Заробляйте гроші в Інтернеті – 7 простих способів

By Andjela | Jun 30 2022

Ми не можемо достатньо підкреслити, як Інтернет змінив світ. Швидше спілкування також дозволило працювати в Інтернеті. Вам не потрібно йти в офіс, ви просто працюєте де завгодно! Але вам все одно потрібно дуже наполегливо працювати, чи не так? Насправді, тепер ви можете заробляти гроші, серфінгуючи в Інтернеті.

Це правильно. Ви можете просто сісти, відпочити, переглядати веб-сторінки та отримувати гроші завдяки роботі на дому в Інтернеті! Ми знаємо, про що ви думаєте. Це має бути шахрайство, чи не так? Ні, ми серйозно. Є багато компаній, які платять вам за це.

Тепер вам може бути цікаво, як насправді все це працює. Що вони з цього отримують? По суті, ви виконуєте кілька невеликих легких завдань для різних клієнтів. Сюди часто входять речі, які людина може зробити швидше і дешевше, ніж машина. Рівні складності можуть сильно відрізнятися. Є дуже прості речі, тоді як інші завдання можуть включати більш глибоке дослідження.

Отже, як почати? Насправді існує дуже багато способів потрапити в цю справу. Якщо вам потрібна додаткова готівка, вам варто звернути увагу на ці послуги. Усі вони законні та дуже прості у використанні! Більшість із них дозволяють здійснювати як прямі платежі, так і бали подарункових карток.

Microsoft Rewards

Почнемо з Microsoft Rewards. Якщо ви використовуєте Windows та інші продукти Microsoft, ви можете створити обліковий запис Microsoft. Після цього ви можете використовувати пошукову систему Microsoft Bing, щоб заробляти бали.

Після використання та отримання балів ви можете отримати компенсацію подарунковими картками. Ці подарункові картки потім застосовуються до різних продуктів і послуг. Ви можете використовувати їх у деяких роздрібних магазинах, а також для додатків, ігор та фільмів.

Хоча вони не пропонують гроші безпосередньо, подарункові картки можуть допомогти вам заощадити гроші. І хоча це не так багато, це, безумовно, легко зробити. Все, що вам потрібно зробити, це використовувати Bing.

Swagbucks

Swagbucks має досить цікаву систему. Він задуманий таким чином, що ви заробляєте бали, виконуючи основні завдання. Ці бали, які називаються SB (скорочено від «Swagbucks»), можна використовувати для подарункових карток. Потім вони застосовні до Amazon і Starbucks.

Однак, що також чудово, це те, що ви можете просто повернути реальні гроші. Якщо ви заробите достатньо балів, ви можете вивести їх на свій рахунок PayPal.

Але це ще не все. Є подібність до вищезгаданого прикладу. Ви також можете використовувати пошукову систему Swagbucks і заробляти бали через неї.

Хоча це не велика сума грошей, заробити від 50 до 100 доларів на місяць дуже легко. Але деякі заробили навіть більше. Тому Swagbucks може стати відмінним способом отримати додатковий дохід як студент.

InboxDollars

Якщо ви просто хочете дивитися відео та грати в ігри, то InboxDollars – це те, що вам варто перевірити. Крім цього, ви можете робити й інші речі. Це включає в себе опитування, покупки в Інтернеті або навіть просто серфінг в Інтернеті.

InboxDollars також має свою пошукову систему, і вони можуть заплатити вам за її використання. Більше того, ви можете миттєво отримати 5 доларів у якості бонусу одразу після реєстрації. Вам просто потрібно буде досягти позначки в 30 доларів, щоб зняти гроші. Але дістатися до нього дуже легко, тому InboxDollars також є чудовим вибором.

Nielsen Computer & Mobile Panel

Nielsen відома широкими пошуками на ринку. Вони були зосереджені переважно на телевізійній аудиторії. Але сьогодні у них є спеціальний спеціальний додаток. І що цікаво, ви можете заробляти гроші, роблячи будь-що в Інтернеті.

Додаток вивчає ваші пошукові запити та збирає дані, що стосуються їхніх досліджень. По суті, вони платять вам за те, щоб краще зрозуміти, як люди використовують Інтернет. Ви можете зняти готівку, а також отримати можливість брати участь у щомісячних розіграшах. Щомісяця вони видають приз у розмірі 10 000 доларів, тож воно того варте!

Ask Wonder

Тоді у нас також є така система, як Ask Wonder. Зараз це досить цікава послуга. Вони надають свої дослідницькі послуги різним клієнтам. Що б вас не цікавило, вони допоможуть вам знайти інформацію про це.

Однак у них також є багато відкритих посад. По суті, вони передають цю дослідницьку роботу на аутсорсинг. І якщо ви любите переглядати мережу та копати інформацію, ви можете працювати на них!

Насправді, маючи достатню кількість роботи, можна навіть отримати пристойну зарплату. Деякі навіть досягли позначки в 2000 доларів на місяць. І найприємніше те, що ці дослідження можуть бути про що завгодно. Це означає, що ви можете заробляти на своїх хобі, інтересах і талантах.

Opinion Outpost

Opinion Outpost — ще одна компанія, яка платить вам за опитування. Вони також дають гроші на тестування різних веб-продуктів. Але що б ви не вирішили зробити, вони дадуть вам бали.

Це досить прості завдання, які не забирають багато часу і зусиль. І коли ви закінчите з ними, ви зможете повернути те, що є у вас! Opinion Outpost пропонує кілька варіантів. Ви можете витратити гроші в Amazon або App Store від Apple, або отримати готівку. Це досить простий сервіс і дуже простий у використанні.

UserTesting

Ця служба, яка називається UserTesting, орієнтована на оцінку веб-сайтів та онлайн-продуктів. Вони мають організовану систему оцінювачів і готові їм платити. Якщо хочете, можете переглядати веб-сайти та послуги за гроші!

Звичайно, після використання вони вимагають від вас висловити свою думку. Це потрібно зробити за допомогою запису. Але найкраще те, що ви повністю гнучкі. Ви можете самостійно організовувати свій час і встановлювати терміни.

Кожен перевірений веб-сайт приносить вам 10 доларів. Кількість можливостей залежить від різних факторів. Але є робота для тих, хто вільно володіє англійською. Потім гроші можна буде вивести на PayPal, а потім використовувати їх як завгодно!

Qmee

Що цікаво в Qmee, так це те, що він працює рука об руку зі стандартними пошуковими системами. Ви просто виконуєте пошук у Google, і Qumee показує їхні результати на бічній панелі. Ви можете заробляти бали, натискаючи на них.

Однак опитування через Qmee приносить вам більше балів. Але в будь-якому випадку ці бали можна конвертувати в реальні гроші. Потім ви можете вивести все це на PayPal.

MetroOpinion

Звичайно, ви також можете використовувати наш власний веб-сайт Metro Opinion, щоб заробити гроші! По суті, ми орієнтуємося на опитування. І ви можете отримати гроші за їх виконання.

Головною перевагою Metro Opinion є те, що він дуже простий у використанні. Ми дуже прозорі в тому, що ми робимо, і в усьому процесі є лише три основні кроки. Ви реєструєтесь, проводите опитування та отримуєте гроші. Це так просто!

Для отримання додаткової інформації, не соромтеся відвідати нашу домашню сторінку в цьому місці.

Lionbridge

Хоча теми різні, ми всі любимо переглядати та шукати в Інтернеті. Якщо ви дуже захоплені дослідженнями в Інтернеті, перегляньте Lionbridge. Ви дійсно можете отримати погодинну ставку під час перегляду веб-сторінок.

Однак це все ще робота, а не просто бездумний пошук у Google. Ідея компанії — наймати незалежних дослідників. Потім вони проведуть дослідження компаній, які найняли Lionbridge для оцінки. Основною метою дослідників є оцінка компаній та їх продукції.

Що дійсно добре в Lionbridge, так це те, що у них завжди багато роботи. А ще краще те, що вони вам добре платять. За різними даними, звичайна ставка становить близько 15 доларів за годину.

Звичайно, на платформі є ще більш складні завдання. Ви можете взяти на роботу як веб-розробник для деяких із більш складних завдань. Тим не менш, все ще існують різні позиції тестування, які може зробити кожен. Lionbridge — один із найнадійніших способів працювати в Інтернеті як незалежний дослідник.

Майте на увазі, що Lionbridge також вимагає, щоб ви були старше 18 років. Ви також повинні скласти їхній кваліфікаційний іспит і мати встановлене антивірусне програмне забезпечення.

Clickworker

Нарешті, ми хотіли б ближче розглянути Clickworker. Вони є чудовим вибором, якщо ви віддаєте перевагу виконувати прості завдання. Це також робить його чудовим варіантом для студентів, яким потрібні гроші.

Якщо ви хочете заробляти на веб-серфінгу, Clickworker — це один із найпростіших способів. Звичайно, ви можете виконувати більш широкий спектр завдань. Є навіть деякі роботи з редагування копій. Однак більшість речей обертається навколо простих речей. Є введення даних, створення текстів, коректура, категоризація даних тощо.

Що б ви не робили в Інтернеті, будьте наполегливі та обережні

Якщо ви шукаєте роботу в Інтернеті, вам потрібно бути обережними. Це особливо актуально, якщо ви шукаєте прості завдання. Звичайно, можна заробити гроші, просто переглядаючи Інтернет. Однак слід проявляти обережність.

Не довіряйте жодному веб-сайту, який пропонує смішно великі гроші. Тим більше ні, якщо кажуть, що це прості завдання. І особливо не довіряйте будь-яким програмам, що «заробляють гроші». Немає вільних грошей і немає простого способу заробити шалені суми. Однак ви можете заробити щось пристойне, переглядаючи Інтернет і виконуючи прості завдання.