Kan du tjene penge på YouTube uden at lave videoer?

By Andjela | Jun 30 2022

Der er mange måder at tjene penge online. Nogle mennesker foretager online undersøgelser som dem på MetroOpinion. Andre leverer tjenester, sælger produkter eller tjener på YouTube. Der er også andre sociale medieplatforme, men indtil for nylig var YouTube den mest almindelige.

Folk tror ofte, at det ikke er muligt at oprette en indtægt fra YouTube. Men med noget hårdt arbejde og viden kan du tjene penge. De fleste mennesker vil skabe indhold, og derigennem skabe et miljø for en ekstra indkomst.

For nylig begyndte folk at spørge: “Kan du tjene penge på YouTube uden at lave videoer?” Svaret er lidt sammenfiltret, men kun på grund af lingvistik. Det er muligt at tjene penge og aldrig uploade et enkelt stykke originalindhold. Men det er ikke muligt at tjene penge på det uden at manipulere med nogle videoer.

Hvordan starter man?

YouTube startede som en amerikansk online videodeling og sociale medieplatform. Det blev lanceret af Steve Chen, Chad Hurley og Jawed Kim. Alt startede tilbage i februar 2005. Virkningen var global. Mennesker rundt om i verden ser mere end 1 milliard timers videoer hver dag. Alle indholdsskabere producerer over 100 timer hvert minut.

Efter kun et år købte Google YouTube for 1,65 milliarder dollars. Det udviklede sig til en massiv platform, der påvirker populærkultur, tendenser og virksomheder. I 2020. rapporterede den en omsætning på 19,8 milliarder dollar og vokser stadig. Med en så massiv økonomi er det muligt at tjene nogle penge gennem den.

YouTube giver adgang til et bibliotek med videoer under Creative Commons -licensen. Denne licens giver andre mennesker mulighed for at bruge det indhold, der findes på YouTube. Ved at bruge det kan du også tjene penge på det.

Uden at uploade originalt indhold er det muligt at tjene penge. Men processen, der går ind i det, er ikke desto mindre hård. Processen kan opdeles i fire hovedkategorier:

  • Valg af et søgeord
  • Genudgivelse af indhold
  • Optimering af indhold til trafik
  • Indtægtsgenerering af trafik i videoer

At følge disse grundlæggende trin kan hjælpe dig. Men husk, at alt tager tid. Du kan tjene penge på YouTube uden at uploade noget videoindhold. I sidste ende skal du stadig lave dem.

Valg af et målsøgeord

Det første skridt til enhver virksomhed er niche -identifikation. Du skal bestemme, hvilke videoer der får trafik. Dette vil generere flest penge fra reklame.

Det er enkelt at udføre søgeordsforskning. Det har til formål at finde og vælge søgeord og emner, folk søger efter.

Erfarne marketingfolk vil identificere emner, der ikke er for konkurrencedygtige. På denne måde er det lettere at opnå den genererede trafik.

Googles trends

Som navnet antyder, er det et værktøj, der kan afhente populære emner.

Start med at skrive en liste med ord ned til emnet. Angiv dem på fanen Google Trends -søgning. Afhængigt af emnet skal du være opmærksom på følgende:

  • antal søgninger (mere er bedre)
  • tid på året, hvor folk leder efter disse ord
  • andre faktorer, du anser for vigtige

Nøglen til en vellykket opskrift er at kombinere. Forbered en række ord relateret til emnet. Gør research for hver af dem. Kombiner resultaterne med de fleste engagementer, og lav en årslang plan. (Det er også godt at være på skemaet med indholdet).

Udvid din søgning

Udførelse af søgeordsforskning på andre opdagelsesrejsende er en god måde at udvide. KW Finder eller SEM Rush er gode værktøjer. Fokuser på at finde søgeord med de højeste søge- og CPC -værdier. Dette har potentiale til at generere det højeste økonomiske afkast.

Længere søgeord med større søgevolumen og mellemlang vanskelighed er bedre. Konkurrencen om indhold er lavere. Men de kan være svære at rangordne gennem de nævnte værktøjer.

Brug et værktøj til placering af søgeord

Inden du tilføjer et søgeord til videoen, skal du huske at rangere det. En god mulighed er at krydstjekke hvert søgeord. Brug TubeBuddy tag explorer. Det vil give dig en idé om rangeringen på YouTube for hvert søgeord. En score over 70 er en god indikator.

Genudgivelse af indhold

Det er vigtigt at lære at genudgive. Indholdet kan findes på YouTube. Men husk, at de skal være under Creative Commons -licensen og relateret til søgeordet.

Følg disse trin for at starte:

  • Gå til YouTube, og klik på dit brugerikon
  • Under dit navn finder du Creator Studio
  • Klik på Video Editor i Creator Studio. Linket er i venstre kolonne
  • Fanen Creative Commons -fanen er CC i en cirkel
  • Der kan du finde alle de videoer, du kan genbruge. Inden du er færdig med at redigere, er det en god idé at optimere indholdet.

Videooptimering

Brug af Clickbait til at øge trafikken har altid været en af ​​de bedste fremgangsmåder. Det sigter mod at generere online annoncering indtjening. Når det bruges ansvarligt, kan det være en god marketingstrategi.

Brug af Tilføj billedtekster

Denne mulighed er meget enkel. Det er en god måde at øge videotrafikken. Undertekster indekseres af YouTube. Dette øger betydeligt søgeordsmangfoldighed og -densitet.

Søgeordsmangfoldighed og tæthed er meget vigtige faktorer. De påvirker den rækkefølge, hvor videoen vises. Når du er færdig med at konfigurere detaljerne, skal du gå til søgemuligheden. Kontroller, hvor din video rangerer i søgefeltet. Hold styr på fremskridtet. Efter lidt tid og erfaring får du styr på det.

En anden fordel ved disse billedtekster er engagementstal. Øget engagementstal påvirker videoens SEO. Det øger den samlede video visning og indtjening.

Indtægtsgenerering af trafik i videoer

For at tjene penge skal du aktivere indtægtsgenerering og oprette en Google AdSense -konto.

Gør følgende:

  • Gå til Creator Studio og klik på Status og funktioner
  • Klik på knappen Aktiver i feltet til indtægtsgenerering

Herefter accepterer du vilkårene og betingelserne for YouTube. Virksomheden vil også anmode om andre oplysninger til din Google AdSense -konto. Bare rolig, hvis det vil tage et par dage. Det er trods alt en administrativ proces.

Hvordan kan du egentlig begynde at tjene på YouTube uden at lave videoer?

Indtjening er tæt forbundet med seernes engagement i selve annoncen. Eller rettere sagt, hvor mange mennesker, der ser videoen, klikker på den. Engagerende betyder at klikke på en annonce eller gennemgå den i mere end 30 sekunder. YouTube -annoncer administreres via AdWords -platformen. Annoncører kan vælge CPC (pris pr. Klik) eller CPV (pris pr. Visning). Så der er to typer reklamer.

Indtjening på YouTube: CPC (pris pr. Klik)

CPC er, når en annoncør betaler pr. Klik. Så hvis et bestemt søgeord har en CPC på 3 euro, og nogen klikker på den annonce, betaler annoncøren 3 euro. Disse tekstannoncer dukker op i bunden af ​​skærmen under selve videoen og kan også vises som pop-ups til højre.

Indtjening på YouTube: CPV (pris efter inspektion)

CPV er, når en annoncør betaler med antallet af visninger. En anmeldelse betyder, at nogen har gennemgået annoncen i mere end 30 sekunder eller halvdelen af ​​hele annoncen. Det afhænger af, hvad der først sker. Hvis annoncøren vælger denne type reklame, vil seeren kunne klikke 50 gange på selve annoncen. Annoncøren debiteres ikke for det.

  • Pre-Roll-reklamer vises før videoens start. Disse annoncer kan springes over efter 5 sekunder.
  • In-Search er annoncer, der vises, når de søger, og de er afrundet med en lysegul ramme.
  • Annoncetypen In-Display vises i højre side af videoen i anbefalede videoer.

Der er også tredjeparts pre-roll-reklamer. De tvinger brugerne til at se reklamen i et bestemt tidsrum. Da denne type reklame ikke altid er til stede, har vi udeladt dem i den grundlæggende afdeling.

Så annoncører betaler kun, når den ønskede handling sker på annoncen. Dette er også hovedårsagen til, at vi ikke direkte kan forbinde antallet af visninger og indtjening. Hvis videoen får 10 millioner visninger, og ingen ser eller klikker på annoncen, tjener du ikke noget.

Afslutningsvis

Indtægtens størrelse varierer drastisk. Placeringen, hvor anmeldelserne kommer fra, typen af ​​video og selve YouTube -kanalens popularitet er nogle af faktorerne. Vi præciserede oprindeligt, at YouTube -annoncer ikke er den eneste form for indtægt for skabere på YouTube. Udover reklamer kan du også tjene penge via sponsorater, dvs. betalte virksomheder. Faktisk er langt de fleste YouTubere og bloggere afhængige af betalte samarbejder.

Det er det, folk mener, når de siger, at det er let at tjene mange penge på YouTube. Det er rigtigt, at dette er en god måde at tjene et større beløb på kortere tid, men det er langt fra let. Du skal vælge det rigtige produkt, oprette en kreativ video, der vil præsentere det på den bedste måde, og få seerne til at købe det.

Der er heller ingen skriftlig regel for betalte samarbejder. Lønnen er meget individuel og afhænger af mange faktorer.

Som med reklame er det næsten umuligt at forudsige indtjeningen. Groft sagt kan denne type indtjening variere fra nogle få tiere til flere hundrede euro. For internetkyndige mennesker kan dette være en god måde at tjene ekstra indkomst på. Mens du nu venter på, at din YouTube -indkomst begynder at komme ind, er der andre hurtige måder, hvorpå studerende kan tjene penge. Læs om dem (selvom du ikke er studerende), kan du få nogle ideer.