7 moduri dovedite de a face bani online fără experiență

By Andjela | Jun 30 2022

Oamenii caută în mod constant modalități dovedite de a face bani online. Acest lucru este de așteptat, deoarece piața de muncă online este din ce în ce mai mare. În plus, cheltuielile zilnice nu sunt din ce în ce mai mici. Dar ce se întâmplă dacă ai puțină sau deloc experiență? Adevărul este că există câteva modalități de a câștiga bani fără a fi profesionist într-un anumit domeniu. Piața muncii online este atât de largă încât oferă într-adevăr multe oportunități de angajare. Trebuie doar să aflați ce vă place și să încercați. Chiar dacă vei merge de la nivelul de jos, îți vei construi experiența. Deci, cu timpul ai putea avansa.

De aceea am creat o listă de joburi online utile. Ar trebui să vă ajute să vă restrângeți alegerile și să vedeți dacă aceste agitații vi se potrivesc. Un lucru bun este că unele dintre următoarele sarcini necesită puțin timp. Deci, astfel le vei putea combina cu celelalte responsabilități ale tale. Citiți mai departe și găsiți modalitatea de a obține venituri fără experiență.

7 moduri utile de a face bani online fără experiență

Sunteți gata să treceți la câteva moduri interesante de a obține venituri? Consultați următoarea listă de 7 modalități excelente de a vă crește bugetul fără experiență.

# 1 Închirierea lucrurilor

Chiar nu ai nevoie de experiență pentru asta. Închirierea lucrurilor pe care nu le ai poate fi o modalitate excelentă de a obține venituri. Tot ce ai nevoie este un site web de încredere care să te ajute. Aici intervine FriendWithA.com.

Acest site permite tuturor să posteze lucruri pe care doresc să le închirieze. Dar, probabil te întrebi: ce se întâmplă dacă cineva îți sparge bunurile? Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji pentru asta. Acest site oferă asigurare pentru o taxă suplimentară. În plus, FriendWithA are un sistem integrat de revizuire. În acest fel, ambele părți pot urmări evaluările. Deci, vei ști dacă cineva este de încredere, iar alții vor ști și dacă tu ești.

Procesul de plată este, de asemenea, ușor. Va trebui să furnizați detaliile dvs. bancare și să alegeți data plății. Acest site are software-ul Stripe integrat, așa că veți ști că banii dvs. sunt securizat.

Tot ce trebuie să faceți este să vă promovați puțin lucrurile. Faceți o fotografie, postați-o pe site și așteptați cererea de închiriere. Deci, aceasta este o agitație fără experiență. Tot ce ai nevoie sunt lucruri, răbdare și timp.

#2 Transcriere

Joburile de transcriere sunt modalități dovedite de a câștiga bani online. Uneori au nevoie de experiență, dar puteți găsi oferte pentru începători. Transcrierea necesită ascultarea unui fișier audio și notarea tot ceea ce auziți. Veți avea nevoie de un computer cu viteză decentă a internetului. Începând cu această agitație, ați putea face transcripții mai generale. Deoarece domenii mai specificate necesită adesea o experiență anterioară.

Când vine vorba de plată, există adesea două moduri. Fiți plătit pentru lungimea audio sau numărul de caractere scrise. Nu contează cât timp ți-a luat să faci treaba.

Așadar, rețineți că transscrierea audio de o oră poate dura până la 6-8 ore. Destul de consumator de timp, nu? Dar, trebuie să începi de undeva. Deci, nu știi niciodată unde te poate duce asta.

Există numeroase site-uri de transcriere online. Unii dintre ei sunt:

  • TranscribeMe
  • Rev.com
  • Daily Transcription

# 3 Scrierea

Îți place să scrii și ai talent pentru asta? Atunci ar trebui să încerci să câștigi niște bani cu abilitățile tale naturale. Desigur, fiți pregătit să vă confruntați cu o mulțime de cerințe de nivel avansat. Dar, nu te descuraja. Există concerte de scriere la nivel de intrare pentru oameni cu puțină sau deloc experiență.

Trebuie doar să începi și să exersezi în mod regulat. Construirea portofoliului de scris nu este niciodată ușoară și necesită timp. Dar, cu multă muncă, ar trebui să vezi rezultate. În timp, pe măsură ce experiența ta de scris crește, vei putea câștiga mai mulți bani.

Dar, la început, ai răbdare și pregătește-te să câștigi cantități mai mici. Există site-uri populare care oferă o mulțime de sarcini de scriere. Consultați câteva dintre ele:

  • TextBroker
  • Documentul articolului
  • HubPages

#4 Gestionarea rețelelor sociale

Îți plac canalele de social media? Crearea și postarea de conținut pe rețelele sociale este treaba epocii moderne. Majoritatea oamenilor au unul sau mai multe profiluri pe aceste rețele. Asta creează o mare șansă de implicare. Multe companii își promovează serviciile prin aceste canale. Și au adesea nevoie de oameni care să-și gestioneze rețelele sociale.

Acolo intră în joc. Ai putea începe să gestionezi rețelele sociale pentru o mică taxă. Fără experiență, nu te poți aștepta la mulți bani la început. Dar, o poziție de nivel de intrare îți poate deschide noi căi de carieră în viitor.

Principalele responsabilități ale managerului de social media includ:

  • Crearea de conținut
  • Programarea postărilor
  • Răspuns la DM
  • Urmăriți tendințele
  • Ai grijă de campaniile de marketing

Există, de asemenea, instrumente utile care vă pot ajuta să gestionați Instagram, Facebook și Twitter. De exemplu, Apphi este un instrument util. Sau, dacă aveți nevoie de asistență pentru gestionarea Pinterest, încercați Tailwind.

Salariul orar pentru gestionarea rețelelor sociale variază de la 10 USD la 50 USD. Dar, acest lucru depinde în principal de experiență și abilități.

Deci, este posibil să-ți începi cariera în rețelele sociale de la zero, dar pregătiți-vă să munciți din greu.

# 5 Blogging

Ai o experiență de împărtășit sau o poveste de spus? De ce să nu încerci una dintre modalitățile dovedite de a câștiga bani online? Crearea unui blog de multe ori nu necesită experiență. Dar, ar trebui să aveți o pasiune pentru un subiect și o dorință de a le împărtăși altora. La început, blogging-ul de obicei nu aduce bani. Cel mai important lucru despre un blog este conținutul.

Deci, după ce conținutul începe să vă aducă trafic, generarea de bani devine o opțiune. Monetizarea blogului include adesea postări sponsorizate și/sau marketing afiliat. Acestea sunt cele mai populare moduri prin care bloggerii obțin venituri.

Să descriem despre ce sunt acestea două.

  • Postări sponsorizate. Foarte des, mărcile plătesc bloggerii să își menționeze produsele într-o postare pe blog. Desigur, bloggerii ar trebui să recomande un produs doar dacă le place cu adevărat. A avea un blog înseamnă onestitate și împărtășirea pasiunii. Deci, oamenii pot vedea cu ușurință dacă bloggerul nu este de încredere.
  • Marketing afiliat. Probabil ați auzit de programe de afiliere. Poate cel mai faimos este cel al Amazonului. A fi afiliat înseamnă a plasa un link de recomandare în conținutul tău. Când oamenii cumpără un produs recomandat de pe site-ul tău, câștigi comision. De asemenea, onestitatea este obligatorie aici. Nimănui nu-i place când bloggerii recomandă ceva doar pentru a câștiga bani.

Deci, a avea un blog nu necesită experiență, dar necesită timp. De asemenea, necesită consecvență și învățare.

#6 Traducere

Având în vedere că vorbești fluent două limbi, traducerea poate fi o alegere bună. Se pare că traducerea este foarte populară printre joburile online. Acest tip de muncă nu necesită experiență. Dar, trebuie să fii bun la gramatică. Există o opțiune de a lucra pentru o companie sau de a fi freelancer. Cu toate acestea, pregătiți-vă să începeți de la zero.

Fără nicio experiență de traducere, va trebui să-ți construiești cariera. La fel ca la orice altă meserie. Așa că asigurați-vă că consultați site-uri precum Freelancer și Upwork.

De asemenea, puteți verifica companii populare care oferă o traducere:

  • Gengo
  • Da Translations
  • VerbalizIt

De asemenea, nu uitați, traducerea poate fi o opțiune numai dacă sunteți excelent în două limbi. Dacă nu, cu siguranță iese din lista de locuri de muncă „fără experiență”.

#7 Sondaje

Acesta cu siguranță nu necesită experiență. Știați că puteți câștiga bani răspunzând la sondaje plătite? Este atât de ușor. Site-uri precum Metroopinion vă oferă șansa de a obține venituri online. În plus, o poți face fără nicio cunoștință.

Iată cum să câștigi bani cu sondaje:

  • Înscrieți-vă pe site-ul sondajului
  • Primiți întrebări la sondaj prin e-mail
  • Răspunde la un sondaj
  • A fi platit

Vedea? Nu este nevoie de experiență. Nici măcar nu ai nevoie de timp suplimentar. Ai putea face sondaje în timp ce te relaxezi lângă emisiunea ta preferată.

În mare parte, sondajele se referă la produsele unor companii. Răspunzând la ele, oferiți feedback valoros în calitate de client. Dacă vă place să jucați mini-jocuri, probabil că ați dori sondaje. Deci, încercați această sarcină fără experiență și obțineți venituri în curând.

Există și alte modalități dovedite de a face bani online fără experiență?

Ți-au plăcut aceste 7 moduri dovedite de a câștiga bani fără experiență? Joburile online sunt foarte populare în zilele noastre. Nu este de mirare că atât de mulți oameni aleg cariere online și de la distanță. De asemenea, este logic că mulți oameni fără experiență doresc să înceapă o carieră online.

Pe lângă modalitățile menționate de a câștiga bani online, iată câteva exemple pentru final:

Linia de jos

Găsirea unui loc de muncă nu este niciodată ușoară. Mai ales când nu ai experiență. Dar, după cum ați văzut, multe locuri de muncă nu necesită expertiză specială. S-ar putea să-ți ia ceva timp până vei găsi ceva care ți se potrivește. Dar, până la urmă, ceva va apărea. Doar rămâneți cu modalitățile dovedite de a face bani online.

Între timp, puteți lucra oricând la abilitățile dvs. și puteți crește șansele de a găsi un loc de muncă. Desigur, nu uitați de modalități ușoare de a câștiga bani laterali. Sondajele sunt grozave pentru asta. Sunt o modalitate foarte rapidă de a câștiga bani. În plus, nu veți avea nevoie deloc de experiență. Le poți combina oricând și cu jobul tău actual.

Deci, nu vă descurajați dacă nu aveți experiență. Doar fii perseverent, munceste din greu. Și vânătoare de locuri de muncă fericite!