Поповнити свій дохід в Інтернеті: 8 найкращих способів

By Andjela | Jun 30 2022

Так, працювати важко. Ні для кого не секрет, що більшість із нас хотіли б зробити речі простіше. Бажано, щоб ми хотіли заробляти, нічого не роблячи. Хоча це майже неможливе завдання, ви все одно можете зробити речі більш зручними. Тому ми рекомендуємо вам поповнювати свій дохід в Інтернеті.

Нам пощастило жити в часи, коли можна заробляти гроші, не виходячи з дому. Приблизно пару десятиліть тому це було лише привілеєм меншості. Проте з розвитком Інтернету все більше людей можуть заробляти на життя таким чином. Більше того, багато компаній передають свою роботу окремим фрілансерам. Це відкриває можливість працювати вдома чи де завгодно. Вам просто потрібно надійне інтернет-з’єднання!

Звичайно, робота в Інтернеті все ще вимагає наполегливої ​​роботи. Але переваг у цієї моделі роботи ще багато. Ви отримуєте всю необхідну свободу та гнучкість. І таким чином можна заробляти на життя або просто поповнювати свій дохід.

У цьому посібнику ми розглянемо останній варіант. Якщо у вас вже є робота, ви можете знайти прості способи заробити на стороні. Згодом це може вирости до вашого основного джерела доходу. Але зараз давайте подивимося, які найкращі способи заробити щось на стороні.

Займаюся позаштатною роботою

Один з найпростіших способів поповнити свій дохід – стати фрілансером. Зрештою, чому б вам не запропонувати свої навички за якісь гроші? Це один із найпоширеніших методів отримання побічних виступів в Інтернеті.

Існує два основних способи підходу до фрілансу. Якщо у вас вже є професія, ви можете робити те ж саме, що й супутній. Працюючи у свого роботодавця, ви накопичили навички та знання. То чому б не використати це, щоб заробити ще більше? Зрештою, це може стати вашим квитком на те, щоб стати повністю незалежним фрілансером.

Другий підхід полягає в тому, що ви робите щось, що не є вашою професією. У більшості випадків люди йдуть зі своїми хобі. Що б це не було, ви можете знайти якусь роботу, пов’язану з цим. Зрештою, ви не єдиний, кого цікавить ця конкретна річ. Найпростіший спосіб — писати на різні теми у межах свого хобі.

У більшості випадків люди починають з онлайн-фріланс-платформ. Через деякий час вони навіть можуть стати повністю незалежними фрілансерами. Але ви можете робити позаштатні речі як побічний концерт. Вам просто потрібно продумати свої варіанти і те, що ви можете запропонувати.

Прості завдання через краудсорсингові платформи

Бути фрілансером може бути втомливим. Адже, можливо, ви вже виснажені основною роботою. Докладення додаткових зусиль іноді може мати свої наслідки. Однак є рішення.

Цікаво, що є легка робота, яка не вимагає особливих зусиль. Є способи, як ви можете заробити додаткові гроші, не виснажуючи себе. Якщо це те, що ви шукаєте, то ознайомтеся з деякими з краудсорсингових платформ. Найвідомішим прикладом, мабуть, є mTurk від Amazon. який об’єднує незліченну кількість клієнтів і працівників.

По суті, ці сервіси працюють так само, як і фрілансові платформи. Однак це все дуже прості завдання. Це те, що люди можуть робити швидше і дешевше, ніж комп’ютери. Компенсація може бути реальними грошима або балами на подарункових картках.

Крім того, є прості завдання, які ви можете виконувати на звичайних платформах-фрілансах. Вони не так поширені там, але ви все ще можете робити такі речі, як введення даних та базові онлайн-дослідження.

Виконання цих простих завдань також є чудовим вибором для студентів. Це дуже просто зробити і не вимагає особливих навичок чи талантів. Крім того, вам не потрібно буде виснажувати себе після тривалих навчальних сесій.

Запустіть свій веб-сайт електронної комерції

Якщо ви відчуваєте себе більш амбітними, ви можете спробувати створити свій веб-сайт електронної комерції. Всупереч поширеній думці, для цього не потрібні великі знання з веб-розробки. У наші дні ви можете відкрити магазин з деякими основними інструментами.

Звичайно, якщо ваш магазин одного дня виросте, вам знадобиться більш просунута система. Але для меншого ви можете використовувати деякі рішення WordPress. Якщо у вас обмежена кількість продуктів, цього буде більш ніж достатньо. Тому вам не доведеться турбуватися про цю частину.

Більше того, чимало індивідуальних підприємців відкривають власні магазини дропшиппінгу. Якщо ви не знайомі з концепцією, ідея полягає в тому, щоб уникнути фактичного складу продуктів. Ви просто придумали бренд, передаєте виробництво та доставку на аутсорсинг, і все готово! Зрештою, у вас все одно залишається більша частина прибутку.

Найкраще тут те, що дропшипінг не вимагає майже нульових інвестицій. Хоча це може зайняти деякий час, щоб зрозуміти це, це не так вже й складно. Але який би вид електронної комерції ви не робили, це може принести великий дохід.

Партнерський маркетинг через ваш веб-сайт

Що дійсно приголомшливо, так це те, що сьогодні ви можете заробляти майже на будь-якому веб-сайті. Це можливо завдяки партнерському маркетингу. Розміщення оголошень Google є найпопулярнішим способом заробітку таким чином.

Ваш веб-сайт може служити рекламним щитом, незалежно від вмісту на ньому. Однак є кілька способів монетизувати це. Один із них – використання реклами Google. По суті, ви отримуєте невеликий відсоток від кожного кліку з вашого веб-сайту.

Крім того, існують інші популярні методи афілійованого маркетингу. Amazon пропонує власну модель партнерського маркетингу. Ви можете розмістити посилання на продукти на свій веб-сайт. Кожна покупка, зроблена під час цих сеансів, приносить вам гроші. Що добре в моделі партнерського маркетингу Amazon, так це те, що вона застосовна до будь-чого.

Однак є багато інших роздрібних продавців, які мають таку ж модель. Люди перенаправляються на веб-сайт роздрібного продавця і здійснюють покупки. Від них ви отримуєте комісійні.

Інші способи поповнити свій дохід через веб-сайт

Залежно від того, що ви насправді робите на своєму веб-сайті, існують інші способи заробітку. Окрім використання опцій великих технологічних компаній, ви можете робити платні рекламні акції.

Є багато підприємств, які б хотіли просувати. Якщо ви розширюєте аудиторію на своєму веб-сайті, ви можете платити за рекламні акції. Вони потенційно можуть бути більш прибутковими, оскільки платежі є прямими. Немає посередницьких послуг, які б стягували додаткову плату.

Що дійсно добре, так це те, що цей метод застосовний практично до всього. Незалежно від того, про що йдеться на вашому веб-сайті, хтось захоче рекламувати на ньому свою продукцію. Однак для цього конкретного методу вам знадобиться більша аудиторія. І для цього потрібен час. Але незважаючи на те, що це важко, це далеко не нездійсненне завдання.

Запустіть свій канал YouTube

Вже досить давно люди заробляють через YouTube. Вся ідея загалом досить проста. Ви створюєте власні оригінальні відео та збільшуєте аудиторію. Маючи достатню кількість переглядів і підписок, ви можете монетизувати свій вміст. У практичному сенсі це означає, що у ваших відео з’являтиметься реклама.

Звичайно, є багато способів підійти до цього. Деякі навіть досліджували ідеальну тривалість відео та частоту реклами. Ви навіть можете заробляти гроші на YouTube, не створюючи відео!

Окрім реклами, ви також можете знайти інші способи заробітку. Це включає незалежні платні акції та краудфандинг. Багато творців контенту використовують Patreon для краудфандингу. Їхні шанувальники можуть або пожертвувати певну суму, або запросити певний тип контенту.

Крім того, YouTube також зробив свій метод пожертв. Тож якщо ваш вміст досить цікавий, він може заробляти вам гроші на рекламі та пожертвувань.

Але, звичайно, YouTube – це велика робота. Конкуренція надзвичайно висока, і потрібно мати якісний контент. Це також включає належні навички редагування. Тим не менш, хороший канал YouTube може заробляти пристойні гроші. Вам просто потрібно знайти конкретні теми, щоб зробити їх цікавими.

Заробіток через соціальні мережі

Деякі вважають Instagram та інші соціальні мережі марною тратою часу. Однак насправді можна заробляти через соціальні мережі. Просто майте на увазі, що вам спочатку потрібно розширити свою аудиторію.

Звичайно, найчастіше ви не можете монетизувати контент, як на YouTube. Facebook також пропонує монетизацію відео, але вона не настільки ефективна. З іншого боку, ви можете заробляти на платних акціях. Якщо у вас є Instagram з десятками тисяч підписників, його можна використовувати таким чином.

Але стати інфлюенсером не буває за одну ніч. Так, це законний спосіб поповнити свій дохід. Однак потрібні знання та час, щоб збільшити кількість підписників в Інтернеті.

Робіть онлайн-опитування

Подібно до виконання основних завдань, онлайн-опитування – це ще один простий спосіб заробити гроші. Це чудовий метод, якщо вам не хочеться робити нічого складного. І хоча цим ви не розбагатієте, це хороший спосіб почати заробляти відразу.

В Інтернеті є багато місць, де можна проводити онлайн-опитування за гроші. Ми в Metro Opinion також пропонуємо платні опитування. Ви можете перевірити всі деталі на нашій домашній сторінці тут.