Cele mai bune instrumente de productivitate de utilizat atunci când lucrați de acasă

By Andjela | Jun 30 2022

În ultimii ani, practica de lucru la distanță pare să fi devenit noua normalitate pentru majoritatea oamenilor. Singurul termen care este o amenințare iminentă la adresa conceptului de lucru la distanță este productivitatea. Apel video la managementul proiectelor, toate aceste sarcini au nevoie de instrumente de productivitate fiabile. Care sunt cele mai bune instrumente de productivitate de utilizat atunci când lucrați de acasă? Examinați următorul articol pentru a descoperi!

Pentru a vă crește veniturile, trebuie să aflați despre cele mai bune instrumente de productivitate pe care să le utilizați atunci când lucrați de acasă.

Importanța instrumentelor de productivitate

Instrumentele și aplicațiile rezultate există pentru a rezolva provocările zilnice ale multor nomazi digitali din zilele noastre. Aceste din urmă semne subliniază problemele comune pe care lucrătorii la distanță le întâmpină teoretic:

  • Dificultate în prioritizarea muncii
  • Variații de fus orar
  • Dezvoltarea practicilor de sănătate precare
  • Probleme de comunicare
  • Apariția sindromului de epuizare
  • Întârzieri și întârzieri ale tehnologiei

Cum să evitați probleme de productivitate? Cum să păstrezi un echilibru între viața profesională și viața privată sau să fii sănătos în timp ce lucrezi de la distanță? Exact aici vin instrumentele avansate de productivitate!

Odată cu creșterea practicii de lucru la distanță, există sarcini mai simple cu care puteți câștiga bani. De exemplu, puteți câștiga bani scriind sondaje online, gândiți-vă să verificați!

Tipuri de instrumente de productivitate

Fiecare instrument de productivitate își are scopul. Diferite tipuri de instrumente de productivitate merită subliniate în această chestiune:

  • Management de proiect. Instrumente pentru administratori, echipe și persoane pentru a-și pregăti și aranja sarcinile.
  • Programarea întâlnirilor. Evitați toată confuzia inutilă în timp ce planificați team-building-ul și apelurile video.
  • Urmărirea timpului. Aceste aplicații speciale există pentru a ajuta la urmărirea cât timp este consumat pentru diferite sarcini.
  • Comunicarea în echipă. Există instrumente de mesagerie și e-mail pentru a asigura comunicarea de la distanță fără blocaje.
  • Aplicații de focalizare. Pentru a vă menține concentrat pe sarcina curentă, ajutați-vă să faceți mai multe și încetați imediat.
  • Partajarea ecranului. Aplicațiile de partajare a ecranului sunt cele care fac să partajați fără efort un ecran pe dispozitivul dvs. pentru a termina munca.
  • Aplicații de acces de la distanță. Aplicațiile de acces de la distanță vă ajută să accesați și să gestionați alte dispozitive. De asemenea, ei ajută la furnizarea de asistență tehnică și la finalizarea sarcinilor pe parcurs.

Instrumente de management de proiect

Cu aplicațiile de gestionare a proiectelor, puteți urmări progresul echipei, sarcinile și termenele limită. Aplicațiile de management de proiect vor crește cu siguranță productivitatea echipei tale!

Trello

Această aplicație este ușor de utilizat și funcționează ca o tablă de scris virtuală cu note post-it. Trello este excelent pentru a vă ajusta programul și sarcinile. De asemenea, este simplu de utilizat și complet gratuit. Puteți crea diverse panouri de utilizat pentru sarcini complexe. Trello vă permite să atribuiți carduri membrilor echipei, să setați date țintă și să atașați fișiere. Una dintre trăsăturile sale impresionante este comutatorul de îmbătrânire a cardului pornit. Această caracteristică face ca cardurile Trello să dispară dacă nu există semne de utilizare. Trello este disponibil pentru utilizatorii iOS și Android.

Asana

Presupunând că îți place Trello, dar îți dorești să aibă mai multe metode de a reflecta asupra sarcinilor tale, apoi analizează Asana. Asana este un instrument de gestionare a sarcinilor ușor de utilizat pe care îl folosim pentru gestionarea proiectelor. Odată ce ați creat proiectul, acesta este vizibil în vizualizarea panoului, vizualizarea listă, vizualizarea cronologică și vizualizarea calendar. În plus, Asana vă permite să atribuiți date țintă, să comentați sarcinile și să atașați fișiere. Nu în ultimul rând, echipele cu până la 15 membri pot folosi Asana gratuit. Orice lucru de mai sus necesită un plan care variază de la 10,99 USD pe lună.

Podio

Aceasta este o aplicație proeminentă pentru echipele medii și mari care gestionează proiecte. Trăsătura unică a Podio este că există integrări suplimentare, cum ar fi CRM și rețelele sociale. Există patru planuri separate: Free, Basic (9 USD pe lună), Plus (14 USD pe lună) și Premium (24 USD pe lună).

Notion

Ești blogger sau scriitor? Această aplicație este o alegere excelentă pentru scriitori și bloggeri. Îl puteți folosi pentru a scrie rapoarte, a lua note și a forma foi de calcul. Acest instrument îmbină aplicațiile de lucru zilnice într-una singură. Noțiunea constă din pagini și baze de date. Puteți atașa conținut precum text, linkuri, fotografii etc. pe fiecare pagină. Rețineți că Notion este disponibil pentru Android, iOS, Mac și Windows.

Monday.com

Monday.com are o interfață accesibilă și instrumente valoroase de vizualizare a proiectelor. Acest software de management de proiect este reglabil. De asemenea, oferă o modalitate simplă de a vă aranja sarcinile. La fel ca Trello, există șabloane de schemă în care vă puteți construi plăcile. Există o mulțime de opțiuni de afișare, cum ar fi vizualizarea hărții și vizualizarea calendarului. Prețul de pornire este de 8 USD pe lună per utilizator.

Instrumente de programare a întâlnirilor

Programarea întâlnirilor poate consuma destul de mult timp. Cu toate acestea, aceste aplicații de programare vă ajută să vă organizați toate întâlnirile. De asemenea, ei participă la îmbunătățirea productivității dvs.

Doodle

Aplicația Doodle este unică, deoarece ajută grupurile de persoane să găsească momentul perfect pentru a se întâlni. Se unește cu calendarul dvs. și vă permite să trimiteți un sondaj tuturor invitaților. Puteți vedea care oră funcționează cel mai bine pentru toată lumea odată ce votul se termină. De asemenea, puteți rula sondaje pentru alegerea alimentelor, indiferent dacă programați o întâlnire de prânz, de exemplu.

Calendly

Această platformă modernă de programare se remarcă prin interfața sa îngrijită și ușor de utilizat. Dacă preferați un design clar, Calendly este calea de urmat. Calendly îți va programa toate întâlnirile profesional și eficient! De asemenea, are automatizări și integrări puternice atât pentru oameni, cât și pentru echipe. Utilizarea acestui instrument timp de 14 zile este complet gratuită. Planul lor de bază este gratuit, în timp ce cel mai puternic plan este de doar 12 USD pe lună.

Assistant.to

Dacă lucrați în mod regulat cu Gmail, Assistant.to este o rezoluție simplă și simplă. După ce deschideți un e-mail, faceți clic pe simbolul Assistant.to și alegeți un interval orar. Assistant.to setează orele direct în e-mail, astfel încât destinatarul să poată selecta prompt o oră care îi convine.

Rallly

Rally face cooperarea cu membrii echipei rapidă și ușoară! La fel ca Doodle, Rally este esențial pentru programarea de conferințe și evenimente cu multe persoane. Puteți crea un sondaj și toată lumea va vota. Este atât de rapid și simplu. Spre deosebire de Doodle, îi lipsesc unele dintre funcții, dar este complet gratuit.

Instrumente de urmărire a timpului

O aplicație de urmărire a timpului este un instrument crucial de gestionare a timpului. Vă poate ajuta pe dvs. și echipa dvs. să deveniți mai sistematici, mai productivi și mai împliniți.

Toggl Track

Toggl Track este una dintre cele mai cunoscute aplicații de urmărire a timpului de acolo. Se remarcă prin designul și integritatea neobișnuite. Această aplicație rulează pe toate platformele. În plus, Toggl permite o extensie de browser utilă. Astfel, puteți urmări timpul în alte instrumente precum Asana, Trello și multe altele, dar această aplicație nu este o extensie. De asemenea, detectarea inactiv identifică atunci când nu utilizați computerul.

Timely

Timely este instrumentul de urmărire a timpului care vă urmărește automat timpul. Această aplicație vă ajută să încărcați formularele pe foaia de pontaj. De asemenea, își amintește intrările dvs. Cea mai bună calitate a Timely este semnul distinctiv al planificării sarcinilor. Puteți gestiona sarcinile (glisare și plasare) de pe diagramele Gant într-un mod plăcut din punct de vedere estetic. Acest lucru ajută la planificarea eficientă a calendarului proiectului.

Harvest

Harvest este o aplicație care oferă ceea ce au nevoie majoritatea monitorilor de timp profesioniști. În afară de urmărirea timpului, este folosit pentru facturare într-o formă care va întâlni majoritatea freelancerilor și echipelor. Dacă sunteți în căutarea unui instrument de urmărire a timpului cu funcții de facturare și facturare, Harvest se potrivește excelent. Harvest oferă, de asemenea, mementouri pentru trimiterea foilor de pontaj și încorporarea PayPal și Stripe.

Replicon

Replicon este o aplicație de urmărire a timpului orientată către întreprindere. Este un instrument de gestionare a timpului care vă ajută cu timpul și prezența. De asemenea, se remarcă în gestionarea timpului, sursei și absențelor. Cu această aplicație, puteți crea și rapoarte complexe. Cu toate acestea, va beneficia în primul rând comitetele dumneavoastră de resurse umane și finanțe.

Instrumente de comunicare în echipă

Baza oricărei afaceri de succes este comunicarea. De asemenea, este una dintre cele mai importante abilități pentru profesioniștii care lucrează. Următoarele aplicații de comunicare în echipă avansează instrumente preeminente pentru companii.

Slack

Slack este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare în echipă. Vă permite să creați canale pentru subiecte, schițe sau echipe. Cu toate acestea, Slack este exclusiv pentru comunicarea în echipă. Astfel, îi lipsesc semne distinctive de productivitate mai extinse. Pe de altă parte, acest lucru asigură o funcționalitate de chat fără efort și o utilizare. Slack are un plan gratuit cu caracteristici limitate și o versiune completă pentru 6,67 USD per utilizator pe lună pentru întreprinderile mici. Pentru companiile mai mari, aceasta crește la 12,50 USD de persoană pe lună.

Teams

Microsoft Teams se concentrează pe chat, apeluri video, calendar, echipe și partajarea principală a fișierelor.
Microsoft Teams are un plan gratuit cu funcții limitate. Celelalte planuri sunt:

  • Planul de bază pentru 5,00 USD per utilizator pe lună și
  • Planul standard pentru 12,50 USD per utilizator pe lună

Chanty

Chanty este o aplicație de chat care prezintă apeluri de chat, audio și video și partajarea ecranului. De asemenea, permite un management ușor de proiect și poate transforma mesajele în sarcini. Chanty se poate integra cu Trello, Dropbox și Google Drive. Este disponibil pe iOS, Android, Windows și macOS.

Sfat: Ești interesat de modalități suplimentare de a câștiga bani online? Gândiți-vă să verificați MetroOpinion!

Instrumente de partajare a ecranului

Software-ul de partajare a ecranului poate fi folosit pentru orice. De la prezentări webinar la apeluri de vânzări la o conversație rapidă cu un coleg.

Zoom

Zoom este una dintre cele mai bune aplicații de videoconferință pentru întâlniri de echipă, vânzări și seminarii web. Este fiabil și sigur. De asemenea, poate menține o conexiune video setând calitatea în funcție de lățimea de bandă. Utilizatorii Zoom pot găzdui întâlniri de partajare a ecranului din aplicații pentru desktop sau mobil. Pe mobil, membrii pot prelua controlul asupra mecanismelor de afișare pentru a partaja documente.

Screenleap

Screenleap vă permite să obțineți o adresă URL stabilă. Astfel, oricine are linkul îl poate folosi pentru a se alătura sesiunii atunci când partajați ecranul. Acest instrument este excelent și pentru includerea în calendar a informațiilor despre evenimente. Există, de asemenea, o opțiune de a vă partaja ecranul printr-un cod de partajare din șase cifre.

Sfat: ai dori să descoperi cum să folosești YouTube sau Twitch? Acest lucru ar putea fi util, deoarece există mai multe moduri în care puteți câștiga bani din streaming în zilele noastre.