Bedste budgetteringstips til familier – Pengebesparende tip og tricks

By Andjela | Jun 30 2022

Den største fordomme ved besparelser er, at det kun er for folk, der har høje indkomster. Sandheden er, at dette tjener som en undskyldning for folk, der har faste job og dårlige pengeforbrugsvaner. Ideen om at spare penge er mere en livsstil snarere end at “skjule nogle ekstra kontanter bortset fra dig selv.

Pengebesparelse har intet at gøre med den mængde penge, vi har, det henviser snarere til at spare mere kontanter. Det hjælper meget med at planlægge, hvor meget økonomi vi bruger til brændstof, dagligvarer, tøj og andre månedlige omkostninger. Det sparede beløb er en manifestation af denne adfærd. Vi kan reflektere over forbrugsvaner, analysere dem og ændre alt efter din tid.

Start med den rigtige motivation for at reducere omkostningerne, så prøv at inkludere alle dine husstandsmedlemmer til at gøre det samme. At lære om de bedste budgetteringstips til familier gør pengebesparelser hurtigere og effektiv. Det kræver lidt selvkontrol og samarbejde fra hele familien. Her er et par tip & tricks, som du kan prøve at begynde at spare penge til det lille ekstra, du havde i tankerne.

Spar penge ved at bruge nye teknologier effektivt

Der er måder at få elregningen til at koste mindre hver måned. Det kan være en god ting at planlægge, hvornår man skal bruge husholdningsapparater og købe nye.

Når du beslutter dig for at købe en ny enhed, skal du være opmærksom på energiklassen – den viser, hvor meget energi der bruges. Brug et par dollars mere, når du køber maskiner, det vender tilbage til os efter nogen tid med brug, og så begynder besparelserne.

For eksempel er en ny vaskemaskine med fjernbetjening i appen og mere miljøvenlig. Det betyder, at det sparer vand, tid og penge. Der er også enheder på markedet, der har mulighed for en forsinket start. Dette giver dig mulighed for at tænde enhederne til en billigere pris og dermed spare penge på din elregning.

Der er mange smarte og effektive hjemmegadgets tilgængelige på markedet. Det har brug for mere forskning og grundig planlægning. Det er god praksis for folk, der keder sig eller utålmodige med en ny rutine. Brug kaffepauser og tid brugt på offentlig transport til at planlægge din næste investering. Gør dette hver gang, opret et højere budget, og afsæt de resterende penge.

Planlæg din ferie på forhånd

Ferier er en stor udgift for enhver familie, især hvis det er en familie med flere medlemmer. Priserne på arrangementer overstiger ofte flere tusinde dollars. Alligevel er måden at reducere dette tal på en god organisation. Det er en nem og enkel måde at gøre din ferie meget billigere end du havde planlagt.

De første sommerreservationer starter i december. I feriesæsonen er vi langt fra varmt vejr og sommertemperaturer. Lige da er det det rigtige tidspunkt at booke din sommeraftale til den ønskede destination.

Tidlig reservation giver dig mulighed for at drage fordel af de rabatter, der tilbydes af agenturer. Rabatter varierer fra 10 til så meget som 40 procent af den samlede pris.

Planlæg en ferie i begyndelsen af ​​vinteren, og spar penge. Husk at foretage en reservation hurtigst muligt og få så meget rabat som muligt. En anden måde at slippe af med de anslåede rejseomkostninger er at få rejseforsikring inden rejsen.

Det er ‘bedre at være sikker end undskyld’. Sikkerhed og sundhed bør altid være en prioritet. Der er tilbud fra rejsebureauer eller forsikringsselskaber, såsom:

  • familie rejseforsikring
  • rejseforsikring for babyer
  • rejseforsikring for gravide kvinder
  • rejseforsikring for pensionister
  • rejseforsikring med skirisiko
  • rejseforsikring i 90 dage
  • rejseforsikring i et år

Brug af salg og kuponer, når du handler i dagligvarer

Et af de bedste budgetteringstips til familier med flere husstandsmedlemmer er at shoppe i store detailkæder. Dette sparer penge ved at følge alle tilbudte tilbud (og det kan blive en sjov familieaktivitet). Når du tilføjer op til flere varer, får du det beløb, som du kan få nogle af varerne gratis til.

En anden måde at få mere for færre penge på er at købe varer, der er på ‘køb en få en gratis’ kampagne. Nogle daglige fornødenheder er billigere i en pakke med to eller tre produkter. Indsamling af rabatkuponer er en almindelig måde at spare på i mange amerikanske familier. Der er lignende måder at gøre det i Europa, stort salg og weekendtilbud er en god start.

Det sparede beløb kan tilføjes til at dække en lille regning som en telefonregning hver måned eller en slags forsikring. Hvis du har en sparegris, virtuel eller i dit hus, skal du blot gemme pengene væk til dit næste store køb, fest eller tur.

Køb kun det, du har brug for

Når vi køber dagligvarer, bliver vi ofte båret og køber ting, som vi ikke har brug for. Rådgivningen til dem, der ønsker at spare, er kun at købe så mange dagligvarer, som de kan spise i en uge. Ellers vil dagligvarer ødelægge, og du vil smide penge på den måde.

Køb letfordærvelige fødevarer i mindre mængder. Du sparer også, hvis du køber dagligvarer, når de er til salg, og lægger dem i fryseren. En god del af pengene forbliver i din tegnebog på den måde og ikke kastet i skraldespanden. Sørg for at være vant til at læse slutdatoer for alle dagligvarer, når du handler.

Reducer antallet af kredit- og betalingskort, du bruger

I dag bruger folk et stort antal af de mest forskellige kredit- og betalingskort. Banker opkræver vedligeholdelsesomkostninger for hver af dem. På grund af det er det ikke ualmindeligt, at folk forlader en betydelig sum penge hvert år på:

  • bankoverførselsomkostninger
  • vedligeholdelse
  • gebyrer for kortbrug
  • forskellige typer gebyrer for betaling
  • tilbagetrækning fra pengeautomater.

Multiplicer hver pris med det antal kort, du har i tegnebogen. En god sparestrategi er at slukke så mange kort som muligt. Efterlad kun en regelmæssig og måske et kreditkort. Bliv også hos den bank, der har de bedste tilbud.

Efter blot et par måneder kan du spare penge på en kortere rejse eller en længere weekend. Det er bestemt en bedre investering og penge brugt smart. Penge, der går væk på plastkort for at passe til en tegnebog, er kun spild.

Lad bilen blive i garagen kortere afstande

Læger appellerer til folk om at være så aktive som muligt og dyrke sport. Fordi livsstilen er mere og mere relateret til at være indendørs, har vi ekstra omkostninger for at forblive sunde. Derfor lider folk i stigende grad af forskellige typer sygdomme. Læger anbefaler at bruge mere slips i den friske luft og gå gennem naturen.

Stop med at køre til nogle steder, der er tæt på dig, eller som du nemt kan nå til fods. Sluk for motoren og start, gå, gå til de nærliggende fodgængerbutikker. Tilføjelse til det faktum, at du vil nyde at være udendørs, sparer du penge på brændstof. Det er en af ​​de største omkostninger, som næsten alle chauffører føler i deres hjemmebudget i dag.

Mindre bilbrug bidrager også til færre besøg hos mekanikerne. At kombinere det med en overkommelig bilforsikring er den bedste måde at forhindre ekstra omkostninger på.

Top budgetteringstips til familier

Undgår du at betale regninger til tiden? Udsætter du med deadlines og venter på den sidste dag? Alt dette vil ikke ændre det faktum, at dine regninger stadig er der og venter på at blive opkrævet. Det bedste råd, vi kan give dig, er at du skal sørge for at betale alt til tiden!

Ved at udsætte betalingen af ​​en regning bruger du kun flere penge. Omkostningerne ved påmindelser og renter, som akkumuleres, jo mere du udsætter, er smertefulde. Der er ting, som vi kan påvirke og reducere omkostningerne. Men det er nødvendigt at træffe et rimeligt og rationelt valg. Der er også ting, der ikke kan undgås, såvel som dem, som vi ikke bør forsømme.

At være sund er en ubestridt ret og prioritet til enhver tid. Dette er nogle sundhedsmæssige problemer, som, hvis de ikke behandles, kan føre til alvorlige komplikationer. Derfor er sundhed noget, som vi ikke bør medtage i denne liste over besparelser. Anbefalingen er frivillig sundhedsforsikring, fordi den sparer tid og penge.

For at opnå alle de planlagte besparelser er det bedst at lave en opsparingsplan. Tegn et skema, som du vil følge fra måned til måned. Øverst på dine besparelser skal være dit ultimative mål. Og hvis du nogensinde har brug for ekstra penge, kan du altid tage en kop kaffe og gennemføre et par betalte onlineundersøgelser.