Cum să faci bani între locuri de muncă – Cele mai bune site-uri web pe care să le vezi chiar acum

By Andjela | Jun 30 2022

Este important să ajungeți la capăt între următoarele oportunități de schimbare a carierei. Ar trebui să încercați să obțineți un venit adecvat. Există multe opțiuni, site-uri web și o listă de strategii despre cum să faci bani între locurile de muncă care te așteaptă. Îți pot schimba chiar cariera! Stigmatul locurilor de muncă online nu mai este atât de des, dar este încă prezent.

În urmă cu douăzeci de ani, acest tip de angajare era „nefiabil și neprofitabil”. Astăzi circumstanțele sunt complet diferite. Oamenii și-au schimbat locul de muncă practic peste noapte, iar unii s-au chinuit să-și găsească locuri de muncă obișnuite. Un număr semnificativ de lucrări se pot face la fel de eficient (dacă nu mai mult) în afara biroului.

Viitorul este azi

Oricât de ciudat ar suna, acesta este adevărul. Experții estimează că în următorii 25 de ani oamenii nu vor face 40% din locurile de muncă pe care le fac astăzi. Există o dezbatere în curs cu privire la dacă mașinile vor înlocui oamenii. Dar întrebarea mai importantă este să stabilim ce tip de seturi de abilități vom avea nevoie pentru a putea lucra în viitor?

Dr. Jurg Stuker susține că mai mult de 50% dintre adulții tineri (cu vârste între 25 și 39 de ani) și-au schimbat mai multe locuri de muncă în ultimii câțiva ani. Nevoia tradițională de un loc de muncă consistent s-a schimbat. Astăzi, tinerii au nevoie de progres și îmbunătățire constantă.

Noile tehnologii și inovația creează mai multe oportunități. A schimbat deja munca în sens tradițional. În schimb, le permite oamenilor mai multă flexibilitate. Din acest motiv, oamenii care renunță la „slujba de zi cu zi” decid adesea să-și schimbe cariera. Lucrul de la distanță oferă mai multă independență și libertate pentru fiecare individ.

Cum să faci bani între joburi ca traducător

Meseria de traducător necesită liniște și concentrare. Oamenii de astăzi nu au nevoie să termine Universitatea pentru a putea lucra ca traducător. Admiteți, unele poziții au nevoie de dovezi dacă traduceți documente legale. Alte conținuturi necesită cunoașterea limbii la un nivel înalt de comunicare.

Cunoștințele practice sunt cheia

Educația informală permite fiecărui individ de pe planetă să urmărească noi abilități. Cele mai multe dintre ele sunt disponibile prin cursuri online.

Este suficient să vorbești unele limbi străine. Companiile determină acest lucru prin interviuri online, iar unele vă testează nivelul de cunoștințe.

Cunoașterea oricărei limbi este un plus excelent pentru setul dvs. de abilități. Poate deschide noi oportunități de angajare. Acest lucru poate depinde de nevoile companiei și de postul pentru care aplicați.

Traducătorii acoperă o gamă largă de servicii. De la traducerea filmelor la corespondența virtuală și multe altele. Utilizarea unei alte limbi străine în posturile de asistență clienți este obligatorie astăzi. Pentru cei care se luptă să decidă cum să câștige bani între joburi, încercați să faceți câteva tipuri de implicare. În timp, vei vedea care este cea mai potrivită pentru abilitățile și abilitățile tale.

  • Pentru joburi de traducere independentă, asigurați-vă că vizitați Gengo, Smartling, Unbabel etc.

Scriitor online

Comunicarea și informarea au loc în zilele noastre prin intermediul site-urilor și aplicațiilor de internet. Copywritingul este una dintre ocupațiile cele mai populare ale tinerei generații.

Informația călătorește rapid. Conținutul are nevoie de actualizări regulate, iar companiile trebuie să țină cont de concurență. Scriitorii online pot scrie în multe formate diferite:

  • Știri de zi cu zi
  • Bloguri
  • Texte specifice nisei
  • Buletine informative cu reduceri etc.

Suma de muncă și bani depinde de competențele literare personale. Un scriitor trebuie să știe să descrie un eveniment, un serviciu sau un produs într-un mod care să fie convingător pentru publicul țintă.

Scriitorii începători ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a se pricepe. Acest job vă poate stabili propriul ritm și poate fi o treabă secundară grozavă pentru studenți, mamele care stau acasă etc.

  • Există multe site-uri web axate doar pe concerte de scris plătite. Asigurați-vă că vizitați ProBlogger, Freelancer, ConstantContent etc.

Blogger / Podcaster / Youtuber

A fi influencer era neobișnuit cu câțiva ani în urmă. Oamenii care au decis să-și dedice cariera comunității online au fost ciudați. Chiar și atunci această formă de muncă a fost dovada modului în care un hobby poate deveni un loc de muncă cu normă întreagă. Trebuie doar să știi cum să te prezinți/produsul/serviciul în fața publicului.

Există multe moduri prin care oamenii încearcă să aibă un impact. O parte din conținut atrage mai multă atenție decât altele. A fi original și fidel contextului este ingredientul de bază pentru a face acest tip de muncă.

Din păcate, norocul și popularitatea au un impact mare asupra raportului de succes. Oamenii trebuie să iubească expunerea pentru a putea încerca să concureze pe piața densă a influențelor din rețelele sociale.

Doar pentru oameni creativi

Acest tip de muncă necesită creativitate. Trebuie să știți cum să animați un public numeros. Comunicarea cu ei este, de asemenea, foarte importantă, deoarece va trebui să vă adaptați solicitărilor lor. Acesta este singurul mod de a menține spectatorii/cititorii pe care îi aveți și de a aduna alții noi în timp.

Regula de aur a acestui meșteșug este că toți oamenii care sunt influenți nu se bazează niciodată pe asta ca pe un venit sigur. Oamenii pot avea o reacție negativă la conținutul tău. Din acest motiv, cariera ta de influencer se poate termina peste noapte. Fii perseverent, dar există șansa să faci un venit suplimentar dintr-un astfel de hobby.

  • Influencerii se concentrează adesea pe o singură platformă de socializare pentru a începe. YouTube, Facebook&Instagram sau TikTok.

Manager de rețele sociale

Este și una dintre ocupațiile „epocii moderne”. A început din timp liber și a devenit o strategie de marketing importantă. Și anume, cele mai populare rețele sociale (Facebook, Youtube, Instagram, Twitter, Viber…) au câteva miliarde de utilizatori în întreaga lume. Are un public suficient de larg care îl face un atu important pentru înțelegerea companiei. Campaniile de marketing pe rețelele sociale includ plasarea de idei, produse și servicii pe toate platformele.

Oamenii care înțeleg ritmul fiecărei rețele se pot specializa chiar și într-o singură rețea de socializare. De exemplu, Pinterest are un mod foarte specific de promovare a conținutului. Diferă de alte platforme de social media deoarece are un atractiv vizual. De asemenea, are o „durată de valabilitate mai lungă” decât orice alt conținut.

  • Managerii de marketing în rețelele sociale trebuie să știe totul despre platformele de social media. Cele mai bune sunt Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, Linked In etc.

Beneficii

A deveni manager de social media te poate ajuta să aduni experiență pentru alte afaceri. Aceasta este o strategie perfectă pentru a învăța cum să câștigi bani între joburi. Îți oferă un venit suplimentar și îți permite să aduni experiență profesională care poate fi folosită în orice nișă. (Toate mărcile companiei au nevoie de promovare!)

E-tutor

În cele mai multe cazuri, tutoratul este despre predarea unor lucruri de bază. Deci nu trebuie să fii un expert certificat. Veți avea avantajul dacă aveți experiența, cunoștințele și strategia pentru a le împărtăși.

Oamenii care își amintesc matematica, chimia, gramatica de liceu pot deveni tutori online. Acest lucru se poate transfera și la cursuri de hobby sau la orice alt set de abilități pe care credeți că îl puteți vinde.

  • Site-urile web bune de instruire includ Revolution Prep, Skooli, Smartthinking etc.

Apelați la operator / Asistență clienți

Un număr tot mai mare de companii comunică cu clienții lor prin intermediul serviciilor de asistență pentru clienți. Adevărat, acestea nu sunt întotdeauna cele mai populare ocupații. Nu sunt pentru toată lumea, dar pot aduce venituri respectabile în timp ce ești în căutarea acelui job de vis. Programarea întâlnirilor, procesarea comenzilor sau furnizarea de informații necesită o voce bună și clară. Deci, dacă sunteți timid, nici nu încercați să căutați anunțuri de angajare în acest domeniu.

Câștiguri prin site-urile PTC

PTC înseamnă PTC „Plătit pentru a face clic”, ceea ce înseamnă că veți câștiga bani făcând clic pe reclame și reclame. Trebuie să vă înregistrați pe site-uri verificate și securizate. Internetul este plin de „escroci” care vor doar banii tăi.

Câștigurile de pe site-urile PTC nu sunt foarte mari, dar e ok ca venit suplimentar. Înseamnă că trebuie să faceți clic pe sfârșitul unui anunț. Fiecare clic îți va aduce o anumită sumă de bani.

Acest mod de a câștiga nu necesită experiență. Dar este nevoie de timp pentru a începe cu câștiguri mai mari. Pentru a profita la maximum de site-urile PTC, încercați să le combinați cu marketingul afiliat. Aduceți noi membri prin promovarea site-ului prin linkul pe care vi-l oferă.

  • Plan de acțiune: creați un cont, conectați-vă, începeți să vizionați reclame și aduceți noi membri pe platformă. Faceți asta în fiecare zi pentru a câștiga cei mai mulți bani posibil.

Completarea unui sondaj online

Există site-uri de sondaje online care arată utilizatorilor lor sondajele pe care trebuie să le completeze zilnic.

Un număr mare de companii pun întrebări despre produsele lor. Scopul lor este de a auzi opiniile utilizatorilor pentru a aduna diferite răspunsuri și sugestii.

Completarea sondajului va dura între 5 și 10 minute, în funcție de durata sondajului și de companie. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai părerea și să scrii feedback.

Pentru acest tip de afaceri online, câștigurile depind de durata sondajului. Sunteți un exemplu de public țintă și puteți solicita date precum vârsta, sexul etc.

  • Rețineți că alegeți un site web sigur, cum ar fi Metroopinion. Unele sondaje pot necesita date private/sensibile.

Planifică cum să faci bani între locuri de muncă

Pierderea sau renunțarea la un loc de muncă poate fi o experiență negativă. Dar, în loc să te simți dezamăgit, gândește-te la modalități de a câștiga bani între locuri de muncă. A face câteva bătăi de cap poate crea un venit suplimentar și poate chiar un salariu lunar.

Suma de bani pe care o câștigi depinde doar de timpul pe care îl investești. Rețineți că oricare dintre aceste locuri de muncă vă poate îmbunătăți abilitățile existente. Puteți schimba o întreagă profesie dacă găsiți oportunitatea perfectă și creșteți odată cu ea.