Натисніть, щоб заробити гроші в Інтернеті – Ось як

By Andjela | Jun 30 2022

Ми живемо у швидкоплинному середовищі. Тому стикатися з різними проблемами іноді може бути важко, особливо коли йдеться про роботу. Але, на щастя, у нас є Інтернет! Це відкриває так багато способів заробити гроші в Інтернеті. Чи знаєте ви, що є способи натиснути, щоб заробити гроші?

Звучить як казка? Але насправді є способи досягти цього. Ви можете заробляти на натисканні реклами. Можливо, це не робота мрії на повний робочий день, але вона може дати вам додаткові гроші.

Інтернет-світ пропонує безліч варіантів заробітку. Потрібно лише знати, де їх шукати. Тому сьогоднішня тема полегшить вашу боротьбу. Отже, ознайомтеся з деякими зручними способами відносно легкого отримання доходу в Інтернеті.

11 найкращих способів заробляти гроші

Щоб допомогти вам, ми склали список зручних способів заробітку, натиснувши кнопку. Читайте далі і знайдіть ті, які вам найбільше підходять.

#1 Swagbucks

Якщо ви шукаєте популярний сайт GPT (отримуйте оплату), Swagbucks — це те. Отже, на цьому сайті є різні способи заробітку. Ви можете отримувати гроші за виконання багатьох онлайн-завдань.

  • Натискання на електронні листи
  • Перегляд відео
  • Грати в ігри
  • Пошук в Інтернеті

Якщо ви любите читати, ви можете заробляти гроші, читаючи електронні листи. Досить легко, правда? Отже, як заробити гроші за допомогою Swagbucks? Є кілька кроків. Вам потрібно:

  • Зареєструйтеся в Swagbucks
  • Почніть отримувати рекламні листи
  • Заробляйте гроші, натискаючи надані посилання
  • Заробляйте SB (валюта Swagbuck) і конвертуйте їх у готівку Paypal

Примітка: Деякі з цих листів просять вас купити щось, щоб заробити гроші. Але, не всі з них. Більшу частину часу вам просто потрібно буде натиснути на посилання та провести трохи часу на сайті.

#2 PrizeRebel

Якщо ви хочете натиснути, щоб заробити гроші, ось ваш дорогоцінний камінь. PrizeRebel пропонує багато способів заробити гроші, натиснувши. Зручно те, що ви можете отримати численні призи. Цей сайт пропонує понад 500 різноманітних подарункових карток. Вам подобається робити покупки через Amazon, Google Play, Walmart, Xbox, Steam? Ви можете знайти подарункові картки для ваших улюблених магазинів на PrizeRebel. Що стосується завдань, то вони також різноманітні.

Отже, ви зможете виконати багато з них. Деякі з них включають натискання посилання та перегляд реклами. Це також зручний спосіб заробити гроші за допомогою PayPal.

#3 InboxDollars

Цей дуже схожий на Swagbucks. InboxDollars надішле вам електронний лист із посиланнями. Ви можете використовувати ці посилання, щоб заробляти гроші. Часто задіяні деякі популярні та менш популярні компанії. Цей сайт може запропонувати вам дивитися відео та отримувати гроші.

Часто це трейлери фільмів або реклама продуктів. Тому має бути весело. Це дуже простий варіант, щоб заробити гроші.

#4 Neobux

Цей дещо відрізняється від згаданих сайтів. Вам потрібно буде вибрати план членства в Neobux. Таким чином, це визначає, скільки ви можете заробити за клік і якість оголошення. Існує можливість безкоштовного членства в стандартному Neobux, і ви можете заробити близько 0,015 доларів США за клік посилання та оголошення. Це не звучить як великі гроші, але Neobux не має обмежень на посилання, на які ви натискаєте.

Отже, якщо ви хочете заробляти більше грошей, ви можете вибрати інший тип членства та підвищити суму грошей за клік. Neobux також пропонує низьку ціну виплат, це всього 2 долари США. Але цей сайт не платить через PayPal. Він пропонує Skrill і Neteller для оплати, і вам потрібно буде відкрити рахунок на цих платформах.

#5 Scarlet Clicks

Цей сайт пропонує таку ж виплату, як Neobux, лише 2 долари США. Scarlet Clicks оплачує через Skrill, Neteller, Payeer і Bitcoin. Є різні способи отримати прибуток за допомогою цього сайту. Ти можеш:

  • Натисніть на оголошення
  • Заповніть онлайн-форми
  • Зверніться до друга

Ви можете заробляти до 0,01 долара США за клік і отримувати до 100% прибутку від рефералів. Вони мають стандартну каструлю, і ви можете знімати до 5 доларів кожен раз. Якщо ви хочете зняти більше грошей, ви можете перейти на більш високий план і зняти близько $10-$50.

Ви можете мати найкращі шанси заробити за допомогою реферальної програми, але ви також можете вибрати інші способи.

#6 Get-Paid

За допомогою цього сайту ви отримуєте монети щоразу, коли виконуєте завдання. Є різні речі, які ви можете спробувати та натиснути, щоб заробити гроші. Наприклад, натискання посилання, перегляд реклами, ігри, перегляд відео. Також є варіанти вступу на конкурс. Крім того, Get-Pad має дуже жваву спільноту соціальних мереж. Ось деякі з функцій цього сайту:

  • Заробляйте від 20-30% від заробітку вашого реферала
  • Заробляйте гроші за допомогою PayPal, подарункової картки або біткойн
  • Переходьте на вищі рівні за допомогою рекомендацій і заробляйте більше грошей

Get-Paid існує з 2005 року, тому це надійний сайт для заробітку в Інтернеті.

#7 Metroopinion

Чи знаєте ви, що ви можете натиснути, щоб заробити гроші, відповідаючи на платні опитування? Це дуже простий і веселий спосіб отримати гонорар. Metropinion — це сайт опитувань із чудовими пропозиціями.

Ось як працюють опитування:

  • Зареєструйтеся на Metroopinion
  • Відповідайте на опитування, які ви отримуєте електронною поштою
  • Отримуйте оплату через PayPal

Побачити? Це так легко. Чудова особливість опитувань полягає в тому, що ви можете робити їх, коли захочете. Вони підходять для мобільних пристроїв, планшетів і настільних комп’ютерів. Крім того, вони нагадують міні-ігри.

Таким чином, вони можуть бути прекрасним способом розслабитися і одночасно заробити гроші. Metroopinion також пропонує подарункові картки та пожертвування. Таким чином, ви можете поділитися своїми заробітками з тими, хто їх найбільше потребує.

Запитання в опитуванні часто стосуються деяких продуктів. Таким чином, ви заробляєте і одночасно допомагаєте компаніям створювати кращі продукти.

Загалом, відповіді на опитування – це простий і ефективний за часом спосіб заробити гроші, натиснувши кнопку.

#8 ySense

Цей сайт дуже популярний серед галузей PTC та GPT. ySense належить тим же компаніям, що і Swagbucks, InboxDollars і MyPoints. Існує багато способів отримати дохід на цьому сайті:

  • Дивіться відео
  • Тестувати продукти/послуги
  • Завантажити програми
  • Зареєструйтеся на веб-сайтах

ySense пропонує безліч завдань для виконання. На цьому сайті також є безліч варіантів подарункових карток, і він оплачує через PayPal і Payoneer. Це законний сайт із гарною підтримкою та багатьма способами отримати дохід.

Ви також можете поділитися своїми думками з іншими на форумі.

#9 AyuWage

Цей сайт існує з 2009 року, і він дає вам можливість заробляти гроші, переглядаючи веб-сайти. Також є можливість заробляти гроші за допомогою реклами. Ви можете заповнювати онлайн-форми, дивитися відео або переглядати Інтернет і заробляти гроші. AyuWage сплачує 0,015 дол. США за клік оголошення, а його виплата встановлюється на рівні мінімум 1 дол. США, що досить мало. Цей сайт оплачує через PayPal і Payzza.

Але ви також можете отримати подарункові картки Target та Amazon. AyuWage може стати чудовим доповненням, якщо ви вже зареєструвалися на деяких інших сайтах GPT.

#10 Fusion Cash

Якщо ви шукаєте інші способи заробітку, окрім заробітку за допомогою клацання, вам може сподобатися цей. Fusion Cash пропонує безліч способів заробити гроші в Інтернеті. Деякі з них:

  • Заповнення форм
  • Грати в онлайн-ігри
  • Завантаження програм

Чудово те, що ви отримуєте безкоштовні 5 доларів, коли ви вперше зареєструєтесь на цьому сайті. Отже, це досить зручно. Fusion Cash розраховується через PayPal і подарункові картки. Але у цього сайту є один недолік. Мінімальна виплата встановлена ​​на рівні 25 доларів. Отже, вам доведеться чекати довше, щоб зняти гроші.

Але більшість із цих сайтів PTC та GPT не мають швидкого повернення грошей.

#11 FamilyClix

Цей сайт дещо відрізняється від інших сайтів PTC. FamilyClix, як випливає з назви, є сімейним сайтом, який заробляє гроші. Його мета – зібрати всіх членів сім’ї та запропонувати їм варіанти заробітку.

Багато сайтів PTC не дозволяють використовувати кілька облікових записів під час одного інтернет-з’єднання. Але FamilyClix відрізняється. Ви можете почати заробляти всією сім’єю. Є можливість натискати посилання, грати в ігри, переглядати рекламу та виконувати інші прості завдання.

Деякі з інших переваг Family Clix:

  • Отримайте до 0,02 дол. США за клік
  • Заробіть $0,02 за реферала та $10, якщо ваш реферальний обліковий запис оновить
  • Оплата Payeer, Neteller, Bitcoin
  • Мінімальна виплата 2 долари США

Майте на увазі, FamilyClix надає пропозиції для інших сайтів. Отже, якщо ви приймете його, цей сайт, ймовірно, візьме комісію. Якщо ви хочете зберегти всі гроші при собі, зареєструйтеся безпосередньо на певних сайтах. вам потрібно підготуватися до того, щоб зробити багато кліків, щоб заробити гроші, але у вас буде постійне джерело посилань.

Останні думки щодо способів заробітку за допомогою кліків

Як ви могли помітити, існує багато способів заробити гроші. Деякі з них дуже швидкі та прості, як-от опитування. Інші вимагають багато клацань. Але якщо вам потрібні додаткові гроші, ці сайти можуть вам допомогти. Якщо ви любите клацати, серфінг в мережі та грати в ігри, ви знайдете те, що вам підходить.

Просто будьте готові багато натискати, а іноді трохи почекати, поки не досягнете мінімальної суми виплат. Загалом, клацання та заробіток може бути простим і цікавим способом заробити гроші.