Чи можна заробляти на YouTube без створення відео?

By Andjela | Jun 30 2022

Існує багато способів заробітку в Інтернеті. Деякі люди проводять опитування в Інтернеті, наприклад, на MetroOpinion. Інші надають послуги, продають продукти або заробляють на YouTube. Існують також інші платформи соціальних медіа, але донедавна YouTube був найпоширенішим.

Люди часто думають, що заробляти на YouTube неможливо. Але за допомогою певної праці та знань можна заробити гроші. Більшість людей створюватиме контент, а через нього створюватиме середовище для отримання додаткового доходу.

Нещодавно люди почали запитувати: “Чи можна заробляти на YouTube, не знімаючи відео?” Відповідь трохи заплутана, але тільки через лінгвістику. Можна заробляти гроші і ніколи не завантажувати жодного фрагменту оригінального вмісту. Але неможливо заробити на цьому без втручання в деякі відео.

З чого почати?

YouTube починався як американська онлайн-платформа для обміну відео та соціальними мережами. Його запустили Стів Чен, Чад Херлі та Джавід Кім. Все почалося ще в лютому 2005 року. Вплив був глобальним. Люди у всьому світі щодня переглядають більше 1 мільярда годин відеороликів. Усі творці вмісту виробляють понад 100 годин щохвилини.

Вже через рік Google купив YouTube за 1,65 млрд доларів. Він перетворився на величезну платформу, яка впливає на популярну культуру, тенденції та бізнес. У 2020 році він повідомив про дохід у розмірі 19,8 мільярдів доларів і продовжує зростати. З такою величезною економікою за допомогою неї можна заробити трохи грошей.

YouTube надає доступ до бібліотеки відеозаписів за ліцензією Creative Commons. Ця Ліцензія дозволяє іншим людям використовувати вміст, знайдений на YouTube. Використовуючи його, ви також можете заробляти на ньому гроші.

Без завантаження оригінального вмісту можна заробляти гроші. Але процес, який в нього входить, все ж важкий. Процес можна розділити на чотири великі категорії:

  • Вибір ключового слова
  • Повторна публікація вмісту
  • Оптимізація вмісту для трафіку
  • Монетизація трафіку у відео

Виконання цих основних кроків може вам допомогти. Але майте на увазі, що на все потрібен час. Ви можете заробляти на YouTube, не завантажуючи жодного відеовмісту. Зрештою, вам все одно доведеться їх виготовляти.

Вибір цільового ключового слова

Перший крок до будь-якого бізнесу-це визначення ніші. Вам потрібно визначити, які відео будуть отримувати трафік. Це принесе найбільше грошей від реклами.

Виконати дослідження ключових слів просто. Він має на меті знайти та вибрати ключові слова та теми, які шукають люди.

Досвідчені маркетологи визначать теми, які не є надто конкурентоспроможними. Таким чином, легше досягти створеного трафіку.

Google trends

Як зрозуміло з назви, це інструмент, який може підхопити актуальні теми.

Почніть зі запису списку слів, що стосуються теми. Введіть їх на вкладці пошуку Google Trends. Залежно від теми зверніть увагу на наступне:

  • кількість пошуків (краще більше)
  • час року, коли люди шукають ці слова
  • будь-які інші фактори, які ви вважаєте важливими

Запорука успішного рецепта-поєднання. Підготуйте різноманітні слова, пов’язані з темою. Проведіть дослідження для кожного з них. Поєднайте результати з найбільшою кількістю завдань і складіть річний план. (Також добре дотримуватися графіка зі змістом).

Розгорніть свій пошук

Виконання дослідження ключових слів на інших дослідниках-це чудовий спосіб розширення. KW Finder або SEM Rush-чудовий інструмент. Зосередьтеся на пошуку ключових слів з найвищими значеннями пошуку та CPC. Це має потенціал для отримання найбільшої фінансової віддачі.

Довші ключові слова з більшим обсягом пошуку та середньою складністю краще. Конкуренція за контент нижча. Але їх може бути важко оцінити за допомогою згаданих інструментів.

Використовуйте інструмент ранжування ключових слів

Перш ніж додавати ключове слово до відео, не забудьте оцінити його. Відмінний варіант-перевірити кожне ключове слово. Використовуйте провідник тегів TubeBuddy. Це дасть вам уявлення про рейтинг на YouTube для кожного ключового слова. Оцінка понад 70-хороший показник.

Повторна публікація вмісту

Важливо навчитися повторно публікувати. Вміст можна знайти на YouTube. Але майте на увазі, що вони повинні бути під Ліцензією Creative Commons та пов’язані з ключовим словом.

Для початку виконайте такі дії:

  • Перейдіть на YouTube і натисніть на значок користувача
  • Під своїм ім’ям ви знайдете Творчу студію
  • Усередині Creator Studio натисніть Відеоредактор. Посилання знаходиться у лівій колонці
  • Значок вкладки Creative Commons-це CC у колі
  • Там ви можете знайти всі відео, які можна повторно використовувати. Перш ніж завершити редагування, варто оптимізувати вміст.

Оптимізація відео

Використання Clickbait для збільшення трафіку завжди було одним з найкращих підходів. Вона спрямована на отримання прибутку від реклами в Інтернеті. Якщо його використовувати відповідально, це може бути хорошою маркетинговою стратегією.

Використання додавання підписів

Цей варіант дуже простий. Це хороший спосіб збільшити відеопотік. Субтитри індексуються YouTube. Це значно збільшує різноманітність та щільність ключових слів.

Різноманітність та щільність ключових слів є дуже важливими факторами. Вони впливають на порядок показу відео. Після завершення налаштування деталей перейдіть до параметра пошуку. Перевірте, де ваше відео посідає місце у вікні пошуку. Слідкуйте за прогресом. Через деякий час і досвід ви все зрозумієте.

Ще одна перевага цих підписів-це ставки залучення. Підвищені показники взаємодії впливають на оптимізацію відео. Це збільшує загальний перегляд відео та прибуток.

Монетизація трафіку у відео

Щоб заробляти гроші, потрібно ввімкнути монетизацію та створити обліковий запис Google AdSense.

Зробіть наступне:

  • Перейдіть у Творчу студію та натисніть Стан та функції
  • Натисніть кнопку Увімкнути у вікні монетизації

Після цього ви погоджуєтесь з умовами та умовами YouTube. Компанія також запитуватиме іншу інформацію для вашого облікового запису Google AdSense. Не хвилюйтеся, якщо це займе кілька днів. Адже це адміністративний процес.

Як ви можете почати заробляти на YouTube без створення відео?

Заробіток тісно пов’язаний із залученням глядачів до самої реклами. Вірніше, скільки людей, які переглядають відео, натискають на нього. Залучення означає натискання оголошення або перегляд його протягом більше 30 секунд. Керування оголошеннями YouTube здійснюється через платформу AdWords. Рекламодавці можуть вибрати CPC (ціна за клік) або CPV (ціна за перегляд). Отже, існує два види реклами.

Заробіток на YouTube: CPC (ціна за клік)

CPC-це коли рекламодавець платить за клік. Отже, якщо певне ключове слово має CPC 3 євро, і хтось натискає на це оголошення, рекламодавець заплатить 3 євро. Ці текстові оголошення з’являються внизу екрана під час самого відео, а також можуть з’являтися у вигляді спливаючих вікон праворуч.

Заробіток на YouTube: CPV (ціна після перевірки)

CPV-це коли рекламодавець платить за кількість переглядів. Один огляд означає, що хтось переглянув оголошення більше 30 секунд або половину всього оголошення. Це залежить від того, що станеться першим. Якщо рекламодавець вибирає цей вид реклами, глядач зможе натиснути на оголошення 50 разів. З рекламодавця не стягуватиметься плата.

  • Перед початком відео з’являються рекламні ролики перед роліком. Ці оголошення можна пропустити через 5 секунд.
  • In-Search-це оголошення, які з’являються під час пошуку, і вони округлені світло-жовтою рамкою.
  • Реклама типу “In-Display” відображається праворуч від відео у рекомендованих відео.

Існують також сторонні рекламні ролики. Вони змушують користувачів дивитися рекламний ролик протягом певного періоду часу. Оскільки цей вид реклами присутній не завжди, ми залишили їх у базовому підрозділі.

Отже, рекламодавці платять лише тоді, коли в оголошенні відбувається потрібна дія. Це також є основною причиною, чому ми не можемо безпосередньо зв’язати кількість переглядів та заробіток. Якщо відео набере 10 мільйонів переглядів, а оголошення ніхто не дивиться і не натискає, ви нічого не заробите.

На закінчення

Розмір заробітку різко змінюється. Місцезнаходження, звідки надходять відгуки, тип відео та популярність самого каналу YouTube – це деякі фактори. Ми спочатку уточнили, що реклама на YouTube-не єдина форма доходу для авторів на YouTube. Крім реклами, ви також можете заробляти гроші за допомогою спонсорства, тобто платних корпорацій. Насправді, переважна більшість користувачів YouTube та блогерів покладаються на платну співпрацю.

Це те, що люди мають на увазі, кажучи, що заробити багато грошей на YouTube легко. Це правда, що це хороший спосіб заробити більшу суму грошей за коротший час, але це далеко не просто. Вам потрібно вибрати відповідний продукт, створити креативне відео, яке представить його найкращим чином, і змусити глядачів купити його.

Також немає жодного письмового правила щодо оплачуваної співпраці. Заробітна плата дуже індивідуальна і залежить від багатьох факторів.

Як і у випадку з рекламою, передбачити прибуток практично неможливо. Грубо кажучи, цей вид заробітку може варіюватися від кількох десятків до кількох сотень євро. Для людей, які знаються на Інтернеті, це може бути чудовим способом додаткового заробітку. Тепер, поки ви чекаєте, поки ваш прибуток на YouTube почне надходити, є й інші швидкі способи заробітку студентів. Почитайте про них (навіть якщо ви не студент), ви можете отримати деякі ідеї.