aborda freelancing. Dacă aveți deja o profesie, puteți face aceleași lucruri ca un concert secundar. În timp ce lucrați pentru angajatorul dvs., ați acumulat abilități și cunoștințe. Așa că de ce să nu folosești asta pentru a câștiga și mai mult? Acesta poate fi în cele din urmă biletul tău pentru a deveni un freelancer complet independent.

A doua abordare este că faci ceva care nu este profesia ta. În cele mai multe cazuri, oamenii merg cu hobby-urile lor. Oricare ar fi, puteți găsi niște lucrări legate de el. La urma urmei, nu ești singurul interesat de acest lucru anume. Cel mai simplu mod este să scrii despre diverse subiecte din hobby-ul tău.

În cele mai multe cazuri, oamenii încep cu platforme online freelance. După un timp, pot deveni chiar liber profesioniști complet independenți. Dar poți face chestii în mod independent ca un concert secundar. Trebuie doar să vă gândiți la opțiunile pe care le aveți aici și la ce puteți oferi.

Sarcini simple prin intermediul platformelor de crowdsourcing

A fi freelancer poate fi obositor. La urma urmei, este posibil să fii deja epuizat de munca ta principală. Depunerea unui efort suplimentar poate uneori să-și ia taxă. Cu toate acestea, există o soluție.

Destul de interesant, există o muncă ușoară care nu necesită mult efort. Există modalități prin care poți câștiga bani în plus fără a te epuiza. Dacă acesta este ceea ce cauți, atunci verifică unele dintre platformele de crowdsourcing. Cel mai faimos exemplu este probabil mTurk de la Amazon. care leagă nenumărați clienți și lucrători.

În esență, aceste servicii funcționează similar cu platformele independente. Cu toate acestea, toate acestea sunt sarcini foarte simple. Este ceva pe care oamenii îl pot face mai rapid și mai ieftin decât computerele. Compensarea poate fi bani efectivi sau puncte pe cardurile cadou.

În plus, există sarcini simple pe care le puteți face prin intermediul platformelor independente obișnuite. Nu sunt la fel de comune acolo, dar puteți face în continuare chestii precum introducerea datelor și cercetarea online de bază.

Efectuarea acestor sarcini simple este, de asemenea, o alegere excelentă pentru studenți. Este foarte ușor de făcut și nu necesită abilități sau talente speciale. În plus, nu va trebui să vă epuizați după sesiuni de studiu mai lungi.

Porniți site-ul dvs. de comerț electronic

Dacă vă simțiți mai ambițioși, puteți încerca să începeți site-ul dvs. de comerț electronic. Contrar credinței populare, nu aveți nevoie de cunoștințe extinse de dezvoltare web pentru aceasta. În aceste zile, puteți deschide un magazin cu câteva instrumente de bază.

Desigur, dacă magazinul tău crește într-o zi, vei avea nevoie de un sistem mai avansat. Dar pentru unul mai mic, puteți folosi câteva soluții WordPress. Dacă aveți un număr limitat de produse, acest lucru va fi mai mult decât suficient. Deci nu va trebui să vă faceți griji pentru acea parte.

În plus, mulți antreprenori individuali și-au deschis propriile magazine de dropshipping. Dacă nu ești familiarizat cu conceptul, ideea este să nu ai un depozit propriu-zis de produse. Doar veniți cu o marcă, externalizați producția și transportul și ați terminat! În cele din urmă, mai rămâi cu majoritatea profiturilor.

Cea mai bună parte aici este că dropshippingul necesită aproape zero investiții. Deși poate dura ceva timp să-ți dai seama, nu este atât de greu. Dar, indiferent de tipul de comerț electronic pe care îl faci, acesta poate fi un venit grozav.

Marketing afiliat prin site-ul dvs. web

Ceea ce este cu adevărat minunat este că poți câștiga din aproape orice fel de site web în zilele noastre. Acest lucru este posibil prin marketing afiliat. Publicarea reclamelor Google este cea mai populară modalitate de a câștiga bani în acest fel.

Site-ul dvs. poate servi ca panou publicitar, indiferent de conținutul de pe acesta. Cu toate acestea, există câteva moduri în care îl puteți monetiza. Unul dintre ei folosește reclamele Google. În esență, obțineți un procent mic din fiecare clic făcut de pe site-ul dvs.

În plus, există și alte metode populare de marketing afiliat. Amazon oferă propriul model de marketing afiliat. Puteți pune linkuri de produse către site-ul dvs. Fiecare achiziție făcută din aceste sesiuni vă aduce niște bani. Ceea ce este bun la modelul de marketing afiliat al Amazon este că este aplicabil la orice.

Cu toate acestea, există mulți alți retaileri care au același model. Oamenii sunt redirecționați către site-ul web al comerciantului și fac achiziții. Câștigi comisioane din acestea.

Alte modalități de a-ți suplimenta veniturile prin intermediul unui site web

În funcție de ceea ce faci de fapt pe site-ul tău web, există și alte mijloace de a câștiga. Pe lângă opțiunile pentru companiile mari de tehnologie, puteți face promoții plătite.

Există o mulțime de afaceri care ar dori să promoveze. Dacă creșteți un public pe site-ul dvs., puteți taxa pentru promoții. Acestea pot fi potențial mai profitabile, deoarece plățile sunt directe. Nu există servicii intermediare care să vă taxeze suplimentar.

Ceea ce este cu adevărat bun este că această metodă este aplicabilă aproape la orice. Indiferent despre ce este vorba despre site-ul dvs., cineva va dori să-și promoveze produsele pe acesta. Cu toate acestea, pentru această metodă specială, veți avea nevoie de un public mai mare. Și asta necesită timp pentru a crește. Dar, deși dificil, este departe de a fi o sarcină imposibilă.

Începeți canalul dvs. YouTube

De ceva timp, oamenii câștigă prin YouTube. Întreaga idee este în general destul de simplă. Îți faci propriile videoclipuri originale și crești publicul. Cu suficiente vizionări și abonați, aveți permisiunea de a genera bani din conținut. Într-un sens practic, aceasta înseamnă că reclamele vor apărea pe videoclipurile tale.

Desigur, există o mulțime de moduri de a aborda acest lucru. Unii au cercetat chiar lungimile video perfecte și frecvența reclamelor. Poți chiar să faci bani pe YouTube fără să faci videoclipuri!

Pe lângă reclamele în sine, puteți găsi și alte modalități de a câștiga bani. Aceasta include promoții independente plătite și crowdfunding. Mulți creatori de conținut folosesc Patreon pentru crowdfunding. Fanii lor pot fie dona o anumită sumă, fie pot solicita un anumit tip de conținut.

În plus, YouTube și-a făcut și metoda de donație. Deci, dacă conținutul dvs. este suficient de interesant, vă poate câștiga bani din reclame și donații.

Dar, desigur, YouTube înseamnă multă muncă. Concurența este extrem de mare și trebuie să ai conținut de calitate. Aceasta include și abilități de editare adecvate. Cu toate acestea, un canal YouTube bun vă poate câștiga bani decenți pe lângă. Trebuie doar să găsești subiecte specifice pentru a le face interesante.

Câștiguri prin intermediul rețelelor sociale

Instagram și alte rețele de socializare sunt considerate de unii o pierdere totală de timp. Cu toate acestea, puteți câștiga efectiv prin intermediul rețelelor sociale. Nu uitați că mai întâi va trebui să vă creșteți publicul.

Sigur, cel mai adesea, nu poți monetiza conținut ca pe YouTube. Facebook oferă și monetizare video, dar nu este la fel de eficientă. Pe de altă parte, poți câștiga din promoții plătite. Dacă aveți un Instagram cu zeci de mii de urmăritori, acesta poate fi folosit astfel.

Dar a deveni un influencer nu se întâmplă peste noapte. Da, este o modalitate legitimă de a vă completa veniturile. Cu toate acestea, este nevoie de cunoștințe și timp pentru a vă crește numărul de urmăritori online.

Faceți sondaje online

Similar cu realizarea sarcinilor de bază, sondajele online sunt o altă modalitate ușoară de a câștiga niște bani. Sunt o metodă grozavă dacă nu ai chef să faci ceva complex. Și, deși nu te vei îmbogăți făcând asta, este o modalitate bună de a începe să câștigi imediat.

Există o mulțime de locuri online unde puteți face sondaje online pentru bani. Noi aici, la Metro Opinion, oferim și sondaje plătite. Puteți consulta toate detaliile de pe pagina noastră de start aici.