Câștigă bani ca o mamă acasă – 8 joburi online flexibile

By Andjela | Jun 30 2022

Multe mame doresc să muncească și să câștige bani în timpul sau după concediul de maternitate. A fi o mamă acasă și a-ți crea un venit este o enigmă pentru persoanele care nu au copii. Lucrul de acasă pentru mame este în epoca modernă. Oferă condițiile pentru acest gen de muncă, foarte realizabilă și adesea căutată. Dar, uneori, poate fi dificil pentru mame să aleagă un tip de muncă bun.

Nou-născuții au nevoie de atenție constantă. Copiii mici au nevoie să se joace și să facă zgomot. Toate acestea sunt adevărate și bine, dar există poziții la distanță care permit mamelor să fie flexibile. Este foarte important să fii realist. Faceți o listă cu abilitățile, timpul și disponibilitatea pe care le puteți oferi. Ar putea fi nevoie de puțină planificare și de mult stres, dar poate funcționa. Încercarea de a obține sprijin din partea întregii familii.

De asemenea, răsfățați-vă puțin. Faceți o listă cu obiectivele pe care doriți să le atingeți. Amintiți-vă să vă destresați și să găsiți cel puțin o oră pe săptămână pentru un timp pentru mama. Fără muncă, fără copii, fără treburi casnice. Doar tu.

În acest articol, am făcut o listă cu 8 joburi flexibile care se potrivesc programului încărcat. Să reflectăm asupra lor!

1. Blogger – o treabă grozavă pentru mamele creative

Nimic nu poate depăși sentimentul că ești „șeful tău”, lucrând conform planului și obiectivelor tale. Crearea unui blog oferă exact acest tip de satisfacție. Aceasta este o muncă creativă. Și singurul lucru care este important pentru ca un blog să aibă succes este să aibă conținut interesant și de calitate. Cum să scrii un blog de succes care poate crea un venit pasiv?

A lucra pentru mamele de acasă sub formă de blogging necesită doar câteva trucuri și abilități. Trebuie să ai o expresie plăcută, cunoștințe de tehnologie și echipament necesar. Interesul și dragostea pentru tema pe care o alegeți sunt cele mai importante.

Aceasta poate deveni în cele din urmă o afacere grozavă de acasă pentru mame. Poate produce câștiguri mari, precum și satisfacție. Rețineți că alegeți subiectul în funcție de abilitățile și interesele dvs.

2. Scriitor independent – un job pentru mamicile carora le place sa scrie

Freelance este un termen modern care se referă la munca de proiect, nu la angajare permanentă. Orice mamă căreia îi place să scrie (mai ales dacă cunoaște bine o limbă străină) poate lucra ca scriitoare de acasă. Doar căutați anunțurile pe platforma noastră pentru a vedea cât de mult caută acest job.

A scrie bloguri pentru alții, spre deosebire de a scrie pentru tine, duce la câștiguri sigure. De asemenea, puteți scrie descrieri de produse, anunțuri și puteți crea conținut pentru rețelele sociale.

Fiecare mamă care este dispusă să se dedice educației pe această temă va prospera. Ea poate găsi tot materialul educațional necesar pe Internet. Dragostea și talentul pentru scris sunt o necesitate, iar orice altceva vine în timp.

3. Predarea de acasă – un job pentru mămicile experte într-un domeniu

Predarea poate fi distractivă în același timp și poate face bani grozavi. Acesta este un loc de muncă la domiciliu pentru mamele care au cunoștințe înalte într-un anumit domeniu. Poate fi o sursă excelentă de venit. Se poate folosi orice tip de cunoștințe (de la o limbă străină la croșetat). Luați cursuri sau oferiți sesiuni individuale (live sau online).

Acest lucru poate fi o provocare doar pentru mamele cu nou-născuți și copii foarte mici. Rutina lor zilnică este imprevizibilă și concentrată pe copil 24/7.

Predarea online este o modalitate din ce în ce mai populară de a câștiga bani. Însă nici popularitatea cursurilor acasă nu scade. Este nevoie doar de cunoștințe și de o reclamă bine scrisă.
Creșteți-vă șansele prin intermediul platformelor de social media. Creează conținut și promovează-ți serviciile. Candidații interesați de cursuri vor aplica cu siguranță în curând.

4. Participarea la focus grupuri online – o slujbă rară, dar cea mai ușoară de acasă pentru mame

Mai puțin populare și căutate sunt focus grupurile. Sunt o modalitate excelentă de a face bani. Înainte de a lansa un anumit produs sau serviciu, companiile caută teste beta. Planificarea și colectarea datelor sunt importante pentru orice companie serioasă. Ei vor face cercetarea. Indiferent dacă proiectul este esențial sau nu. Această cercetare include și asamblarea unui focus grup, care se face adesea online.

Fiecare mamă poate participa la focus grupuri de acasă și, astfel, poate câștiga bani. Tot ce este nevoie este monitorizarea zilnică a reclamelor din această zonă. De asemenea, trebuie să aveți un computer și o conexiune stabilă la internet. În unele cazuri, o cameră web, dar astăzi smartphone-urile te-au acoperit.

Sfat: Puteți face bani online făcând clic doar folosind telefonul sau laptopul. De fapt, nu poți câștiga existența din asta, dar poate fi un concert secundar potrivit.

5. Vânzări online – o afacere la domiciliu pentru mamele care au simțul comerțului

Revânzarea produselor sau realizarea propriilor tale este un alt mod excelent pentru care mamele pot câștiga bani de acasă. Este nevoie de un hobby, meșteșuguri și un mic simț al afacerilor.

De la vânzarea hainelor vechi, ca vintage, până la upcycling, este limita ta. Realizarea de produse originale este mai interesantă, dar este mai greu de găsit un public țintă. Este o idee bună să vă înscrieți la un curs despre publicitate pentru produse. Cercetați și aflați tot ce puteți despre vânzările online.

Există multe opțiuni din care să alegeți. Unele site-uri web sunt libere să revinde lucruri vechi, altele vă permit să aveți un mic magazin personalizat. Posibilitățile sunt nesfârșite și depind în totalitate de tine.

Este nevoie de o idee și, desigur, de cunoștințe despre reglementarea legală a comerțului online.

Sfat: vorbind despre platformele de comerț electronic, ar trebui să verificați Etsy. Este excelent pentru orice afacere la domiciliu!

6. Planificarea evenimentelor

Ți s-a cerut adesea părerea și sfatul despre cum să organizezi o petrecere sau o zi de naștere? Aveți abilități excelente de organizare, abilități de negociere și creativitate accentuată? Atunci acesta este jobul tău de vis.

Începeți cu organizațiile mici. Aveți câteva zile de naștere și petreceri tematice pentru prieteni. În timp, puteți ajunge la un nivel care va depăși organizatorii de evenimente mai serioși. Creați treptat o audiență și o sferă de servicii.

Recepții mari, nunți, petreceri ale donatorilor și orice vă vine în minte. Cel mai important lucru de știut este cum să oferiți și să vindeți serviciul.

Lucrați la promoțiile dvs. online și intrați în contact cu clienții foarte repede. Ceea ce este foarte important este că poți face cea mai mare parte a muncii de acasă. Acest lucru vă va permite să rămâneți în primul rând dedicat copiilor dvs. Și ai destule activități în aer liber, așa că casa nu te va „îneca”.

7. Consilier/asistent online

Din ce în ce mai mult, organizațiile și indivizii aleg să angajeze pe cineva ca asistent online. În felul acesta economisesc, iar tu câștigi bani în confortul propriei case. În esență, viitorul marketingului digital este în munca online. În cea mai mare parte, nu trebuie să fii deloc la birou sau pe teren.

Tot ce trebuie să faci este să faci analiza și să trimiți documentele pe care ți le trimite angajatorul electronic. Comunicarea prin canale prin e-mail sau rețelele sociale vă permite să faceți munca de acasă.

Fiecare mamă are abilități de management al timpului de nivel înalt. Aceasta este exact ceea ce este cea mai dorită caracteristică a oricărui asistent. În vremuri mai vechi, asistentul trebuia să fie constant cu persoana pentru care lucra. Dar asta s-a schimbat, din fericire pentru mămicile care lucrează de acasă, în vremurile moderne.

Mai multe sarcini pot fi efectuate online. De aceea, asistenții virtuali, care pot lucra de acasă, sunt din ce în ce mai solicitați. Mamele s-au dovedit a fi grozave la aceste locuri de muncă!

8. Accesați online

Odată cu extinderea rețelelor sociale în toate aspectele, puteți alege și cum să le utilizați cu înțelepciune. Puteți face un magazin online de haine, mobilier, electrocasnice sau bijuterii. Lucrurile pot fi făcute manual sau unele pe care le dețineți deja.

Creativitatea și libertatea ta pot fi nelimitate. Distribuie pagina prietenilor tăi. Rețelele sociale sunt esențiale pentru o schimbare rapidă. Când oamenii partajează pagina prietenilor lor, există o șansă mai mare de acoperire organică. Aflați despre publicul și clienții dvs. prin pregătirea conținutului care va permite implicarea.

Sfat: În timpul lucrului de la distanță, în special în preajma copiilor, există distrageri! Există câteva sfaturi și trucuri la care puteți reflecta, pentru a le evita.

Pentru a încerca și a încheia

În cele din urmă, totul depinde de dorința și intenția ta de a investi timp și energie pentru a-ți realiza visele. Este foarte important să te conectezi cu oameni cu interese similare. Ele pot fi ulterior o legătură utilă cu publicul sau cu potențialii clienți.

Ceea ce este o prioritate este familia ta, dar asta nu înseamnă că îți neglijezi visele. Dar încearcă să crezi în ei mai mult ca niciodată. Fiecare cameră din casa ta poate fi începutul unei noi cariere. Lasă-ți imaginația să scape și crede în tine. Acesta este primul pas, pe drumul spre realizarea unor idei grozave.

Acestea sunt doar câteva dintre sarcinile comune și modalitățile prin care mamele câștigă bani de acasă. Fără îndoială că pe această listă, fiecare mamă poate găsi jobul care i se potrivește cel mai bine. Nu ezitați și plasați un anunț rapid și ușor astăzi – vă dorim mult succes în găsirea unui loc de muncă!