9 порад щодо заробітку, які допоможуть вам збільшити свій дохід в Інтернеті

By Andjela | Jun 30 2022

Ринок роботи в Інтернеті став настільки широким. Не дивно, що люди шукають поради щодо заробітку, щоб отримати дохід в Інтернеті. Чудово, що є різні роботи. Отже, для деяких робіт вам не знадобиться диплом. Також не має значення, яку роботу ви шукаєте. В Інтернеті є як повна, так і неповна зайнятість.

Багато роботи в Інтернеті починаються як хобі. Але з часом вони можуть стати основним джерелом доходу. Тому, щоб полегшити вам пошук роботи, ми створили список. Наступний список складається з безлічі різноманітних онлайн-завдань. Деякі з них можуть принести вам багато грошей, а інші можуть стати приємними підсилювачами бюджету.

9 корисних порад щодо заробітку

Зверніть увагу на наступні поради щодо заробітку. Це може допомогти вам упорядкувати список побажань щодо роботи на дому в Інтернеті.

#1 Партнерський маркетинг

Напевно, ви вже чули про партнерський маркетинг. Це дуже популярний спосіб отримання доходу в Інтернеті. Багато компаній пропонують партнерські програми. Деякі з найвідоміших:

  • Shopify
  • Amazon
  • Uber

Отже, як працює партнерський маркетинг? Це дає вам шанс отримати прибуток від просування брендів. Це звичайний спосіб заробити гроші як блогер. Наприклад, ви можете включити в свою публікацію реферальне посилання. Отже, коли хтось купує продукт через вашого реферала, ви отримуєте комісію.

Комісійні ставки різняться в залежності від категорії. Але якщо у вас пристойний веб-трафік, ви зможете отримувати хороший дохід. Тому наявність великої кількості підписників допомагає.

Чудово те, що ви можете включити кілька посилань лише в одну публікацію. Отже, це дає вам більше шансів заробити комісію. Отже, найкраще поєднання – контент-маркетинг і партнерська програма.

Створення цікавого контенту може принести користь як вам, так і афілійованій компанії. Крім того, у вас немає ніяких ризиків. Якщо певна партнерська програма виходить з ладу, ви можете укласти угоду з новою та просто змінити розташування посилання.

#2 Кар’єра інфлюенсера

Багато порад щодо заробітку стосуються впливових людей. Якщо у вас є природні здібності впливати, це чудово. Ці риси можуть допомогти вам створити свій особистий бренд. Багато людей стають впливовими через різні канали соціальних мереж. Але найвідоміші з них – YouTube та Instagram. Багато сучасних інфлюенсерів починали з соціальних мереж як хобі. Але з часом вони набрали величезну кількість послідовників.

Найважливішою частиною кар’єри інфлюенсера є створення привабливого контенту. Люди люблять бачити контент, який дає їм певну цінність. Коли у вас буде достатньо підписників, ви зможете монетизувати свої публікації. Багато впливових осіб мають інтернет-магазин або стають послами бренду. Їм також платять за появу на певній події.

Отже, якщо ви комунікабельні та можете запропонувати якусь цінність, спробуйте створити свій бренд.

#3 Видання електронних книг

Ви любите писати? Тоді ви зможете заробити на цьому гроші. Інтернет-світ пропонує нам можливість самостійного видання. Amazon KDP дає людям можливість публікувати власні електронні книги. Крім того, якщо у вас є блог, ви можете створити електронну книгу зі своїх публікацій.

Але будьте готові витратити деякий час на написання вашої електронної книги. Після цього ви можете очікувати, що ваша електронна книга стане джерелом постійного доходу. Також є кілька корисних способів рекламувати свій продукт.

Ви можете зробити роздачу електронної книги на кілька днів. Крім того, ви можете оптимізувати свої дописи в Pinterest відповідно до стилю Pinterest. Таким чином ви зможете отримати більше кліків на свою електронну книгу з цієї соціальної мережі. Зрештою, просто переконайтеся, що ви надаєте якісний контент.

#4 Онлайн-курс

Ви багато знаєте про деякі теми? Ділитися знаннями дуже корисно. Чи не було б добре навчити інших чогось, про що ви багато знаєте? Ось тут і починаються онлайн-курси.

Ви можете монетизувати свою мудрість за допомогою онлайн-курсу. Деякі чудові сайти пропонують для цього можливість. Udemy є одним із таких. Перш ніж створити онлайн-курс, проведіть невелике дослідження. Ви повинні знати, про що люди просять.

Ваша ніша прибуткова? Ви завжди можете дослідити своїх конкурентів. Таким чином ви зможете побачити, що в тренді.

Вашою головною метою має бути надання цінності людям. Отже, ви повинні знати, що їм потрібно, і створювати контент навколо цього. Курси можуть бути джерелом відносно пасивного доходу. Створивши їх, вам не потрібно багато працювати навколо них. Звичайно, вам доведеться час від часу їх оновлювати. Але вони не вимагають постійної роботи.

Однак ви можете рекламувати їх у соціальних мережах. Це завжди допомагає. Якщо ви проводите курс у своєму блозі, розмістіть кілька оголошень, щоб рекламувати його. Створення списків електронної пошти також може бути зручним. Таким чином ви зможете повідомити своїх підписників про майбутній курс.

#5 Переклад

Для цієї роботи потрібно знати дві мови. Якщо ви вивчаєте одну з мов, це ще краще. Але освіта не є обов’язковою для цієї роботи. Майте на увазі, що вам потрібно довести, що ви вмієте перекладати. Якщо ви робили переклади раніше, додайте їх до свого портфоліо. Деякі компанії дають вам пройти тест на переклад. Крім того, немає інструментів перекладу, потрібно вільно говорити обома мовами.

Тож, якщо вам подобається ідея перекладу, перегляньте деякі онлайн-платформи працевлаштування.

  • Upwork
  • Gengo
  • Translators Base

Ви можете знайти цей тип роботи в Інтернеті та подати заявку.

#6 Позаштатний текст

Якщо ви любите маркетинг і писати, вам пощастило. Сучасний ринок процвітає завдяки планам контент-маркетингу. Кожному серйозному бізнесу потрібен якісний автор контенту.

Ключ до того, щоб бути хорошим автором контенту, — бути визначеним у певній ніші. Звичайно, можна писати статті на різні теми. Але написання про одну категорію може дати вам так необхідну глибину. Це також допомагає створити різні аспекти на певну тему.

Бренди платять за ідеї та унікальний контент. Отже, якщо ви хочете спробувати цю кар’єру, розвивайте свої навички.

Ви повинні бути відмінними в граматиці, дружнім до досліджень і орієнтованим на деталі. Створіть своє портфоліо та покажіть його потенційним роботодавцям. З часом ви повинні стати ще краще. Отже, будуючи своє портфоліо, ви будуєте свою кар’єру.

Ви можете шукати вакансії для написання позаштатних працівників на таких сайтах, як Freelancer, Indeed, Upwork тощо.

#7 Платні опитування

Ви трохи втомилися від попередніх робіт? Тоді ось простий. Насправді це не робота, скоріше міні-гра.

Ви можете заробляти гроші, виконуючи платні онлайн-опитування. Вони швидкі, легкі та веселі. Ідеальний спосіб отримати побічний прибуток. Ви можете робити їх коли завгодно.

Вам просто потрібно:

  • Зареєструйтеся на сайті
  • Дайте відповідь на опитування
  • Платять

Сайти опитування, такі як MetroOpinion, пропонують чудові пропозиції. Вам просто потрібно мати обліковий запис PayPal.

Отже, якщо ви шукаєте простий спосіб збільшити свій бюджет, спробуйте опитування. Це чудові поради щодо заробітку.

#8 Репетиторство

Досить популярним стало онлайн-репетиторство. Це дозволяє навчати інших і поширювати свої знання. Крім того, це може бути як частина, так і повний робочий день. Отже, ви можете легко включити його у свій щоденний розпорядок.

Популярні галузі репетиторства обертаються навколо природничих наук, математики та англійської мови. Отже, якщо ви знаєте ці галузі, ви можете стати відмінним репетитором.

Багато вакансії репетиторства вимагають ступеня в певній галузі. Диплом викладача також може бути корисним. Отже, щоб стати репетитором, потрібно бути експертом у своїй галузі. Якщо у вас недостатньо досвіду, краще потренуватися.

Не намагайтеся навчати інших, якщо ви не впевнені у своїх знаннях.

#9 Введення тексту

Цей вид роботи для тих, хто швидко друкує. Транскрибування — одна з чудових порад щодо заробітку. Ви також повинні мати хороші вміння слухати. Коли справа доходить до обладнання для транскрибування, вам знадобиться:

  • Навушники
  • Комп’ютер
  • Ножна педаль

Робота транскрибування оплачується відповідно до вашої швидкості набору тексту та години звуку. Вони не платять за годину вашої роботи. Час транскрибування може залежати від фонового шуму, якості звуку, акценту динаміків і швидкості.

Середня швидкість друку становить від 75 до 100 слів за хвилину. Досить швидко, правда? Таким чином, з такою швидкістю середній набірник може закінчити одну аудіо годину за чотири години. Ви можете знайти корисні сайти, де можна перевірити швидкість друку.

Оскільки це основний фактор у такому виді роботи. Добре те, що ви завжди можете потренувати швидкість набору тексту та з часом стати швидшими. Тож не засмучуйтеся, якщо ви зараз не друкуєте так швидко. Практика робить досконалим.

Суть

Вам сподобалися наші поради щодо заробітку? Є різні варіанти, які можна спробувати. На щастя, ми живемо у світі, де все в один клік. Тож ви можете легко переглядати та знаходити роботу в Інтернеті. Інша чудова річ, що є варіанти як неповної, так і повної роботи. Тому кожен зможе знайти щось для себе.

Ви можете побачити, що вам найбільше підходить, і спробувати. Коли ви втомитеся, розслабтеся, скориставшись деякими онлайн-опитуваннями. Приємно знати, що можна заробляти гроші, розслабляючись.