Faceți clic pentru a câștiga bani online – Iată cum

By Andjela | Jun 30 2022

Trăim într-un mediu cu ritm rapid. Așadar, confruntarea cu diverse provocări poate fi uneori dificilă, mai ales când vine vorba de locuri de muncă. Dar, din fericire, avem internet! Acest lucru deschide atât de multe modalități de a câștiga bani online. Știați că există modalități de a face clic pentru a câștiga bani?

Sună ca un basm? Dar, în realitate, există modalități de a realiza acest lucru. Puteți câștiga bani făcând clic pe anunțuri. Acesta poate să nu fie un loc de muncă de vis cu normă întreagă, dar vă poate oferi un plus de bani.

Lumea online oferă atât de multe opțiuni de a face bani. Trebuie doar să știi unde să le cauți. De aceea, subiectul de astăzi vă va ușura lupta. Așadar, consultați câteva modalități utile de a obține relativ ușor venituri online.

11 cele mai bune modalități de clic pentru a câștiga bani

Pentru a vă ajuta, am compilat o listă de modalități utile de a câștiga bani făcând clic. Citiți mai departe și găsiți-le pe cele care vi se potrivesc cel mai mult.

# 1 Swagbucks

Dacă sunteți în căutarea unui site popular GPT (get-paid-to), Swagbucks este cel potrivit. Deci, există diverse modalități de a câștiga bani cu acest site. Puteți fi plătit pentru a efectua o mulțime de sarcini online.

  • Făcând clic pe e-mailuri
  • Vizionand videoclipuri
  • Joc jocuri
  • Căutând online

Dacă vă place să citiți, puteți câștiga bani citind e-mailuri. Destul de ușor, nu? Deci, cum faci bani cu Swagbucks? Sunt câțiva pași. Va trebui să:

  • Înscrieți-vă la Swagbucks
  • Începeți să primiți e-mailuri promoționale
  • Câștigați bani făcând clic pe linkurile furnizate
  • Câștigați SB (moneda lui Swagbuck) și convertiți-le în numerar Paypal

Notă: Unele dintre aceste e-mailuri vă vor cere să cumpărați ceva pentru a câștiga bani. Dar, nu toate. De cele mai multe ori, va trebui doar să faceți clic pe link și să petreceți puțin timp pe site.

#2 PrizeRebel

Dacă vrei să dai clic pentru a câștiga bani, iată bijuteria ta. PrizeRebel oferă multe modalități de a câștiga bani făcând clic. Un lucru la îndemână este că ai putea câștiga numeroase premii. Acest site oferă peste 500 de carduri cadou diverse. Îți plac cumpărăturile prin Amazon, Google Play, Walmart, Xbox, Steam? Puteți găsi carduri cadou pentru magazinele dvs. preferate pe PrizeRebel. Când vine vorba de sarcini, acestea sunt, de asemenea, diverse.

Deci, veți putea să le executați multe. Unele dintre ele includ clic pe link și vizionarea reclamelor. Acesta este, de asemenea, o modalitate la îndemână de a câștiga bani cu PayPal.

# 3 InboxDollars

Acesta este destul de asemănător cu Swagbucks. InboxDollars vă va trimite un e-mail cu linkuri. Puteți folosi acele link-uri pentru a câștiga bani. Adesea sunt implicate unele companii populare și mai puțin populare. Acest site vă poate oferi să vizionați videoclipuri și să fiți plătit.

Acestea sunt adesea unele trailere de filme sau anunțuri pentru produse. Deci ar trebui să fie distractiv. Aceasta este o opțiune foarte ușoară de clic pentru a câștiga bani.

#4 Neobux

Acesta este puțin diferit de site-urile menționate. Ar trebui să optați pentru un plan de membru pe Neobux. Deci, acesta stabilește cât de mult puteți câștiga pe clic și calitatea anunțurilor. Există o opțiune pentru abonamentul gratuit Standard Neobux și puteți câștiga aproximativ 0,015 USD per clic pe link și per anunț. Acest lucru nu sună a mulți bani, dar Neobux nu are o limită pentru linkurile pe care faceți clic.

Așadar, dacă doriți să câștigați mai mulți bani, puteți opta pentru celălalt tip de membru și o sumă mai mare pentru fiecare clic. Neobux oferă, de asemenea, un preț scăzut de plată, este de doar 2 USD. Dar, acest site nu plătește prin PayPal. Oferă Skrill și Neteller pentru plăți și va trebui să deschideți un cont pe aceste platforme.

# 5 Scarlet Clicks

Acest site oferă aceeași plată ca și Neobux, doar 2 USD. Scarlet Clicks plătește prin Skrill, Neteller, Payeer și Bitcoin. Există diverse modalități de a obține venituri cu acest site. Poti:

  • Faceți clic pentru anunțuri
  • Completați formulare online
  • Consultați un prieten

Puteți câștiga până la 0,01 USD pe clic și puteți obține până la 100% venituri de recomandare. Au panoul Standard și puteți retrage până la 5 USD de fiecare dată. Dacă doriți să retrageți mai mulți bani, puteți trece la un plan mai mare și puteți retrage în jur de 10 USD-50 USD.

Este posibil să aveți cele mai bune șanse de câștig cu programul de recomandare, dar puteți opta și pentru alte modalități.

#6 Get-Paid

Cu acest site, primiți monedele ori de câte ori finalizați o sarcină. Există diverse lucruri pe care le puteți încerca și faceți clic pentru a câștiga bani. De exemplu, clic pe link, vizionarea reclamelor, jocul, vizionarea videoclipurilor. Există și opțiuni de participare la concurs. În plus, Get-Pad are o comunitate de social media foarte animată. Iată câteva dintre caracteristicile pe care le include acest site:

  • Câștigați de la 20-30% din câștigurile recomandate
  • Câștigați bani cu PayPal, card cadou sau Bitcoin
  • Treceți la niveluri superioare prin recomandare și câștigați mai mulți bani

Get-Paid există din 2005, deci este un site de încredere pentru a face bani online.

#7 Metroopinion

Știați că puteți face clic pentru a câștiga bani răspunzând la sondaje plătite? Este un mod foarte ușor și distractiv de a câștiga redevențe. Metropinion este un site de sondaje cu oferte grozave.

Iată cum funcționează sondajele:

  • Înscrieți-vă la Metroopinion
  • Răspundeți la sondaje primite prin e-mail
  • Fii plătit prin PayPal

Vedea? Este atât de ușor. Un lucru grozav despre sondaje este că le puteți face oricând doriți. Sunt compatibile cu dispozitive mobile, tablete și desktop. În plus, seamănă cu mini-jocuri.

Deci, ele pot fi o modalitate plăcută de a vă relaxa și de a câștiga bani în același timp. Metroopinion oferă și carduri cadou și donații. Așadar, vă puteți împărți câștigurile cu cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Întrebările din sondaj sunt adesea despre unele produse. Deci, câștigați și ajutați companiile să facă produse mai bune în același timp.

În general, răspunsul la sondaje este o modalitate simplă și eficientă de a câștiga bani făcând clic.

#8 ySense

Acest site este foarte popular printre industriile PTC și GPT. ySense este deținut de aceleași companii ca Swagbucks, InboxDollars și MyPoints. Există multe modalități de a obține venituri cu acest site:

  • Urmăriți videoclipuri
  • Testați produse/servicii
  • Descărcați aplicații
  • Înscrieți-vă pentru site-uri web

ySense oferă numeroase sarcini de efectuat. Acest site are, de asemenea, numeroase opțiuni de card cadou și plătește prin PayPal și Payoneer. Este un site legitim cu suport bun și multe modalități de a obține venituri.

De asemenea, vă puteți împărtăși gândurile cu alții de pe forum.

#9 AyuWage

Acest site există din 2009 și vă oferă șansa de a câștiga bani prin vizualizarea site-urilor web. Există, de asemenea, o opțiune de a face clic pentru a câștiga bani cu reclame. Puteți să completați formulare online, să vizionați videoclipuri sau să navigați pe internet și să câștigați bani. AyuWage plătește tp 0,015 USD per clic pe anunț, iar plata sa este stabilită la minim 1 USD, ceea ce este destul de scăzut. Acest site plătește prin PayPal și Payzza.

Dar, puteți obține și niște carduri cadou Target și Amazon. AyuWage ar putea fi un plus grozav dacă sunteți deja înscris pe alte site-uri GPT.

# 10 Fusion Cash

Dacă sunteți în căutarea mai multor modalități de a câștiga, în afară de clic pentru a câștiga bani, s-ar putea să vă placă aceasta. Fusion Cash oferă numeroase modalități de a face bani online. Unii dintre ei sunt:

  • Completarea formularelor
  • Jucând jocuri online
  • Descărcarea aplicațiilor

Un lucru grozav este că primești 5 USD gratuit la prima înscriere pe acest site. Deci, este destul de util. Fusion Cash plătește prin PayPal și carduri cadou. Dar, există o deficiență la acest site. Are o plată minimă stabilită la 25 USD. Deci, va trebui să așteptați mai mult pentru a vă retrage banii.

Dar, majoritatea acestor site-uri PTC și GPT nu au returnări rapide de bani.

# 11 FamilyClix

Acesta este puțin diferit de alte site-uri PTC. FamilyClix, după cum sugerează și numele, este site-ul de clic pentru a câștiga bani orientat spre familie. Scopul său este să adune toți membrii familiei și să le ofere opțiunile lor de a face bani.

Multe site-uri PTC nu permit mai multe conturi la aceeași conexiune la internet. Dar, FamilyClix este diferit. Poți începe să câștigi bani cu întreaga ta familie. Există opțiuni pentru a face clic pe linkuri, a juca jocuri, a vizualiza reclame și a face alte sarcini simple.

Unele dintre celelalte beneficii Family Clix sunt:

  • Câștigați până la 0,02 USD pe clic
  • Câștigați 0,02 USD pentru recomandare și 10 USD dacă vă actualizează contul de recomandare
  • Plată Payeer, Neteller, Bitcoin
  • Plată minimă de 2 USD

Rețineți că FamilyClix oferă oferte pentru alte site-uri. Deci, dacă îl acceptați, acest site va lua probabil un comision. Dacă doriți să păstrați toți banii pentru dvs., înscrieți-vă direct pe anumite site-uri. trebuie să te pregătești să faci multe clicuri pentru a câștiga bani, dar vei avea o sursă constantă de link-uri.

Gânduri finale despre modalitățile prin clic pentru a câștiga bani

După cum puteți vedea, există multe modalități de clic pentru a câștiga bani. Unele sunt foarte rapide și ușoare, cum ar fi sondajele. Celelalte necesită multe clicuri. Dar, dacă aveți nevoie de niște bani, aceste site-uri vă pot ajuta. Dacă vă place să faceți clic, să navigați pe net și să jucați jocuri, veți găsi ceva care vi se potrivește.

Doar fiți pregătit să faceți clic mult și uneori așteptați puțin până ajungeți la suma minimă de plată. În general, să faci clic și să câștigi bani poate fi o modalitate ușoară și distractivă de a câștiga bani.