8 måder at tjene penge på i weekenden med din bærbare computer

By Andjela | Jun 30 2022

Alle ved, at det er vigtigt at øge dit budget. Uanset hvor nøjsom du er, eller hvor meget du sparer, er der altid uudgifterede omkostninger. Hvis du vil komme sig efter dem, skal du forberede dig omhyggeligt. En god idé til at øge dit budget er at finde et sidearbejde. At tjene penge uden for din arbejdstid behøver ikke at være svært. Der er en masse sidestød, du kan prøve, indtil du finder den rigtige til dig. Vi har lavet en liste over de bedste måder at tjene penge på i weekenden med kun din bærbare computer eller smartphone.

Blogging

At lave og vedligeholde en blog er et af de mest almindelige job, folk vælger at udføre som en sidehastighed. Det er fordi det er let at starte, på trods af hvad nogle mennesker synes. Du har brug for en bærbar computer og lidt fritid i løbet af weekenden. Du kan skrive om alt! Så længe du kan lide emnet og har en vis viden om det, er du klar til at gå.

Selvom det er let at starte, tager det lidt tid at tjene penge på din blog. Gør dig klar til lidt ventetid inden din første lønningsdag. Men når det først begynder at gå, er der mange muligheder for at tjene penge. Annoncer og sponsoreret indhold tjener i de fleste tilfælde bedst.

Hvis du ikke vil gå igennem besværet med at oprette din egen blog, kan du skrive for en anden. Der er mange jobmuligheder for kreative, kommercielle eller marketingforfattere. Bagsiden er, at du bliver nødt til at gå på kompromis med det, du skriver. Det er medmindre du finder en blog, der skriver om de emner, du kan lide.

Fordele:

  • Let at starte.
  • Du kan skrive om alt.
  • Let at få et deltidsjob.

Ulemper:

  • Det tager lidt tid at begynde at tjene (medmindre du skriver til en lønseddel).

Skriv en e-bog

Hvis du har så meget at sige, at det bare ikke ville passe ind i et blogindlæg, kan du skrive en bog om det. At skrive e -bøger er blevet meget populært og meget rentabelt. Og hvis du er god, er det en af ​​de bedste måder at tjene penge på i weekenden. Du kan skrive hvor som helst, hvilket er rart. Du kan også skrive om alt, hvad du kan lide og ved om. Dette ville gøre jobbet meget lettere.

Ud over alt dette er at skrive en e -bog en let kilde til tilbagevendende indkomst, du kan tjene hjemmefra. Når du har skrevet e -bogen, kan du konfigurere den på en salgsplatform. Når din bog begynder at sælge, behøver du ikke at løfte en finger. Du får penge fra hvert salg.

Fordele:

  • Du kan tage så meget tid som du har brug for at fuldføre det.
  • En stor kilde til passiv indkomst.

Ulemper:

  • Det tager et stykke tid at begynde at tjene.
  • Du skal være god til at skrive.

Tjen penge i weekenden som onlineunderviser

At undervise børn er et meget givende job. Desværre er der ikke mange, der ved, hvordan man gør det rigtigt. Det er derfor, onlineundervisere er meget efterspurgte. Hvis du kan lære noget, kan du finde et job. I de fleste situationer arbejder du med yngre studerende. Men hvis du er kvalificeret, kan du finde mere avancerede studerende at undervise i.

Online undervisning byder dog på nogle udfordringer. Du skal bruge et roligt sted at arbejde ud fra. De fleste mennesker ønsker ikke at investere i et hjemmekontor for et job, de kun udfører i weekenden. Men hvis du allerede er udstyret til at arbejde hjemmefra, kan du prøve det.

Fordele:

  • Der er mange jobåbninger.
  • Jobbet er interessant, hvis du kan lide at undervise børn.
  • Pengene er gode.

Ulemper:

  • Du skal bruge et roligt hjemmekontor at arbejde ud fra.
  • Din tidsplan vil ikke være særlig fleksibel.

Engelsklærer

Undervisning i engelsk er et af de mest populære online tutorjob. Hvis du er engelsk som modersmål, burde det ikke være svært at finde et job. Der er mange online skoler, der leder efter en ESOL -lærer.

Fordele og ulemper er næsten de samme som ved ethvert undervisningsarbejde. Der er en forskel. Du behøver ikke en uddannelse i engelsk for at blive online engelsklærer. Så hvis du er indfødt og har gode kommunikationsevner, kan du finde undervisningsjob online.

Start en YouTube-kanal for at tjene penge i weekenden

Hvis du kan lide at dele dine ideer foran et kamera, kan du starte en YouTube -kanal. Husk, at det tager noget tid at konfigurere det. Du skal bruge mange visninger og abonnenter for at få penge fra din kanal. Du kan endda tjene penge på Youtube uden at lave en eneste video. Selvfølgelig vil dette være vanskeligere, men det kan stadig fungere.

Fordele:

  • Du kan gøre det hvor som helst (afhængigt af emnet for din kanal).
  • Når pengene først begynder at komme ind, er der meget af det.

Ulemper:

  • Det tager meget tid at opbygge et publikum.
  • Du skal holde dit indhold frisk.

Online undersøgelser

Når du leder efter en weekendoplevelse, er det godt at finde et job, der ikke tager for meget af din tid. Der er måder at tjene penge på i weekenden og kun arbejde et par minutter om dagen.

Du kan tjene penge online med betalte undersøgelser. Der er et krav om, at den offentlige mening er høj. For eksempel skal virksomheder undersøge produkter. I andre tilfælde har nogle forskere brug for statistik til deres forskning. Det får de fra undersøgelser. Alt du skal gøre er at registrere dig, og du vil begynde at modtage undersøgelser, der passer til dig. Efter at have gennemført undersøgelser, får du betalt. Det er lige så let som det. Og det vil ikke tage meget tid.

Fordele:

  • Let at starte og gøre.
  • Tager ikke meget af din tid.

Ulemper:

  • Du skal være konsekvent for at tjene penge.

Transskribering er en nem måde at tjene penge på i weekenden

Transskription er en fantastisk måde at tjene penge på for dem, der skriver hurtigt. Der er mange websteder, der tilbyder transskriberende job. Hvis du har gode hovedtelefoner, kan du også arbejde med dette job fra stranden.

Transskribering kommer ikke uden sine udfordringer. Det lydmateriale, du modtager, vil ikke være fejlfrit. Og nogle gange skal du lytte til det mere end én gang. Men transskription gør stadig et godt weekendjob!

Fordele:

  • Det er rentabelt, hvis du er en hurtig maskinskriver.
  • Du kan gøre det overalt, så længe du har et par hovedtelefoner og en bærbar computer.

Ulemper:

  • Det kan være svært at gøre.

Sælg dine kunsthåndværk

Hvis du tegner, skulpturerer, strikker, laver træbearbejdning eller laver noget med dine hænder, kan du sælge det online. I disse dage er det let at markedsføre dine værker og finde nye provisioner. Du skal bare oprette en konto på det sociale medienetværk, din målgruppe besøger mest. Du kan tjene mange penge på at sælge dine kreationer. Og efter et stykke tid får du provision. Dette er de mest interessante måder at tjene penge på i weekenden.

Selvfølgelig skal du bruge en arbejdsstation eller et separat rum til at udføre dette job. Et separat sted at arbejde vil hjælpe dig med at lave bedre ting, som vil tjene flere penge. Dette vil være sandt, selvom du kun gør dette i weekenderne. Så sørg for at investere i det rigtige udstyr til det, du har brug for.

Fordele:

  • Et job, der giver dig mulighed for kreativt at udtrykke dig selv.
  • Jo bedre du er, jo mere tjener du.

Ulemper:

  • Du skal bruge en arbejdsstation eller et separat rum til at udføre dette job, selv i weekenden.

Tjen penge i weekenden på at udføre opgaver for mennesker online

Hvis du har et sæt specialiserede færdigheder, er der mange måder at tjene penge på i weekenden ved at gøre ting for folk. Der er mange websteder, der giver dig en chance for at tjene penge online. Websites som Fiverr eller UpWork giver folk mulighed for at sende job. Du kan anvende dine færdigheder til at udføre de udstationerede job og tjene penge. Bare sørg for, at du ikke tager for meget arbejde. Hvis du vil gøre det i weekenderne, skal du ikke overbelaste dig selv med arbejde.

Hvis du ikke vil udføre online -job og foretrækker at arbejde uden for huset, kan du tjekke TaskRabbit. Dette websted lader dig også udføre enklere opgaver. Disse er mere praktiske, som at hjælpe nogen med at flytte deres hjem.

Uanset hvilken mulighed du vælger, skal du overlade noget af din fortjeneste til det websted, hvor du fandt jobbet. Det er omkostningerne ved at handle på denne måde. Den gode nyhed er, at du let kan hæve penge fra dem. Alle de apps, vi nævnte, giver dig mulighed for at hæve penge fra forskellige kilder som PayPal.

Fordele:

  • Mange forskellige job til forskellige færdigheder.
  • Det er let at arbejde som freelancer på deltid.

Ulemper:

  • De platforme, der hjalp dig med at finde jobbet, tager en procentdel af din lønseddel.

Der er mange forskellige måder at tjene penge på i weekenden. Du bør huske et par ting, før du beslutter dig for, hvilke du vil prøve. Din tilgængelighed vil være den vigtigste. Beslut dig for, hvor mange timer af din weekend du er klar til at ofre på din side trængsel. Find også ud af, om du kan holde dig til en konsekvent tidsplan. Mange weekend -side -trængsler giver dig en vis fleksibilitet. For andre skal du holde dig til en fast tidsplan.