10 idei mici de birouri de acasă pentru a vă ajuta să creșteți productivitatea

By Andjela | Jun 30 2022

Cu atât de multe opțiuni de lucru la distanță, nu este de mirare că oamenii vor să aibă birouri perfecte la domiciliu. Adesea credem că un birou perfect este un birou mare. Dar asta nu este adevărat. Puteți folosi câteva idei mici de birou la domiciliu pentru a vă crea locul de muncă confortabil. Deci, cheia este în detalii și creativitate.

Amenajarea unui birou la domiciliu nu trebuie să fie stresantă. Aveți șansa de a vă personaliza locul de lucru și de a asigura productivitate maximă. De aceea, astăzi, vă oferim câteva sfaturi grozave pentru a vă ajuta. Veți vedea că aceste idei pot face cu adevărat diferența.

Deci, lectură plăcută. Sperăm că noul tău birou de acasă va fi gata în cel mai scurt timp.

10 idei creative de birouri mici de acasă

Toată lumea are nevoie de ajutor în timpul ratei la biroul de acasă. De aceea, am creat o listă de sfaturi utile pentru a vă ajuta. Amenajarea unui mic birou de acasă poate părea dificil la început. Dar, în realitate, este o bucată de tort.

Așadar, aruncați o privire la următoarele idei și începeți să vă creați spațiul de lucru de acasă chiar și astăzi.

# 1 Utilizați un raft ca birou

Știai că poți folosi un raft ca birou? Asta e corect. Puteți transforma foarte ușor o bucată plată a raftului de lemn în micul birou de acasă. Aceasta este o modalitate foarte inteligentă de a economisi spațiu și de a profita la maximum de acesta.

Puteți pune pur și simplu un raft de lemn sub fereastră sau oriunde doriți. Ar fi un colț perfect pentru munca ta. Este bine că poți opta pentru un raft realizat manual și să-l personalizi după nevoile tale.

Puteți alege culoarea, forma și dimensiunea acestuia. În plus, asta nu ar trebui să te coste o avere. Deci, o soluție foarte accesibilă și practică pentru spații mici.

# 2 Folosește-ți colțul de bucătărie

Dacă nu aveți o cameră liberă pentru biroul dvs. de acasă, este în regulă. Aici vine o soluție ușoară. Ai putea folosi doar un colț al spațiului tău.

De exemplu, ați putea crea un birou mic prin amenajarea unei măsuțe cu un scaun în colțul de bucătărie.

Un lucru grozav este că puteți muta scaunul acolo unde aveți nevoie. Când lucrați, puneți-l în fața biroului dvs. Dar, atunci când aveți nevoie de el în alte scopuri, mutați-l cu ușurință. Puteți împinge masa de perete și economisi spațiu în acest fel.

# 3 Folosește-ți pereții cu înțelepciune

Una dintre problemele cu spațiile mici este insuficienta spațiu liber pe perete. Deci, va trebui să utilizați la maximum pereții din jurul vostru. Mai ales dacă aveți spațiu mic pe birou. Va trebui să faceți spațiu de depozitare pe peretele dvs.

Deci, asta înseamnă că veți avea nevoie de depozitare montată pe perete, care are părți rabatabile. Un lucru bun este că le puteți personaliza astfel încât să se potrivească în spațiul dvs. de perete.

Există, de asemenea, opțiunea de a plia fiecare secțiune pe perete. Astfel economisiți și spațiu. Încercați să decorați peretele în jurul spațiului de la rafturi, poate arăta destul de frumos. Astfel, obțineți spațiu inspirant pentru biroul dvs. de acasă.

# 4 Profitați la maximum de peretele despărțitor

O bucătărie în plan deschis poate fi utilă pentru acest proiect. Mai exact, un perete despărțitor. Desigur, dacă ai unul.

Deci, iată cum să-l folosești. Vă puteți transforma peretele despărțitor într-o stație de birou pentru computer. Pentru asta veți avea nevoie de câteva lucruri:

Un alt sfat util este să-ți dublezi scaunul de bar dacă îl ai. Astfel nu va trebui să cumpărați un scaun special pentru biroul dvs. de acasă. Destul de frugal, nu? Este bine că placa cu pereți de deasupra biroului vă va oferi mai mult spațiu pe birou.

# 5 Ascunde-ți biroul într-un dulap

Dacă puteți, păstrați spațiul de lucru separat de zona dvs. de locuit. Chiar dacă este doar vizual.

Ar trebui să poți „închide ușa” după o zi de lucru lungă și stresantă. Asta înseamnă că nu stă la pândă ecranul laptopului din colț.

Acolo este util un dulap vechi. Veți putea să îl deschideți și să îl închideți oricând aveți nevoie.

Utilizați pereții interiori ai dulapului pentru a atașa panouri. Astfel ai putea fixa câteva liste de lucruri de făcut, fotografii, cărți poștale… Nu numai că biroul tău de acasă ar fi funcțional, dar ar fi și frumos.

# 6 Folosiți spațiul de sub scară

Dacă nu aveți o cameră separată pentru biroul dvs. de acasă, dar aveți scări, ascultați asta. Puteți folosi spațiul de sub scări pentru a vă defini spațiul de lucru.

Un lucru grozav este că puteți personaliza spațiul așa cum doriți. De exemplu, puteți construi un birou mic sau puteți face rafturi mici.

Spațiile de sub scări ar putea avea o formă ciudată, dar pot fi folosite complet. Deci, aceasta este una dintre ideile clasice de birouri mici de acasă. Este întotdeauna la modă și la îndemână.

# 7 Folosiți o masă de toaletă pe post de birou

Dacă aveți o masă de toaletă care are o înălțime asemănătoare unui birou, este grozav. L-ați putea folosi ca un adevărat birou de acasă. Dacă aveți niște sertare gratuite, le puteți folosi pentru gadgeturile dvs. de birou. Partea superioară a dulapului va fi pentru computerul dvs., desigur.

Acest lucru este destul de util. Așadar, la sfârșitul zilei de lucru, îți poți transforma din nou spațiul de lucru într-un dulap. Doar trageți scaunul și scoateți laptopul.

# 8 Faceți cea mai mare parte din zona dvs. de mansardă

Poate nu ai o cameră liberă sau un colț pentru biroul tău de acasă. Dar asta e bine. Daca ai mansarda, iata o idee.

Vă puteți transforma mansarda într-o zonă confortabilă de birou la domiciliu. Aceasta este una dintre acele bine-cunoscute idei de birouri mici de acasă. Pur și simplu dezordine colțul mansardei, revopsește-l și adaugă un covor pentru o senzație de casă.

Acesta este un spațiu grozav pentru un mic birou de acasă, deoarece va fi separat de restul casei tale. Deci, ai avea o zonă personală numai de lucru.

Ar fi bine dacă vă puteți amenaja spațiul de birou lângă fereastra de la mansardă. Astfel vei fi mai în contact cu lumea exterioară. De asemenea, se știe că lumina naturală sporește productivitatea.

# 9 Profită de acoperișurile înclinate

Poate nu ai mansardă, dar ai un acoperiș înclinat? Grozav. Puteți folosi și asta. Aceste tipuri de spații sunt adesea subutilizate în casele noastre. Probabil că puneți niște lucruri nefolosite în colțul ăsta.

Dar, colțurile înclinate ale acoperișului pot fi locuri minuscule perfecte pentru un birou confortabil de acasă. Un tavan la jumătate de înălțime poate fi dificil de folosit, dar nu pentru această ocazie. Probabil că ați putea încăpea într-o pereche de rafturi și un birou mic.

Încercați să personalizați o mică bucată de perete din spatele biroului. Oferă-i niște retușuri personale pentru o senzație mai trăită. Puneți un panou sau câteva note care vă plac, sau ambele.

# 10 Definiți spațiul de lucru și utilizați biroul multifuncțional

Dacă nu vă puteți împărți fizic zona de lucru de cea de locuit, iată un truc. Utilizați spațiul de perete pentru a adăuga niște chenaruri ale spațiului de lucru.

De exemplu, utilizați un panou care are aceeași lățime ca și biroul dvs. Folosiți culori moi pentru a face ca colțul de lucru să se coordoneze cu alte tonuri.

De asemenea, puteți crea și un spațiu multifuncțional. Dacă aveți doar un birou, faceți-l utilizabil în mai multe scopuri. Încercați să amestecați biroul în alte spații de locuit și folosiți-l pentru tot ce aveți nevoie. Dacă doriți, puteți opta pentru un scaun din aceeași țesătură ca și alte materiale din cameră.

Astfel ai avea o senzație mai casnică.

Deci, practic, ai putea face un spațiu de birou în care să iasă în evidență și să se potrivească. Ideea este să ai un loc transformabil. În felul acesta îl puteți folosi cum doriți.

Întrebări frecvente despre idei de birouri mici de acasă

Există idei mici de birou la domiciliu pentru camera de zi?

Mulți oameni trebuie să-și folosească sufrageria ca spațiu de birou. Deci, este important să găsiți câteva părți subutilizate ale camerei. Doar un colț mic în care poți încăpea într-un birou și un scaun.

Dacă împărțiți camera cu alte persoane, încercați să utilizați un separator de cameră. Poate veni la îndemână.

Ce să includeți într-un mic birou de acasă?

Birourile de acasă sunt diverse. Fiecare om o decorează după gustul său. Dar, există câteva elemente esențiale generale. Un birou de acasă ar trebui să aibă lucruri precum birou, depozitare și scaun. De asemenea, un birou trebuie să aibă spațiu pentru tehnologie și gadgeturi.

Dar, nu ezitați să vă decorați biroul de acasă așa cum doriți. Multora le place arta de perete și plantele.

Asta este atât de grozav la birourile de acasă. Le puteți personaliza în funcție de nevoile și dorințele dvs.

În plus, poți încerca oricând să faci sondaje plătite și să câștigi niște bani pentru gadgeturile tale de birou.

Unde să așezi mobila de birou acasă?

Vă puteți așeza biroul și scaunul oricând doriți. Dacă aveți spațiu limitat, alegeți locul mai aproape de perete. Astfel vei avea mai mult loc pentru alte lucruri.

De asemenea, dacă poți opta pentru un spațiu care are multă lumină naturală. Acest lucru vă poate ajuta cu productivitate. La urma urmei, asta contează cel mai mult când vine vorba de lucru.