8 sfaturi pentru a face bani rapid doar cu telefonul

By Andjela | Jun 30 2022

Te întrebi dacă există sfaturi pentru a câștiga bani rapid folosind doar smartphone-ul tău?

Smartphone-urile au devenit aproape o parte de neînlocuit a rutinei noastre zilnice. Încearcă doar să-ți imaginezi o zi fără ea. Nu sună foarte bine, nu-i așa?

Astăzi folosim smartphone-urile pentru a contacta alte persoane, pentru a ne planifica timpul și chiar pentru a câștiga niște bani din mers. În articolul pe care urmează să-l citiți, am pregătit sfaturi pentru a face bani rapid doar cu telefonul.

Tehnologia a avansat atât de bine încât nu este o surpriză. Ai nevoie doar de smartphone-ul tău și de orice tip de conexiune la internet pentru a începe să câștigi. Deși, rețineți că acesta nu este un drum scurt pentru a deveni bogat. Ca orice altă meserie, este nevoie de timp, răbdare și un ritm bun de învățare pentru a o stăpâni.

Stai departe de escrocherii online

Înainte să ne aventurăm în continuare în opțiunile despre cum să începeți să faceți bani online, un cuvânt de precauție. Informați-vă despre numeroasele moduri în care infractorii cibernetici își fac victimele. Există multe escrocherii online, dar unele dintre ele urmează un model. Știind acest lucru, poți fi mai atent și poți evita să cazi în capcana lor și să fii jefuit.

Pretinde că ești șeful tău

Aceasta este o cauză comună a înșelătoriilor atunci când infractorii cibernetici nu reușesc să se prezinte. Uneori vor pretinde că sunt director de companie sau altă persoană autorizată. Ei vor păcăli victima să plătească pentru o tranzacție de bani falși.

Cum functioneazã?

Metoda se bazează pe voința angajatului de a face rapid sarcina. Este obișnuit ca administrația să provoace această anxietate. Infractorii adună în prealabil informații despre companie. Din acest motiv, ei sunt capabili să facă un e-mail de afaceri destul de convingător.

Care sunt semnele de avertizare?

Desigur, există semne de avertizare la care trebuie să fii atent. Aici sunt câțiva dintre ei:

  • Contact direct printr-un e-mail sau un apel suspect.
  • O cerere de confidențialitate fermă.
  • Un sentiment de presiune și urgență.
  • O cerere neobișnuită care nu este ca procedurile obișnuite.
  • Amenințări, vorbe de ură, pretenții lingușitoare sau false cu privire la beneficii și recompense mai mari.

În toate aceste cazuri asigurați-vă că vorbiți personal cu cineva apropiat de companie. Și mai bine, dacă poți verifica cu departamentul de contabilitate. Verificați dacă a existat vreo potențială încălcare a securității în datele lor. Faceți o alarmă discretă cuiva responsabil. Transferați responsabilitatea acolo unde ar trebui rezolvată problema.

Infractorii care pretind că sunt clienți

Mulți escroci online se prezintă ca furnizori. Vă pot accesa prin telefon, scrisori, fax și e-mail. Este posibil ca aceștia să aibă nevoie să modificați detaliile plății pentru tranzacții viitoare cu banca dvs. La orice semn de suferință, sună-ți banca și verifică-ți datele personale.

E-mail de pescuit

Este un termen comun pentru a face referire la o formă de manipulare. Aceștia pot veni prin apel, mesaj sau e-mail și pot solicita datele personale ale utilizatorilor contului bancar. Acest e-mail poate arăta identic cu formularul de contact bancar. Infractorii vor copia sigla și contextul unui e-mail generat. Este ușor de folosit un limbaj care încorporează un sentiment de urgență. Taxele suplimentare sunt un exemplu grozav.

În astfel de e-mailuri, veți avea o solicitare de îndemn pentru a descărca atașamentul sau faceți clic pe un link. Infractorii cibernetici se bazează aici pe faptul că oamenii sunt ocupați. La prima vedere, un astfel de e-mail va părea legitim. Ca urmare, cititorul va efectua cel mai probabil acțiunea solicitată.

Apelurile bancare și mesajele text de la bancă funcționează în mod similar. Ei solicită date personale despre contul dvs. De asemenea, vă pot spune să descărcați date printr-un link. Orice informație ieșită din comun ar trebui raportată. Orice tip de informație solicitat de bancă poate fi verificat cu recomandarea locală. Mergeți personal sau sună la numărul oficial pe care îl găsiți online. Verificați întrebarea, furnizați detaliile formularului de contact și vedeți dacă se potrivește.

Câștigați bani rapid folosind doar telefonul dvs

Când te gândești la smartphone-ul tău, acesta te poate asocia instantaneu cu cheltuieli. În primul rând, fiecare smartphone ar trebui să fie observat ca un dispozitiv. După aceea, încercați să o considerați o investiție. Îți poate aduce venituri. Mai jos vei găsi aplicații care te pot ajuta să câștigi niște bani folosind doar smartphone-ul tău.

1. AppCasher

Această aplicație este pentru persoanele cărora le place să testeze jocuri video. Este un hobby grozav și un timp bine petrecut pentru a câștiga niște bani. AppCasher este o opțiune grozavă.
Puteți câștiga credit instalând aplicații individuale și lansându-le. Acest credit poate fi convertit ulterior în vouchere pentru Amazon sau iTunes. Desigur, există o opțiune de a transfera creditul în contul tău PayPal și de a-l folosi ca bani reali.

Există și o comoditate de referință. Orice utilizator nou care se alătură vă va primi un cache suplimentar.

2. Google opinion

S-ar putea să vi se pară puțin surprinzător faptul că Google are propria sa aplicație care poate fi folosită pentru a câștiga bani. Cu această aplicație, puteți câștiga credit Google Play prin sondaje online. Mai exact: prin completarea unor sondaje. Ori de câte ori apare un sondaj disponibil, primiți o notificare. Mementourile din aplicație vor dezvălui noi oportunități de a învăța. amintindu-vă că aveți posibilitatea de a câștiga.

Tot ce trebuie să faceți este să petreceți câteva minute completând sondajul. De îndată ce obțineți creditul, îl puteți utiliza în Magazinul Google Play.

Rețineți că unele dintre aceste sondaje sunt disponibile pentru o perioadă scurtă de timp. Vă sfătuim să nu ratați sondajele pentru că uneori se întâmplă ca sondajele să nu ajungă des.

3. MintCoins

La fel ca Google Play, MintCoins vă permite să câștigați bani în viața reală. Este o aplicație care te ajută să faci bani în diverse moduri. Puteți câștiga bani virtuali descărcând aplicații gratuite. Câștigați bani suplimentari prin:

  • vizionand videoclipuri
  • înregistrarea pe anumite site-uri
  • înscrierea prietenilor tăi pe același site.
  • completați sondaje

Lucrul minunat despre MintCoins este că permite transferurile de bani. De îndată ce aveți un dolar în cont, îl puteți retrage.

4. Foap

Această aplicație vă permite să câștigați bani prin intermediul fotografiei. Nu există restricții și puteți determina singur prețurile fotografiilor dvs. Odată ce deschideți un cont, veți fi uimit de cât de mult sunt oamenii dispuși să plătească pentru o fotografie pe care ați făcut-o din greșeală. De aceea, această aplicație este grozavă, deoarece tot ce aveți nevoie pentru a o folosi este un telefon și un ochi fotografic bun!

5. Slidejoy

Această aplicație funcționează într-un mod foarte interesant. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația. Apoi va plasa cele mai citite știri și anumite reclame pe ecranul de blocare. În schimb, primești banii.

Rețineți că acest lucru este disponibil numai pentru utilizatorii de Android.

6. i-Say

Dacă doriți să descărcați o aplicație pentru sondaj, dar nu sunteți sigur pe care să o alegeți, încercați i-Say. Această aplicație a fost creată de Ipsos. Este una dintre cele mai de încredere companii de cercetare de piață. Dacă ai timp liber (și iată cum să-l folosești cu înțelepciune), poți să completezi sondaje și să câștigi bani din ele.

7. Fiverr

Una dintre cele mai mari „piețe” de servicii. Este o aplicație grozavă pentru cei cărora le place să câștige cu jumătate de normă. Ca și alte aplicații, aceasta nu este prea complicată de utilizat. Trebuie să postați pe el ce loc de muncă oferiți, iar prețul de plată de pornire este de 5 USD. De aici și numele aplicației.

Platforma este complet gratuită de utilizat. În prezent oferă peste 3 milioane de servicii! În funcție de nișă și tipul de serviciu, puteți începe să câștigați imediat. În dezavantaj, trebuie să oferiți un serviciu. A câștiga bani rapid este ușor atunci când ai instrumentele necesare. Citiți articolul nostru despre modalitățile prin care puteți câștiga niște bani în plus în weekendurile gratuite.

8. Loot

Cu ajutorul acestei aplicații, puteți urmări campanii de diferite mărci. După aceea, îl poți alege cu ușurință pe cel care te interesează cel mai mult.

Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să creați o fotografie a mărcii pe care ați ales-o și să o distribuiți pe rețelele sociale. Cu această aplicație poți câștiga bani, dar există și alte premii.

Se plătește să faci bani cu smartphone-ul tău?

Această metodă de câștig va fi utilă pentru studenții care petrec mult timp pe telefoanele lor. Există multe moduri diferite prin care poți câștiga bani ca student. Totuși, este posibil să câștigi bani rapid, dar în cantități mai mici. Poți obține un venit mic în timp ce stai la cursuri plictisitoare, mergi la studii sau stai la coadă.

Aceasta este o modalitate excelentă de a profita la maximum de timpul liber. A câștiga bani în timpul liber este un hobby grozav. Minimul pe care îl puteți câștiga va acoperi cel puțin facturile de telefon și de internet.

Cei care se așteaptă să câștige mai mult ar trebui să caute alte locuri de muncă. Este posibil să lucrezi de acasă și să câștigi existența din asta. Dar nu prin aplicații online.

De aceea, a face bani pe smartphone-ul tău nu este profitabil. A face bani rapid nu va fi niciodată la fel cu un venit constant. Singura nișă care va aduce acum câștiguri bune este – dezvoltarea de aplicații Android. De asemenea, cumpărați reclame pentru platforma dvs. online. Dar asta depășește sfera de utilizare a smartphone-ului.